2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım benımde seker cıkmaynca tatlıya verdim kendımı
gercekten dedıklerı gıbı hızlı alıyorum kılooyu son dönemde

aferın eşine:)
benımkı de siz uyuyunda teravihe gıdeyım dıyorum:)
bizim kız uyumayınca gıtmıyo ben malum erkenden uyuyorum:)

Canım üzme kendini,olmayacak bir şey de üzüntüsen oluyor. Ben bu konuda bilgisizim ama kızların anlattıklarına göre kan uyuşmazlık iğnesi yapılınca sorun kalkıyor değilmi?
Kan uyuşmazlığı ignesi zaten var. Kani alip bi suzme islemine mi ne koyuyorlar ins birswy ccikmaz.

Kızlar akşama eşimin iş yerinin iftarı var , sabah eşim işe giderken diyor ki “akşam battaniye falan sar karnına da azıcık belli olsun” Yaranamıyoruz adama sürekli ye ye ye hiç susmuyor

ayy ne guzel ya bellı olmasın
keske benımkı de bellı olmasaydı pek fazla:)

canım bılmedıgımden soruyoırum
pozıtıf cıkınca ne oluyor? takıp mı, ilac tedavısı mı?
Doğrusu bnmde bi bldigim Yok. İlac tedavisi dehilde igne yapılıyor galiba. Bakalim sonuç ne çıkacakta. Bnde smdi bu araştırma yapicam bakayim bu test nedir ne değildir

iyi tatiller canım, bol bol dinlen

Reactions: D-E
aferın eşine:)
benımkı de siz uyuyunda teravihe gıdeyım dıyorum:)
bizim kız uyumayınca gıtmıyo ben malum erkenden uyuyorum:)
Ne yapsın kızına bakmak da gerekiyor. Teravih namazı sonrası biz dönerken tesadüfen çekilmiş bir fotoğraf var bizde, aslında ailecek beraberdik dışarıda, eşim caminin üzerinde yarım ay çok güzel görünüyordu ondan foto çekti. Evde bakınca çok başka birşey gördük caminin üzerinden yükselen. Mümkün olduğu zaman katılır inşallah.

aaa hayırlı haber olsun sıze gördugunuz sey ınsallah

benım durumumun farkında oldugunu bildiği için uyumamızı beklıyor
zaten ben yataga gıdınce kızımda gelıyor o da genelde uyuyor benle
ama bazen tabı uykusu yoksa babası beklıyo mecburen
ramazanda ona da zor ama ben 6 da kalkıyorum sabahları
aksamları 10a kadar zor duruyorum bu son zamanlarda

Maşallah ne güzel hareket edebiliyorsunuz ben de isterdim en azından rahat rahat yürüyüş yapabilmeyi , ben haftada bir tartılıyorum bence daha sağlıklı, ödem bile olabiliyor her gün farklılık çıkabiliyor, ayrıca bebişler yeter ki sağlıklı olsun :)

ayvacicegi bence doktor özellikle söyleyip ciddiye almadıysa çok önemli değildir, hem haftadan haftaya gelişimleri değişebiliyor hem de ultrason ölçümleri elle yapılıyor ve küçücük farklılık bile hafta farkı yapabiliyor, inşallah hiç bir sağlık problemi yoktur bebişin annesi sen içini ferah tutmaya çalış, gelişimle ilgili ciddi bir sorun olsa doktor açıklardı bunu

Haha yaranılmıyor ki , daha geçen gün evde “giderek buz devrindeki Sid’e benziyorsun” demişti
evet benim de takdirimi aldı hem de ne yalan söyliyim insan göreceğime sevindim

Haha dikkat et canım ben 1 ayı gecti 61 kilo 400 de kaldım kilo almıyorum dikkat ediyorum. Ben zayıflıyorum oğluşumda tombikliyo. Sende basla kuzum doğuma az kaldı rahat kilo vermemiz için dikkat etmemiz lazım.
Nasıl basariyorsunuz, vallahi soğuk meyvelere dayanamiyorum bir de kendi bahcemizden, hamur işine rafine sekere dikkat etsem de meyveye ve miktarins dur diyemiyorum

Onceden de yuruyordum ama cok duzenli degildi. Iki hafta once eski arabamizi sattik, farkettim ki cok fazla araba kullaniyormusum. Simdi ne olsa yurumem gerekiyor, ise gidip gelmek, markete alisverise gitmek derken baya yuruyorum. Yeni araba doguma kadar gelmese iyi olacak :)

Ben haftada bire indirirsem, ucunu kaciririm gibi geliyor. Boyle daha cabuk onlem alabiliyorum. Sanirim biraz istaha dur demek gerekecek.

Kan uyuşmazlığı ignesi zaten var. Kani alip bi suzme islemine mi ne koyuyorlar ins birswy ccikmaz.
İnşallah test sonuçlarınız güzel çıkar bebeğiniz de sağlıklıdır ve etkilenmemiştir , sakin olmaya çalışın sonuçlar bir çıksın doktor zaten gerekeni yapacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…