2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Oh maşallah , bir problem yoksa tabi yürümek en iyisi :)

BadeAk34 instagramda yaptırmak istersen bi site önerebilirim güvenilir yaptırmadım ama çok güzel işşeri var gerçekten yurt dışınada yapıyorlar biraz tuzlu gibi ama uinede göz at belki hoşuna gider

Kızlar ya benim içimi hep sıkıntı basıyor eve sığınıyorum kaç gündür böyleyim bazen nefes alamıyorum sanıyorum balkona çıkıyorum derin derin nefes alıyorum. Gece de sıkıntı basıyor bi sağ dön bi sola dön sonra sinir basıyor ya havalardan mı hamilelikten mi bilemedim

Ohh mis iyi tatiller canim

Reactions: D-E
Beni tarif etmişsin canım sen ya sanırım hamilelik artı havalardan. Ben şimdiden böyleysem ne yapıcam bilmiyorum

Kızlar akşama eşimin iş yerinin iftarı var , sabah eşim işe giderken diyor ki “akşam battaniye falan sar karnına da azıcık belli olsun” Yaranamıyoruz adama sürekli ye ye ye hiç susmuyor
Bu eşlerde bi alem benim eşimde dışarı çıkınca dar giy diye tutturuyo göbeğin belli etsin kocaman görünsün diyo çözemedim valla

Doğrusu bnmde bi bldigim Yok. İlac tedavisi dehilde igne yapılıyor galiba. Bakalim sonuç ne çıkacakta. Bnde smdi bu araştırma yapicam bakayim bu test nedir ne değildir
Bilgilerini paylaşırsan sevinirim. Benimde kanım negatif. Sanıtım kan tahlilinde bebeğin kan gurubuna bakılıyor bebek ane ile aynı guruptansa sıkıntı yaşanmıyormuş. Babanın gurubuysa iğne yapılıyormuş. Öyle bir şeyler söykemişti bir arkadaşım. Ben yurtdışındayım. Hemşireye söyledim. Burda öyle bir durum yok Kan gurubu negatif olan tüm annelere 28. haftada iğne yapılıyor dedi benimde 14 haziranda iğne yağılacak 3 ceya 5 gün önceden kan tahlili olacak.

Kan uyuşmazlığı ignesi zaten var. Kani alip bi suzme islemine mi ne koyuyorlar ins birswy ccikmaz.
Bende stres yaptım sımdı canım bızdede kan uyusmazlıgı var gamılelıgın basında kanamam olunca test yapıp ıgne vurmuslardı dun tekrar sordum doktoruma yaptırmama gerek var mı dıye yok dedı. İns senınde kotu bısey cıkmaz

canım bizde de kan uyuşmazlığı var. aynı gün tahlil yaptırdım. sonucun negatif çıkması gerekiyor. hemen iğnemi vuruldum. doğumda da bebeğin kan grubu pozitif olursa bana bir doz daha vuracaklarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…