2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ahhh canım ben 100 tlye aldım oda 30 tablet olanı bulmasıda zor oldu bitmeden eczaneye sipariş vericem ki öyle gelecek birde şanlısın bu konuda
Aa niye o kadar fark var ya bulması zor diyemi ? benimkinin 30 tabletli olanı 45 ti ama depolarda yokmuş, bnde 50 liği aldım ama her eczanede vardı 50 li olan.

gerçekten mi ya :) gerçekten boyunun kısa olmasını kafama takmıyorum sonuçta bende 61 boyundayım..ama bu gelişim geriliğiyse o problem
Ablam ve eniştem gayet uzun boylular,bebeğe öyle denince bizde şok olmuştuk ama sonraki gittiğimiz doktor gayet normal dedi ve doğduğundada 51 cm flndı yanlış hatırlamıyosam..birde sonuçta ölçüm yapan kişiden bile değişebiliyo bunlar,o yüzden kendini sıkıp stres yapıp bebişini üzme canım gelişim geriliği olsa zaten sıkı bir takip fln isterdi doktorun

Aynen arkadaşlar isyanda gorusemiyoruz ben kendimi yoruyorum diye babada gelmiyorlar. Araba da suremiyorum artik. Evle iç içe yaşıyoruz gittiği yere kadar.

Ben soruyorum doktora erken dogum riskim varmi diye yok diyo sen bi rahat oldiyo hayirlisi bakalim serviks uzunlugumda 3.89 santim cikti oda iyiymis rabbim kimseye erken dogum nasip etmesin zamanjnda alalim bebislerimizi kucagimiza insallah

Kandakı hemoglobin benimde düşük cıkdı dün dr serum yazdı isdemessen ilacda yaza bilirim dedi, ve omega 3 vs birazdan gitip alıcam adım atmaya halım yok resmen halsızlığım bu yüzdenmiş, işlerimi anca yapıyorum.

Benim bildiğim kadarıyla boy olcümü doğru olmuyormuş bunun için uyruk kemiğni 7 ila carparak tahmini bir sonuc elde ediyormuş, bu yüzden boy konusunda yorum yapması doğru değil dr, cünki sadıce annenin gözünde canlandırması için soyleniyor, tıben bir etkeni önemi yokmuş önemli olan kilosuymuş.

Aa niye o kadar fark var ya bulması zor diyemi ? benimkinin 30 tabletli olanı 45 ti ama depolarda yokmuş, bnde 50 liği aldım ama her eczanede vardı 50 li olan.
Sanırım öyle en az 10 eczaneye sordum gaziantepten getirttiler belki ondandır ilaç değil besin takviyesi plduğu için sanırım eczanelerde bulamadım

Sağol bitanem. Neden güvenmedin? Medikalcilerde sahte ürün olma ihtimali varmı? İnternetten bebe bezi aldım da. Vitamini de ordan alacaktım bugün yarın
Bilmiyorum canım eczaneye sipariş vermek daha mantıklı geldi gibi zaten bi gün içinde geldi hani benimki besin yakviyesi diye geçiyor ya ne olur ne olmaz dedim bez falan neysede içecevğim bi ürün için korktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…