2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben almadım ınstagramdan hıc canım
ama ısım yazılı olanlara hevesım var
alırsam sana yazarım:)
Ben instada bir sayfada gördüm isimli tulumlardan. 3 parça tulum ,eldiven ,şapka 70 tl. İsterseniz özelden yazıyım hangisi olduğunu belki bakmak istersiniz

Evet canım benim ama dönmüş benim sıpa kafayı da hatta dahada aşağı dayamış nasıl canımı yaktı o yüzden istirahetteyim şurda 1 haftadır rahatım çok şükür. Korkma döner o hem yeri var daha sıkıntı yaratmaz şimdilik pozisyonu ilerleyen haftalarda yeri daralıpda sıkışırsa o bi ihtimal olur

Ooo çok iyiymiş ya kiloyla ilgili herşeye çok dikkat ediyorum, demek Doğumdan sonra en az 6 kilo direk gidicek :)
Gidiyor canım o konuyı dert etme hamileliktekinin çoğu gidiyor önemli olan lohusalıkta abartmamak süt olsun diye ha babam ye babam yaparsak asıl kilolar bi güzel o zaman geliyor

Gidiyor canım o konuyı dert etme hamileliktekinin çoğu gidiyor önemli olan lohusalıkta abartmamak süt olsun diye ha babam ye babam yaparsak asıl kilolar bi güzel o zaman geliyor
Ya bu aya kadar boğazımı iyi kötü tutmuştum, 2 kilo almıştım ama şimdi 2 haftada 1 kilo daha almışım tok karna tartılınca bakıyorum 4 4.5 kilo almışım toplamda, artık tutamıyorum boğazımı, doğduktan sonra iyice dayanamaz yersem bilmiyorum ne olur halim kilo korkusu sardı iyice :)

Genelde hep oluyor cnm 27 sen sonra benim KK da 3. Anne grubum bu çünkü. Bayadir girmiyordum varmı doğuran merak ettim.iyi çok şükür olmaz inşallah.
Bizim evhamlıların bebişleri saglam tutundular çok şükür iyi gidiyoruz erken doğum yok maşallah

Canım gebelik kilosu kolay gidiyor yıllarca yiyip yiyp aldığın kilo gibi olmuyor inan ki ama en kısa zamanda vermeye çalışırsan zaten sem almamışsın ki nerdeyse bundan sonra haftada 500 gr yazıyor nette ben razıyım valla o kadarına

Sahi mi çök sevindim cAnim, icin rahatlamıştır seninde, bakalım benim doktor yarın ne diyecek birde ben hareketleri hep sağ tarafta hissediyorum yan mi duruyor ne anlamadım yarın görücez insallah döner tabi böyle ağrı sızı daha cok oluyor çünkü sezeryan olucam cok dert etmiyorum sadece bi sakıncası olmasın yeter

Döndüde tatlım bu kez de bebek olması gerekenden daha aşağıda ağrı yapıyor dr erken doğum olma ihtimali var dedi ama ben ihtimal vermiyorum olmaz inşallah. Benim bebişte hep sağda oynıyor çok nadir diğer taraflarda kıpırtı hissediyorum sanırım oynamayan yerleri sırt bölgesi totosu falan. Ay seninle ne ortak yanlarımız var sen ne desen aaaa bende de var diyorum

Bugúnde ben bi tanidikla karsilastim kadinin beni gòrúr gòrmez verdigi tepki karnin asagi inmis dogumun yakindir benim verdigim cevap benim bastan beri assagida kadini bir tùrlú inandiramadim piskolokimi bozdu ayak ústú
Öylelerine doktorum herseyin iyi oldugunu söyledi sen doktordan daha iyimi bileceksin de ileri giderse bebek benim göbek benim asagıda veya yukarıda beni ilgilendirir de. Onlara ne b.k yemek düşer bi defolsunlar ayyyy sinir oluyorum böylelerine ya.

Aynen ya konuştukça benzer yanlarımız çıkıyor ortaya :) insallah olmaz canim erken Doğum sen olumlu düşün iyi olsun.. doktorlar her ihtimali söylüyorlar ama olmaz bence zamanında gelicek insallah hepimizin oyle olsun..

Birde bana demezler mi senin Ağustos’u beklemez neymiş asagidaymis tobe ya dedim zamanında gelsin hepimizin insallah

İnşallah canım bende pek ihtimal vermiyorum artık dr ağrılar artacak dedi tam tersi biraz rahatladım sürekli yattığımdan belki bilemedim ama olursada artık kabul napalım

Doğrusu bnmde bi bldigim Yok. İlac tedavisi dehilde igne yapılıyor galiba. Bakalim sonuç ne çıkacakta. Bnde smdi bu araştırma yapicam bakayim bu test nedir ne değildir
Ilk bebek mi canim.. onceki igneyi ne zaman olmustun buyuk ihtimalle ondandir.. igneyi bir kere olduktan sonra pozitif cikiyo diye biliyorum..
Bana da ilk hamileligi ogrenince yaptilar... Gecenki randevumda 28. Haftada tekrar olacakmi dedim evet ustunden 12 hafta gectigi icin tekrar yapilacak dedi.. senin 12 haftadan az mi oldu ki???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…