2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ANnisler yarın kontrolümüz var, her muayenede heyecan yapıyorum 1-2 gün önceden, Sizin doktor sorularınız bu ay neler? Suan hic birşey aklımda yok ? Sadece duruş pozisyonunu merak ediyorum ters duruyordu çünkü duzelmismi diye ?

Canım bnm ya artık ağırlaştı buyudulerde kafaya takınca gerçekten ilerlemiyor hicbisey inşallah güzel olacak her şey btanem

Kızlar bugün doktor kontrolum vardı bebis 1300 gr olmuş gayet sağlıklı her şeyi yerinde dedi doktorumuz ama plesanta asagida dedi sizce erken dogummu sordum erken doğum riski var mı diye yok dedi için rahat değil ya

Aşağıda olması doğum şeklini etkiler canım birde kanaman olabilir korkma progestan verdi mi bunun için

Hayırlı haberlerle gel canım. D vitamini öneriyormu? Sonra doğum odasını, şeklini vs. sor. İstersen hastaneyi gez hatta. Bebek bakımı nasıl, gerekirse eğer yenidoğan ünitesi varmı? Bebeğin ciğerlerinin gelişmesine ne zaman bakılıyor bilmiyorum ama sen sor ciğerleri nasıl diye. Benim aklıma gelenler bunlar

Maşallah bebeğine bu arada canım benimkide olmuş mıdur o kadar acaba yaaa

Güzel haberler al inşallah canım benim beniş aşağıda onun dışında hiç soracağım soru yok balık yağı kullanıyor musın mesela kullanmıyorsan omega içeren takviye isteyebilirsin

Ciğerleri hic aklıma gelmezdi not edeyim onu hemen, hastane ilk doğumumu yaptıgım hastane bildiğim yer yanı ama Doğum ücretlerine zam gelmiş onu danisicaz, d vitaminini de sorayım canim. Onuda not aldım

Güzel haberler al inşallah canım benim beniş aşağıda onun dışında hiç soracağım soru yok balık yağı kullanıyor musın mesela kullanmıyorsan omega içeren takviye isteyebilirsin
benimde kafa asagidaydi değişmedi gibi geliyor bana hala ayni sanirim. Balık hapı kullanıyorum 1 gün arayla
Çünkü midemi bulandırıyor cok hap içiyorum zor geliyor Onuda içmek doktora danışacağım Zaten balık ta pek yuyemiyirum

İyi tatiller canım. Dönüşünde çok rahat gecer inşallah.

Benim bebeğinde iki aydır aşağıda canım bundan sonra değişmez galiba sorun mı ki senin için aşağıda olması olsun

Nasıl basariyorsunuz, vallahi soğuk meyvelere dayanamiyorum bir de kendi bahcemizden, hamur işine rafine sekere dikkat etsem de meyveye ve miktarins dur diyemiyorum
Bende meyveciyim canım taki şeker çıkana kadar. Şimdi çok az alıyorum eve fazla yememek için ve canım çok çektiğinde erik kiraz alıyorum napim. Şimdi şeker testinden geçtim abartmamak şartıyla tüm meyvelerden yiyebiliyorum ama dikkat ediyorum. Mecbur doğumdan sonrasıda var bu işin.

O hatayi ben yaptim canim sekerden gectim dedim bugyn pide yedim bide ardina gúllac yedim 1 saat òlçûmûm 140 cikti 2 saati òlçecem simdi bakalim kac cikacak 3 hafta yiyemedim onun acisinimi cikardim ne

Benim bebeğinde iki aydır aşağıda canım bundan sonra değişmez galiba sorun mı ki senin için aşağıda olması olsun
YAni sorun değil sezeryan olucam nasipse ilki de sezaryendi benim ama başı yukarıda olunca bazi sıkıntılar olabiliyormuş kordon incelmesi vs aklıma
Gelmiyor şimdi tam bi arkadaş yazmıştı burda da daha önceden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…