2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gözün aydın bebiş saglıklıymış ya gerisini düşünme doktor iyi dediyse iyidir canım kötü şeyler getirme aklına.

O hatayi ben yaptim canim sekerden gectim dedim bugyn pide yedim bide ardina gúllac yedim 1 saat òlçûmûm 140 cikti 2 saati òlçecem simdi bakalim kac cikacak 3 hafta yiyemedim onun acisinimi cikardim ne
Afiyet olsunda dikkat et canım doğuma bişey kalmadı tut kendini

Benim de seker sinirda cikti sonra diyet uyguladim ve doktor devam et dedi, ama meyveye cildiriyorum resmen, meyveyi yedikten sonra az tarçınlı yoğurt kefir veya süt iciyorum bir bardak, un şeker tuz neredeyse yok denecek kadar az gunde en az 45dk yürüyüş, ama meyveyi azaltamiyorum

12 haftadan cok oldu ama nıye oyle dedı doktorum acaba

Yok canım hiçbir şey vermedi önümüzdeki haftalar tekrar degerlendirelim dedi devlet hastaneleri böyle ya hiç ilgi yok korkuyorum erken olabilir mı diyosun sence
Yok canım erken doğum olmaz onunla ama yeride değişebilir korkma sen sadece normal doğuma engel olur o kadar ama bunu demek için bile erken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…