2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ONTK evhamlının takvimine dikkat yalnız 28. Haftayıda devirdik şükür an itibariyle sende 30u tabi ama benim evhamlar gidiyor yavaş yavaş geri kaşanıda doğumda dra aldırırım
Bu günlere şükür canım. En azından kaybetme korkumuz azaldı, yani benim öyle. Tabi an itibariyle Allah ne yaşatır bilemeyiz ama en azından dışarıda prematüre de olsa yaşama tutunabileceğini bilmek bir nebze rahatlarıyor insanı. Yanlış mıyım?

Tabiki canım benim rahatlık oradan geliyor birde aman aman bi rahatsızlığım kalmadı hiççç gibi yalnız bunu sürekli yatmaya bağlıyorum yatmasam kesin sıkıntım geçmezdi. O yüzden rahatım çok şükür zaman azaldıkçada kötü hisler geçiyor bence. Birde sezaryen olucam ya ben 40 hafta değilde 38 haftadan hesaplıyorum o yüzden daha az kalmış gibi geliyor rahatlıyorum

Evet yatmak iyi geliyor gerçekten. Ben de yatmasaydım belki yukarı çıkmazdı. Hesaplarken ben de içimde 20 gün düşüyorum yani 55 günüm kaldı diyorum kendime

Yine de korkuyorum bilemiyorum 1 ay sonra kontrole çağırdı o zaman bakacakmis tekrar ama bn erken doğumdan çok korkuyom sezeryan istemiyordum birde çok üzgünüm ya
Üzülme ve herseyin hayırlısını dile kötü şeyleri at kafanda şükret. Çok şükür Allah korusun düşük tehlikemizi atlattık erken doğum olursada yapacak birşey yok kuvezde kalır en fazla. Sağlıkla gelsinde sezeryan normal fark etmez bende normal doğum istiyorum bir aksilik olmazsa inşallah.

Bende öyleyim. Doktorum sana meyve yiyemezsin yasak sana meyve demiyorum dedi. Şöyle düşün karnında savunmasız bir can var sen ne verirsen onu alıyor baska caresi yok senin az yeme gibi bir imkanın var bebeğin ben bunu istemiyorum bu bana iyi değil deme sansı yok o yuzden sana muhtac olan savunmasız bebegini düşün ve her meyve yediğinde aklına gelsin. Ben öyle yaparak sigarayıda bıraktım meyveyide çok şükür. Önümde meyve tabagı duruyor ama ben hakkım olanı yedim gerisi tabakta duruyor kendimi tutuyorum. Dene basaracaksın kesin

P Pikapii Selam canım sana danışmak istedim. Ben pozitifim eşim negatif. Daha 8. haftamda doktorum bu bahsettiğin testi yapmıştı, sorun yok demişti sonuç için. Sen negatifse iğne yapılıyor demişsin benim sonucumda negatif yazıyor kafam karıştı şimdi bi bakabilir misin

Eklentiler

• 954FDAAA-4A76-432F-BE8D-2A05B66BF35F.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 96
Kadının negatif erkeğin pozitif olması durumu kan uyuşmazlığı oluyor. Sen pozitifsen sıkıntı olmaz. En azından bana öyle anlatmıştı doktorum.

ONTK evhamlının takvimine dikkat yalnız 28. Haftayıda devirdik şükür an itibariyle sende 30u tabi ama benim evhamlar gidiyor yavaş yavaş geri kaşanıda doğumda dra aldırırım
Evet 30. haftama girdim çok şükür bu saatten sonra 5 hafta sonra doğumlarımız baslıyo sıranı bekle evhamlarını doğum sonrası 2 erkek çocuk birde baytar çocukla ne edecen onu düşün :) maşallah ya bugunleri gördük çok şükürr

Yanlış yazmışım P Pikapii ben negatifim eşim pozitif

Inşallah canım hayırlı şekilde rabbim kucagimiza almayı nasıp etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…