2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kız hemen diyete basla diğer guruptaki anneler kıskansın. Biz evhamlı gurubu olarak hem zamanında doğuracaz inşallah hemde fit kalacaz

O fit bölümünden beni çıkarın doğumdan sonra kilo vermeye çalışan anne grubu açıcam hahahhaa zamanında doğurma kısmında şüpheli bakalım siz bensiz devam edin hatta

Çıldırmak üzereyim saç diplerine kadar kaşıntı tuttu kendimi balkondan aşağı Atıcam sonunda daral geldi ya bebekte uyanık tekmeleyip dönüp duruyordu yatamadım yatakta canım yandı kalktm ama bu sefer de kaşıntı sıkıntı bastı kendimi nereye atacagımı şaşırdım. Eşimde ayrı bir dünya bana diyor saatini kur sahura uyuyamıyosan da salonda otur diyor sağol çok yardımcı oldun dedim

Amaaan boşver ben her gece tek otururum. Bebiş aksiyonda, sabaha karşı anca uyuyabiliyorum. Kaşıntı sadece kafandamı yoksa bütün vücuttamı?

Uyuyamayınca genelde o kaşıntılar oluyo ya strese girme girdikçe iyice kaşınırsın, eşler sağolsunlar heves heves çocuk olsun derler sonra da bayağı destek olurlar takma kafama kendini düşün

Uyuyamayınca genelde o kaşıntılar oluyo ya strese girme girdikçe iyice kaşınırsın, eşler sağolsunlar heves heves çocuk olsun derler sonra da bayağı destek olurlar takma kafama kendini düşün
Aynen cocugumuz olsun diye başımın etini yedi oh onun keyfi yerinde beni nerden anlıycak ki

Hayırlı Ramazanlar kızlar.Ya benim derdim çatı ağrısı iki bacagımın arası çok acıyor durduk yerde agrımıyor ama yataktan kalkarken acıdan resmen çığlık atıyorum.Doktora söyledim normal demekle yetindi ay ne yapsam ya

Aynen cocugumuz olsun diye başımın etini yedi oh onun keyfi yerinde beni nerden anlıycak ki
İşte boşuna cennet anaların ayağı altında denmiyor, babalarıda Allah başımızdan eksik etmesin ama annelik başkaymış her zorluğu sıkıntıyı yaşayan hamilelikte de sonrasına da anne oluyo. Aman sağlıklı olsunlarda bugünler geçicek az kaldı, kocalara iyi uykular

Amaaan boşver ben her gece tek otururum. Bebiş aksiyonda, sabaha karşı anca uyuyabiliyorum. Kaşıntı sadece kafandamı yoksa bütün vücuttamı?
Butun vücudum kaşınıyor canım özellikle bacaklar karnım böyle karnımı yola yola kasıyasım geliyor gündüz de kaşınıyor du bebek yağı sürdüm ama fayda etmedi. Beyfendi hem diyor ki gel sensiz yatamıyorum gittim yatmaya baktı ben yatamıyorum git salonda otur diyor Güler misin aglarmısın

Hayırlı ramazanlar. İstirahatle geçiyor o ağrı.

Amin canım evet Allah başımızdan eksik etmesin. Analık başka gerçekten. Evet hayırlısıyla bugünlerde gecicek inşallah.

Benimki de yanında oturtuyor, ben yatayım kafamı okşa diyor ))))) ama kıyamam sabah 7de kalkıp işe giden o

Eklemlerde genişleme olduğu için çatı ağrıları normal kabul ediliyo, dinlenince uzanınca ve ağır iş yapmayınca azalıyo, yataktan kalkarken de destek alarak kuvvetini bacaklara değilde kollara vererek kalkarsan daha az ağrı hissedersin

Doktor da onceki igneden olabilir dedi. Bi bos gebeligm oldi.. ondan snra 10 haftalık bir kurtajim oldu kurtajdan snra uyusmazlik ignesi yapildi. Ondan once hic yapilmamssti bu igne. Bu igneyi geçen sene temmuz da vuruldm.

E Egepam da oldu ya, doktor krem vermişti. Bazı hamilelerde oluyormuş alerji, bebeğe bir şey geçmiyor ama annede kaşıntı oluyor, bazen döküntüler oluyormuş.
Döküntü olmuyor ama karnım kollarım bacaklarım sırtım göğüslerim hep kaşınıyor bı ara bacaklarım yara içinde kaldı kasımaktan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…