2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım rh uyuşmazlığı durumu annenin rh negatif babanın rh pozitif olduğu durumlarda geçerli, sen pozitifsen öyle bir durum mevcut değil

Maşallah , ablaları abileri takip ediyoruz ama Allah bize de göstersin 30 ları inşallah

Gunaydin lar insallah herkes iyi hafta ici islerim yogunlugundan yazamiyorum arada okuyorum insallah herkes iyidir :) biz dunden bu yana biraz hareketsiz nedense sonuk sonuk hareketleri var ben genelde xuma gunleri cok yorgun oluyorum odami etkileniyor nedir :) insallah kotu bisi olmaz

Günaydın mutlu hafta sonları

Canım gittik geldik bebişlerin durumu pozisyonları iyiymiş
Şeker takibi başlattı ona gerildim biraz

Maşallah paşalara

şeker takibine de gerilme zaten bekliyordun bunu
yüksek çıktığı için
ilaca gerek kalmasın yeter

Al beni de yanına
bu hafta babasına kendini hissettirdi ilk kez
kıpır kıpırdı
dünden beri çok hafif arada hareket ediyor
hafta sonu rehaveti onlara da geliyor herhalde

Aynen canim miy miy hareket ediyor gecen seferde boyle yapti acile gittim geldim tepinmeye basladi :)

Aynen canim miy miy hareket ediyor gecen seferde boyle yapti acile gittim geldim tepinmeye basladi :)

bende acile gitsem mi diye düşündüm ama beklicem bugünde yarın giderim olmadı
tatlı yedim o bile kar etmedi
bahar yorgunluğu mu yaşıyorlar acaba ya
neden böyle yapıyorlar ki

Yolunda canim sagolasin. Pazartesi ciger gelistirici igne yapilacak. Aslinda cuma yapilacakti ama agrim biraz artinca risk almak istemedik. Sen nasilsin?

ağrın neden arttı ki hayırdır bi durum mu var
rutin bişi mi ?

nasıl gidiyor canım
kontrolün ne zaman bi dahaki

bu arada Sabirsiz61 nerde nasıl gidiyor acaba
istanbula gitti unuttu bizi
Yatmaya devam ediyorum canim girmiyordum epeydir. Yatmak yaramadi bana kilo alimim cok hizlandi. 23 e kadar 6 kilo ile geldim ama 5 haftada 5 kilo daha aldim. Doguma kadar nasil olur Allah bilir. Sen nasilsin.

Günaydınnn tatlım aç bi hareketli müzik tut karnına. Bebişler hep böyle dra gidersin oynar hasta olurlar ateşlenirler daha yoldayken dra gitmeden iyi olurlar... Korkma bişey olmaz

İnan hic bir fikrim yok iki gecedir insallah bu gece dogurmam diyerek yatiyorum. Dikisim acilacak hissi kapliyor icimi alttan agri olunca. Karin sertligi kasilma sayisi artti birazda var olan sikintilar yetmiyormus gibi ama bunada sukur:)

İnan hic bir fikrim yok iki gecedir insallah bu gece dogurmam diyerek yatiyorum. Dikisim acilacak hissi kapliyor icimi alttan agri olunca. Karin sertligi kasilma sayisi artti birazda var olan sikintilar yetmiyormus gibi ama bunada sukur:)
Geçmiş olsun bana bak sabırsız ve bi o kadarda alıngan gebe seni üzdüğüm için çok rahatsız oldum inan ki eğer üzdüysem özür dilerim buraya girmeyi bırakma olur mu

Şimdiden onun derdi bende canım benim çocuk 3 tane oluyor baytarla birlikte hepsi b.klular ne yaparım artık bilmiyorum

Döküntü olmuyor ama karnım kollarım bacaklarım sırtım göğüslerim hep kaşınıyor bı ara bacaklarım yara içinde kaldı kasımaktan.
Döküntüsüz kaşıntı riskli bir durum olabilir canım. Gebelik kolestazı denen bir durum var safra yollarındaki daralmadan dolayi safra asitleri kana karıştığı için kaşınır durursun. Kandaki safra asidi miktarına ve karaciger fonksiyonlarına bakilmasi lazim. Cok önemli ve riskli. Hic ihmal etme p.tesi hemen doktora git. Dedigin gibi akşamları artan ve döküntüsüz kaşıntı ve her akşam tekrarlıyor gecmiyorsa. Benimki döküntülü kaşıntı. Bana puppp teshisi koyuldu. Kremle rahatladim. Simdi parol gibi B kategorisinde olan alerji ilaci alıyorum. Gunde 1 kez. Ama benim de once karaciger fonksiyonlarıma bakildi. Eger onlar iyi cikarsa endiseye gerek yok. Iyi cikmazsa degerlerini düşürecek ilac veriyorlar sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…