2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde bugün solkasigimda agri ve agirlik hissi var hayirlisi bakalim insallah bi sorun yoktur

Aynen bende sabah ac karnina tatli yesim direk sok etkisi yapsin diye hareket var ama ben hafif hissediyorum insallah iyi olur

Aynen bende sabah ac karnina tatli yesim direk sok etkisi yapsin diye hareket var ama ben hafif hissediyorum insallah iyi olur

C
Canim sende iyi haberlerle dònersin insallah sıpanıda iyibir sekilde búyúmúş gòrúrsún bir sorun olmaz allahin izniyle

Günaydınnn tatlım aç bi hareketli müzik tut karnına. Bebişler hep böyle dra gidersin oynar hasta olurlar ateşlenirler daha yoldayken dra gitmeden iyi olurlar... Korkma bişey olmaz
Aynen canim gecen seferde oyle oldu daha dr sirasinda basladi hareketlere var sukur hareket ama az sali kontrolum var dayanirim insallah

Yatmaya devam ediyorum canim girmiyordum epeydir. Yatmak yaramadi bana kilo alimim cok hizlandi. 23 e kadar 6 kilo ile geldim ama 5 haftada 5 kilo daha aldim. Doguma kadar nasil olur Allah bilir. Sen nasilsin.

devamlı yatıyorsun normal kilo alman canım
doğumdan sonra verirsin dert etme

iyiyiz bizde büyümeye çalışıyoruz :)

İnan hic bir fikrim yok iki gecedir insallah bu gece dogurmam diyerek yatiyorum. Dikisim acilacak hissi kapliyor icimi alttan agri olunca. Karin sertligi kasilma sayisi artti birazda var olan sikintilar yetmiyormus gibi ama bunada sukur:)

hay allah ya bir şey olmaz Allah ın izniyle
doktorunla konuştun mu ne diyor kasılmalar için
döndün mü eve annende misin hala ?

hafiften hareket varda normaldeki gibi şiddettli değil
sanki biz hep çok hareketliyiz işte yaa evham oluyor illa ki

Bizimle dalga geciyor veletler :))

Ayy sizinde mi ilk defa bende kendi kendime herkesin cocugu hareketlerini gosteriyordur bizimki babasina bir kere hareket etti diyordum demekki yanliz degilim

O fit bölümünden beni çıkarın doğumdan sonra kilo vermeye çalışan anne grubu açıcam hahahhaa zamanında doğurma kısmında şüpheli bakalım siz bensiz devam edin hatta
Olmazzzz anca beraber kanca beraber ayrılma dur burda :)

Bişey alerjimi yaptı acaba

Ayy sizinde mi ilk defa bende kendi kendime herkesin cocugu hareketlerini gosteriyordur bizimki babasina bir kere hareket etti diyordum demekki yanliz degilim

aynen ilk 2-3 gün önceydi
neden hissetmiyorum diye isyanlardaydı
o gün sonunda bi vurdu hissetti
ohh vurduuu bana tekme attı diye uçtu sevinçten

o oldu 2 gündür ben bile zor hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…