2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aynen ilk 2-3 gün önceydi
neden hissetmiyorum diye isyanlardaydı
o gün sonunda bi vurdu hissetti
ohh vurduuu bana tekme attı diye uçtu sevinçten

o oldu 2 gündür ben bile zor hissediyorum
Bizimde bir kere tekme atti simdi gidip gelip bekliyor ama yok benimde iki haftada bir sakinlestigi hic hareketlerini hissetmedigim zamanlar oldu ramazan basladi basliyali bizim cocugunda dengesi bozuldu bende hissetmiyorum patir kutur

Günaydınlar bugün herkes bişeylerle uyanmış, sanırım artık bundan sonraki haftalar böyle geçicek, bende iki kez kasılma yaşayarak uyandım, uykumu bölecek kasılmalardı , afedersiniz ama böyle lavaboya giderde ıkınır gibi, gözlerimi açtım iki kez aynısı olunca korktum uyumadım geri, nedir acaba bu

Annemdeyim hala cuma donecegiz. Donuste kendi dr uma gorunup igne yaptiracaktim iste gorusunce gelmeyi bekleme pazartesi orada yaptir iyle gel dedi. Ya olabilecek seyler esasinda bunlar ama risk oldugunuda bilince insan biraz korkuyor ama sukur bugünlere geldik. Yaşam sinriisı haftasini gectigimiz icin en azindan biraz daha rahatim.

Arkadaşlar selamlar herkese. Vajina kemiklerinde ve kuyruk sokumunda ağrı hissedenleriniz var mı? Özellikle gece yatakta dönerken çok ağrım oluyor. Hele bir de idrara sıkışmışsam çok fena. Biraz korkuyorum bu durumdan. Doktor randevuma daha var. Yaşayanlar varsa bilgi almak isterim.

İyiyiz bebişim sen ve poyrazım nasılsınız bakem çok yorgun oldugumda benim oglanda öyle durgunlaşıyo. Biz hareket ettikçe rahat uyuyamıyorlar galiba.

Bizimde bir kere tekme atti simdi gidip gelip bekliyor ama yok benimde iki haftada bir sakinlestigi hic hareketlerini hissetmedigim zamanlar oldu ramazan basladi basliyali bizim cocugunda dengesi bozuldu bende hissetmiyorum patir kutur

aslında doğru ya ramazanda bizimde dengemiz şaşıyor uyu uyan onlarda şaşkındır şimdi

tabii canım rahat ol daha gelmez zaten o
iğneyi yaptırınca iççin daha rahat olur zaten

o hep var
sanki böyle açılma oluyormuş şimdi doğurdum doğracakmışım gibi
doktora sordum normal dedi ama bilmiyorum tabii aynı ağrı mı

İyiyiz bebişim sen ve poyrazım nasılsınız bakem çok yorgun oldugumda benim oglanda öyle durgunlaşıyo. Biz hareket ettikçe rahat uyuyamıyorlar galiba.
Olabilir tatliskom bizde iyi sayiliriz canim ayaklarim odun kutugu gibi oldu tasimaya calisiyorum :) siz nasilsiniz bebisim

Güzel haberlerle gel inşallah canım.

Günaydın canlar. Sabaha karşı uyuyabildim postacı gelmeseydi daha uyurdum. Postacı aliexpressten aldığım süt toplayıcıyı getirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…