2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Dün sabah ben de aynen öyle uyandım. Korktum ama devamı gelmeyince rahatladım. Rahmin yılan gibi kasılıp açıldığını ilk defa tam anlamıyla hissettim.

Dün sabah ben de aynen öyle uyandım. Korktum ama devamı gelmeyince rahatladım. Rahmin yılan gibi kasılıp açıldığını ilk defa tam anlamıyla hissettim.
Aynen öyle ne oluyo kasıla kasıla şimdi çıkacak burdan dedim , yalancı sancı falan olurmuş bu haftalarda rahim kendini hazırlarmış ama bi ağrı sancı falanda yoktu sadece kasılıyodu, 30 ları yarılasaydım bende biraz rahatlardım

Bncede cnm 2 haftayı kafadan at kesin o haftalarda alıyo çünkü doktorlar

Arkadaslar minik kuzulardan haber alan varmi cok merak ediyorum insallah bi sorun yoktur

Arkadaslar minik kuzulardan haber alan varmi cok merak ediyorum insallah bi sorun yoktur
Aksama anca haber aliriz. Ilcede zaten 80 km yol gidecek bir de. Doktoruna ulaşabilecek mi bakalim ne olacak? Insallah sorun yoktur. Ciddi bir kanama degildir ufak bir lekelenmedir ve onemli degildir

Cnm bnimde yataktan kalkarken deli gibi ağrım oluodu üzerine genital bolgemin sağ tarafı şişmişti sonra doktoruma baktirdim vajinal varis çıktı sende kendini kontrol et varis manyak ağrı yapar sabah özellikle kalkarken

Olabilir tatliskom bizde iyi sayiliriz canim ayaklarim odun kutugu gibi oldu tasimaya calisiyorum :) siz nasilsiniz bebisim
İyiyiz kuzum agırlaştık artık ayakta fazla duramıyorum yanıyor ayaklarımın altı. Oğluşta büyüdükçe nefesimi kesiyor velet herseyleri ayrı bir güzel yaramazların

Ben de korktum, bekledim bir süre tekrarlarsa panik başlatayım diye. Baktım olmadı, sesimi çıkarmadım. Ağrısızdı bende de ama apaçık denemeydi bu. Böyle böyle 5 hafta daha dayansam süper olur valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…