2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aksama anca haber aliriz. Ilcede zaten 80 km yol gidecek bir de. Doktoruna ulaşabilecek mi bakalim ne olacak? Insallah sorun yoktur. Ciddi bir kanama degildir ufak bir lekelenmedir ve onemli degildir
İnşallah öyledir. @Minik kuzular , inşallah gereksiz bir kanamadır , bende ve bir çoğumuzda olduğu gibi. Yaa nişan bile olsa dikiş atarlar yatarsın değilmi? Kızımla beraber dua ettik senin ve bebeğin için. Haber bekliyoruz canım benim.

Az bir zaman degil burda beraber zaman gecirdik bazen dert ortagı olduk bazen birbirimizin derdine derman olmaya çalıştık ilk baştan beri bende çok şükür bir sorun olmadı ama sorun yasayanlarla aynı sorunu yasadım üzüldüm ama bebişler sıkı sıkı tutundu ve bugunlere geldik. Allahım bebişlerimizi sağlıkla kucagımıza almayı nasip eder inşallah Minik kuzular buda gececek inanıyorum. Biz güçlü bebişlerin güçlü anneleriyiz

Bu haftalarda dikis atilmiyor keseyi patlatip suyu erkenden getirme riski oldugu icin. Hastanede yatis ve acilma sanci onleyici ilaçlarla bebeği iceride tutabildikleri kadar tutuyorlar. Ki umarim bu tarz bir durum değildir. Allah yardimcisi olsun.

Arkadaşlar bir sorum var benim. Son günlerde çok yürüdüm. Dün çok uzun yolculuk yaptım. Hem ucak hem otobüs ve ayaklarım hiç olmadığı kadar şiş. Hala inmedi. Ayaklarımı yüksekte tutup dinlendim, soğuk su vs hepsini denedim hala şiş Sizin uyguladığınız farklı bir yöntem var mıdır acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…