2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

şükürler olsun canım umarım bir şey çıkmaz nst de falanda

Çok şükür canım geçmiş olsun çok korktum.

Ya bende de kasılma olmuştu gece şimdi yazdıklarınızı okudum, bende dün nerdeyse 15 e yakın hurma yedim omu etkiledi dersiniz
Inan bilmiyorum canim bende duydum dogrumu diye sorayim dedim bu kasilmalar nasil oluyo ya ben hala anlamiyorum kasilma oluyormu olmuyomu

Çok súkúr canim insallah nesetedende bi sorun cikmaz bebis akilli uslu durup annesini úzmez

Geçmiş olsun canım çok sevindim nts sancı çıkmaz inşllah

Çokk şükürrr

Sezeryan oldugunda erkenmi dogum oluyo benimde sezeryan olacak nezaman olur acaba
Sezeryanlar 2 hafta kadar önceden yapılıyor diye biliyorum ben canım kardesimin öyleydi. Doğum tarihini beklemiyorlar sancı baslar çocuk doğum kanalına iner diye. Seninde 2 hafta önce olur ozaman sezeryan ise.

Sezeryanlar 2 hafta kadar önceden yapılıyor diye biliyorum ben canım kardesimin öyleydi. Doğum tarihini beklemiyorlar sancı baslar çocuk doğum kanalına iner diye. Seninde 2 hafta önce olur ozaman sezeryan ise.
Evet ben sezeryan istedigimi yazdirsim oraya doktor sordu normalmi sezeryanmi siye bemde sezeryan desim

Ya bende de kasılma olmuştu gece şimdi yazdıklarınızı okudum, bende dün nerdeyse 15 e yakın hurma yedim omu etkiledi dersiniz
Canım aman deyim yeme okadar. Nefsini köreltmek için bir kaçtane ye istiyorsan ama 15 tane çok fazla. Benim bildiğim kadarıyla tavsiye edilmiyor gebelik esnasında. Tabikide sen yine de dr una danış kulaktan bilgi olmasın.

Inan bilmiyorum canim bende duydum dogrumu diye sorayim dedim bu kasilmalar nasil oluyo ya ben hala anlamiyorum kasilma oluyormu olmuyomu
Olmuyo demek ki canım çünkü bende oluyomu acaba diye düşünüyordum ama olunca anladım çok farklı, bebek hareketleri onun zorlaması gibi falan değil, çok sıkışıp lavaboya çıkma ihtiyacı hisseder gibi kendini sıkarken buluyosun, ıkınır gibi oluyo ama istem dışı karnın dışarı çıkar gibi oluyo

Cok sukur canım ins.tum tetkik tedavi sonucu da birsey çıkmaz..isleri yok bu bebeler adrenalyn yaratiyor yaramazlar..dualarim seninle..
Bu arada kanama yogun bir kanama mi lekelenme tarznda fln mi

Hiç duymamıştım o yüzden canım tatlı istiyodu hurmalar da taze taze olunca bi güzel yedim bitirdim, ne olur ne olmaz dikkat edeyim artık ama galiba etkiliyormuş ki gece öyle kasılmalar oldu

Oh bee valla rahatladım çok sevndim aman erken gelmeye kalkmasın velet, korkuttun bizi neyse çok şükür yine hbr ver cnm

Evet ben sezeryan istedigimi yazdirsim oraya doktor sordu normalmi sezeryanmi siye bemde sezeryan desim
Ozaman cimcimeni biraz daha erken alacaksın kucagına doğum günüde belli olur. Ben normal istediğim için oğluşum geçte gelebilir belli degil sürpriz olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…