2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aman iyi olsun minik kuzumuz , yüreğim ağzıma geldi çok geçmiş olsun inşallah bir daha böyle bir olay yaşamazsın kimse yaşamaz, sağlıkla zamanında kucağımıza alırız minikleri

Şükür canım. O zaman korkma bak ben kaç haftadır doğurmadım

Cok sukur canım ins.tum tetkik tedavi sonucu da birsey çıkmaz..isleri yok bu bebeler adrenalyn yaratiyor yaramazlar..dualarim seninle..
Bu arada kanama yogun bir kanama mi lekelenme tarznda fln mi
Bir hayli fazlaydı sizlerden uzak olsun birazdan radyoloji uzmanıda bakacak tekrardan. Adrenalini bana sor asıl babası o kadar yolu jet hızıyla dörtlüler açık hastaneye yetiştirmeye çalışaraktan yaşattı hala sakinleşebilmiş değilim

Neseteye girdinmi canim

Gecmis olaun canim insallah tekrari olmaz iyi haberlerle dinlen bol bol

Canimm yaa hic kolay değilmis anne olmak..guzel guzel hsberlerle yaz bize yine.

Doktorda diyor en adrenalinli hastalarımdansın diye ama bi bakmışsın bu hafta doğar bi bakmışsın haftasıda dolmuş herşeyi tastamam diye ama iyice inmiş sıpa aşağı bundan sonra hep yatış
Hep yatış derken? Wc falan izin varmı? Öyle canım, ben de wc hariç kaç gün yattım yemeği de yatakta yedim. Poponun altına yastık koy keseyi yukarı çıkarır inşallah.

Kıyamam çok gecmiş olsun.. inşallah sorunsuz çıkın hastaneden ..

Hep yatış derken? Wc falan izin varmı? Öyle canım, ben de wc hariç kaç gün yattım yemeği de yatakta yedim. Poponun altına yastık koy keseyi yukarı çıkarır inşallah.
Dr en az 34 olmadan doğurmak yasak sana dedi yatıcam wcde falan sıkıntı yok günde bi kaç kez kalk yürü geri kalan zamanlar yatacaksın dedi

Dr en az 34 olmadan doğurmak yasak sana dedi yatıcam wcde falan sıkıntı yok günde bi kaç kez kalk yürü geri kalan zamanlar yatacaksın dedi
Canım Allah yardımcın olsun daha beterinden saklasın inşallah hemen hemen hepimiz Bu yatış süreçlerinden geçtik geçiyoruz, daha bebeğimi kucağıma almadım ama annelik çok çok fedakarlık gerektiriyormuş, seni o kadar iyi anlıyorum ki bebeğimi kaybettim herhalde diye kanamalarla her hastaneye gidişim aklımda, ama inşallah geçiyor o süreçler bizim bebeklerimiz güçlü ve Allah’ın izniyle kucağımıza sağlıkla alacağız onları, bir gelişme olursa haberdar et bizi, dualarım seninle ve minik kuzunla

Ayy allahim vaktinden once bir daha yasatmasin iyi olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…