2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlarım sizler aranızda konuşurken kasılma konusuna değinmişsiniz.Kasılmayı karnın tümünde sertleşme olur diye tanımlayan var.Peki mesela benim karnım yürürken sürekli sert taş gibi hatta okadar sert oluyorki kendimi nefes alamıyormuş gibi hissediyorum karnım geriliyor.Mesela bu kasılmamı? Daha ilk hamileliği olan bir insan kasılmayı en kolay nasıl anlayabilir?

Merhaba şimdi doktordan geldim 28+5 im bebeğim 39 santim 1100 kilo haftasına göre zayıf mı çünkü kilosun karşısına 27+4 yazıyor yani bir hafta küçük görünüyor moralim bozuldu ya

Merhaba şimdi doktordan geldim 28+5 im bebeğim 39 santim 1100 kilo haftasına göre zayıf mı çünkü kilosun karşısına 27+4 yazıyor yani bir hafta küçük görünüyor moralim bozuldu ya
7. Aydan sonra bebek gelisimi herkeste farkli olabiliyor. Zaten 1100 gr diye yazdiklari tahmini olcu ve doktorun karin cevresi olcumune bagli. Bu olcumu de elle yaptigi icin sapma olabiliyor. Hic strese girme kotu bir sey olsa doktorun sana soylerdi.

Ayakta iken sertlik hepimizde var. Uzandigin zaman farkettiysen daha yumusaktir. Bir anda o yumusakligin kubbe yapip sertlesmesi bir sure boyle kalmasi ve tekrar yumusamasi olarak tarif edebilirim. Beraberinde adet sancisina benzer agri da eslik edebilir. Stres yapip kafaya takacaginiz bir durum degil. Sen yalanci kasilmayi hissetsen de hissetmesen de Rahim kendini hazirliyor yavas yavas. Dogum sancisini ise ayakta yatakta her türlü farkedersin zaten

Aklımdan oldum çok zor bişey çaresiz olmak birde o kadar yoldan sabırla gelmek çok zor. Anne olmak güzel ama bi o kadarda meşakkatli inşallah hiç kimse yaşamasın canım.

Hastanede kalcanmi cnm bi kaç gün?
Kanamam geçene kadar buradayım canım yatış yapıldı

Doktor sağlıklıdır dediyse kilosuna takılma derim ben hepimizin kiloları farklı tüm bebekler 3500 doğmuyor yada tüm bebekler 4 kilo ve üstü doğmuyor bunu böyle düşün cankm moralini bozma.

Anneler selam ben geldim anca yazabiliyorum eve anca girebildim cok şükür kontrolümüz guzel gecti herşey yolundaymış 1168 gr 35cm olmuşuz 1 ay sonra kontörle çağırdı yine.. bu arada geçen ay ters duruyordu normale dönmüş bas asagidaymis Buna da sevindim tabi öpüyorum herkesi

Gecmis olsun canim urinonvef (cranberry diye bitkisel bi ilac var doktorum bana vermisti bebege bir zarari olmuyormus benimde akintim oldugu zaman iciyorum tavsiye ederim
Teşekkür ederim canım.pazartesi alabileceğim artık. Geç oldu, yarın da pazar. İyi geliyormu? Wc de canım çok yandı bugün. 10-15 dk da bir gidiyorum ve acıyor. Onun dışında evde bu iki gün yapabileceğim bir şey varmı acaba?

Güzel haber, gözün aydın canım.

Canim bende yanma yoktu ama akintima cok iyi geldi kesti hemen birde bitkisel bebege zarar vermemesi benim icin ònemli

Çok geçmiş olsun geldiği gibi gider inşallah Allah düşmanımın başına vermesin ben de kullanmıştım o tabletten hamile değildim o zaman ama çok şükür o gün bugündür bir daha yaşamadım , alana kadar bol su belki biraz fayda eder

İdrar yolları yanması acısı buyur etti

Hamileliğimin başından bu yana değisık haftalarda ısrarla geçmeyen idrar yolu enfeksiyonum vardı.İlaç falan kar etmedi kültür testi yaptırdım doktor dedi bu böyle olmaz derhal bol su ve kuru kızılcık suyuna başlıyorsun dedi.İçtim halen daha içiyorum gayet iyi geliyor denemeni öneririm yararını araştırdığında kuru kızılcığın işey yarayacağını okuyacaksın canım.

Sağol canım, bol su hep içiyorum, ama o suyu çıkarması çoookk acı veriyor. Wc sonrası da bir sonrakine kadar geçmiyor. Birdenbire bir kaç.saatin içinde başladı

Minik kuzular geçmiş olsun canım ,Allah beterinden saklasın. Adrenalin yaşattı birazcık sana küçük bey

Ben de bugün doktora gittim kan uyuşmazlığı için test yapıldı bakalım sonuç ne çıkacak
Kızım rahatı yerinde misler gibi poz vermiş yatıyordu , bir de gülüyordu ,demek ki keyfi yerinde sevindim
Pazartesi sağlık ocağı işleri kaldı ama hava o kadar sıcak ki çok zor geliyor artık bana gidip gelmek. Allah yardımcımız olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…