2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gözün aydın canım maşallah kuzucuğa

İlaçsız geçmiyor canım maalesef acaba doktorunu arayıp da ilaç mı alsan? Yoksa canın çok yanacak.
Cumartesi ki ilacı nerden alacağım bütün nöbetçi eczaneler o kadar ters yönde uzak kalıyor ki yoksa hemen giderdim , hatta acilde verirlermi acaba hastane daha yakın.

Çok sağol canım adrenalin yaşattı ama keyfi yerinde beyefendinin kıpır kıpır durmuyor hoşuna gitti galiba bizi böyleee oynatmak

Canım yeni okudum başına gelenleri çok geçmiş olsun Rabbim zamanında gelmesini nasip etsin aceleci beyefendi beklesin biraz :)

Sağol canım, bol su hep içiyorum, ama o suyu çıkarması çoookk acı veriyor. Wc sonrası da bir sonrakine kadar geçmiyor. Birdenbire bir kaç.saatin içinde başladı
Öyle oluyor maalesef canım ya ama yine de en iyisi boş bol su , ağladığımı bilirim bu illet yüzünden , inşallah en kısa zamanda geçer

Merhaba arkadaşlar bizde dün kontrole gittik şeker testini yaptık açlık kan şekeri biraz yüksek çıktı doktor diyet yap dedi yapicaz mecburen 26+2ydik dün 1047gr 27 haftaya uyumlu gelişimi iyi onde dedi çok şükür idrar testinde protein çıktı bu iyi değilmis tansiyon yükselmesiyle tehlikeli olabilir dedi sık sık tansiyonunu ölç yükselirse gel dedi bu konu hakkında bilgi sahibi olan varmı kizlar birde bizim yaramaz hiç durmuyo tekmeler hiç durmuyo gece gündüz hop hop oynuyor uyku yüzü gördüğüm yok herkesmi benim gibi acaba

Diyet yaomak geriyor beni
Hayatım boyunca diyet yaptım zaten hamilelikte de diyet çıktı
Artı olarak yediğim karpuz hayatımdan silindi

P Pikapii , acilde ilaç verirlermi acaba? Sadece bugün ve yarını idare etse pazartesi doktora giderim. İçim çıkıyor acıdan. Rahmi açar yoksa sıcak su torbası koyardım ısıtınca iyi geliyor. Ara ara oluyordu bende ama kullandığım ilacın üzerinde hamileliğin 1 ve 3.trimestrinde olmaz yazıyor.

wintersun sen ne yaptin nasil gidiyor ciger gelistirici igne icin doktorun bir planlama yaptimi merak ettim.
Yok canım bebeklerin pozisyonu çok iyi daha duracak gibi duruyorlar ciğer geliştirici yüksek kortizon sürekli vuramam sana dedi hele ki şekerin yüksek tavan yaptırır dedi
3 hafta önce gittiğimde vurabilirdi vurmadı şimdi de durum iyi dediği için yine 3 hafta bekliycez canm
Senin durumlar nasıl dikiş yatış bebiş ??

Maşallah canım kocaman olmuş acaba benim oğlan da 1 kiloyu bulmuş mudur benimde idrarda protein kaçağı var başından beri ama doktor senin bobreklerde sorun olabilir gebelikle alakası yoktur belki ama tansiyon kontrolü yap dedi hep düşük benimki çok şükür. Malum gebelik zehirlenmesi olabilir Allah korusun o yüzden mutlaka sürekli olc tansiyonunu ha birde vücudunda ödem olup olmadigini takip et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…