2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kuzummşeker ve 3 hafta daha yatma stresi bastı beni orada burada aaştırmadayım ama iyiyiz çok şükür
Canım ciğer geliştiriciyi vurduktan sonra bebeği uzun süre tutmak iyi değil diye biliyorum, doktorun ondan önceden vurmamıştır. İnşallah sen hemen kucağına alacaksın.

Kadın doğum servisinde yatıyorum mecburen bebekler nasılda ağlıyor Allahım bizede en doğru zamanda göstersin bugünleri bu şekilde de canım çok sıkıldı
İnşallah birtanem. Sıkma canını , bir iki hafta daha tutsan bile kar. Ben 1800 doğmuşum, küvez de görmemişim, iş arkadaşım vardı, doğduğunda tırnaklsrı bitmemişmiş daha. 6-6,5 aylıkmı ne doğmuş. Sabret sdece

Bende òyleyim canim benim sıpada surmuyo hic buaralar gece gûndúz farketmiyo sanki hic uyumuyo

Bulmustur ins artik bundan sonra hızlı büyür minnoslar Beni tansiyonum hep düşük gebeliğin başlarında da bir kere çıkmıştı protein Allah korusun gebelik zehirlenmesi olsa belirtisi olur degilmi anlarız heralde degilmi

Son düzenleme:
Sabrediyorum ama bu yaramazın sabrı yok nedense konuşuyorum anlamıyorda yaramaz

Canım ben kızılcık şerbetinin idrar yollarına iyi geldiğini duydum yurtdışında hatta gebelere içmesi öneriliyirmus pazarda çıktıysa alabilirsin
Mutlaka aldıracağım canım. Şu iki günü atlatabilsem haftasonuna denk geliyor hep benim illetler. Geçen kanamam da cumartesi oldu, şimdi yine cumartesi başladı.

Nerden alıyorsun canım kuru kızılcık suyunu? Bilsem evde kurutur saklardım

Bugun daha iyiyim ama iki gundur epwy korktum. Benim dr um kar zarar hesabi yapıyor risk almak istemiyor 28 de yapacagiz demisti. ben 30 u bekleyip yaptirayim diyordum ama tedirgin oldum en iyisi yaptirayim diyorum. 7/24 yatmiyorum kizimi ben yediriyorum oturup yemegimide aliyorum mutfaktan. Bakalim bu gittigimizde ne diyecek dr ona gore evime yalniz dönmek istiyorum.

Canım dediğim gibi en büyük belirtisi tansiyon yüksekliği ve ödem o yüzden sürekli takip etmemiz lazım. Zaten tansiyon yüksekliğinde goz önünde uçuşan noktacıklar görülüyormus. Tansiyonun düşük olsa da ölç sen hep

Çokmu yordum acaba kendini oyuzden oldu kanama mi lekelenme tarzında mi oldu
Yok canım bildiğin şakır şakır kanamam oldu halada çok az bi azalma var. Yormadım kendimi evi temizlettim zaten sürekli yatıyordum ama olacağı varmış bebek kanala girmek üzere dedi dr belki ondandır bilmiyorum

Benim kızda 32 haftada ayağıma kadar aktı birden, öyle kanamaydı ama 37 de sezeryan oldum canım. İnşallah durur birtanem sen yine güçlü dur, bebişler büyük artık nasılsa, hayırlısı neyse o olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…