2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sen ütülü bezleri benden daha iyi biliyorsun ama bez ütüle aşırı sıcak değilken onu koy sık sıkda değiştir canım
Sıcak olsa sıcak su torbasına niyetlendim ama rahim ağzını gevşetir diye korkuyorum , sıcak çok iyi geliyor, yastığa sarılmışım bacaklarımla öyle duruyorum

Korkum yok artık erken doğumdan ama Allah biliyor bu bebiş çektirecek bana gününden öncede doğmayacak içime öyle doğuyor 37. Haftada olur oğlumu 38. Haftada aldı dr zaten ama aşağıda olması dert oldu daha da dayamış kafayı koca kafalı oğlum

Çok geçmiş olsun çok iyi anlıyorum seni benimde oldu çarşamba günü ama lekelenme oldu wc ye girdikçe sagsaglim alalım bebekleri kucagimiza

Canim benisin seni ùzmeyecek bizim bebisler biraz nazli sanirim rabbim sanada kolaylik ve sabir versin bende bugún benim sipayla kavga ediyom artik hareketleri cok canimi acitiyo sanki parkta gibi oynuyo dònúyo kayiyo heriliyo sipam
197 günlük hamileyim canım 28+1 deyim

Canim benisin seni ùzmeyecek bizim bebisler biraz nazli sanirim rabbim sanada kolaylik ve sabir versin bende bugún benim sipayla kavga ediyom artik hareketleri cok canimi acitiyo sanki parkta gibi oynuyo dònúyo kayiyo heriliyo sipam
Nazlılar ki ne nazlılar hemde ilk gebeliğim sorunsuz geçince bu bebekte allak bullak oldum

Ya bende geçen hafta idrar kültürü yaptırdım sırf protein için bakmamış laboratuar. Siz idrar tahlilimi yaptırıyorsunuz kültür mü? Bende bu aralar pinpirik haldeyim allah korusun. Tansiyonuma devamlı bakıyorum hep düşük normal zamandaki gibi yani 10/5 9/6 gibi. Bebeğimde iki gündür bir hareketli uyumuyor sanki hiç. Tedirginim bende şu protein olayından pzt tahlil yaptırayım yine olmadı.

Bende de idrarda protein kaçağı var denildi, sıvıyı az tükettiğim zaman böbreğimde ciddi ağrı oluyo ama iki litreye yakın içince ağrı olmuyo, protein kaçağı için doktor benden 24 saat toplanmış idrarla tahlil istedi onu verdim pazartesi sonuç çıkıcak ne oluyo nasıl bi önlem alınıyo sıkıntısı nedir pazartesi günü bilgi veririm size de

Canım normal idrar testinde görülür mutlaka hiç idrar vermedin mı? 1+ ya da 2+ şeklinde yazar çıkarsa çıkmazsa negatif yazıyor zaten. Eğer çıkarsa 24 saatlik idrarda miktarına bakılıyor bende en son 1 Gr protein kaçağı çıkmıştı yüksekti yani baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…