2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Eki Görüntüle 2150738 iyiaksamlar kızlar sizce benim gòbegim cokmu asagida heran dogum yapacak gibi dûnki kadin cok sinirlerimi bozdu
Kuzum beni 19.haftada karnın aşağıda diye doğurtuyorlardı kv ve komşuları hepsi. Birağızdan karnın inmiş dediler, ebeyiz anlarız dediler, yaşlılar bilir dediler iki gün burda kızlara gösterdim nolur bakın diye. Hatta kızlar da bana kendi karınlarını gösterdiler anca sakinleştim.

Ne
Bileyim canim doktor gayet iyi diyo bebegin yeri iyi diyo ama her disari ciktigimda muhakkak biri karnin cok asagida erken dogum yaparsin diyince kafam karisiyo evhamlarim basliyo neyse bundan sonra kimseyi takmayim bebisim icin

İdrar tahlili yaptırmadım ya. Şeker yüklemesi yaptırıken geçen hafta kültür istedi dr um. Ben pzt günü normal idrar tahlili yaptırayım gidip. Tansiyon ve ödem problemim yok çok şükür. Sabah ilk idrarla falan olmasına gerek var mı acaca?

Ölçüyorum inş bir sıkıntı olmaz sağ salim bebeklerimıze bir kavussaydik Rabbim hepimizin bebeklerini korusun

Normal idrar tahlili istedi canım protein ciksada ilaç vermiyolar doktor yüksek tansiyonla birlikte olursa risk oluşturabilir dedi senin tansiyon düşükmus zaten stres yapma yoktur ins

Kadın doğum servisinde yatıyorum mecburen bebekler nasılda ağlıyor Allahım bizede en doğru zamanda göstersin bugünleri bu şekilde de canım çok sıkıldı
Allah allah o nerden çıktı şimdş canım yaaa üzüldüm walla
Yat bol bol diblen başka çözümü yok ölçtüler mi rahim boyunu filan??

Canım ciğer geliştiriciyi vurduktan sonra bebeği uzun süre tutmak iyi değil diye biliyorum, doktorun ondan önceden vurmamıştır. İnşallah sen hemen kucağına alacaksın.
Serklajlı olan arkadaşlarda 28 de yaptırıp 32 de tekrar yaptıranlar var
Etkisş geçmesin ki tekrar vurmak zorunda kalmayayım diyor bence

Eki Görüntüle 2150738 iyiaksamlar kızlar sizce benim gòbegim cokmu asagida heran dogum yapacak gibi dûnki kadin cok sinirlerimi bozdu
Hayır hiç aşağıda değil gayet normal duruyo bence, bende 28. Haftadayım benim senden daha aşağıda duruyo bildiğin hala göbek deliği hizamdan iki parmak ancak yukarıda duruyo karnım, hiç kafana takma sen göğüslerine yapışık olcak değil ya karnın

Ftm41 bence ağzı olan konuşuyo. Çok takılma doktor her şeyyolunda diyorsa yolundadır. Geçen hafta görümcemle görüntülü konuştuk. Göbeğini göster dedi gösterdim. Maşallah falan yaptı. Sonra diğer yanımda olan görümceye hiç büyümemiş karnı. Beraber doktora git sen bir gör bebek iyimi gelişimi normalmi demiş. O da geldi bir güzel söyledi. Sinir tepeme çıktı. Sonra sakin ol dedim kendime. konuşacak yer arıyorlar. Evlenmeden öncede doğuramaz o alma diyen olmuş abilerine. Ama doğuracam allahın izniyle. Akrabalar komşular hepsi sanırsın ultrason cihazı bilmişlikte.

Ne

Bileyim canim doktor gayet iyi diyo bebegin yeri iyi diyo ama her disari ciktigimda muhakkak biri karnin cok asagida erken dogum yaparsin diyince kafam karisiyo evhamlarim basliyo neyse bundan sonra kimseyi takmayim bebisim icin
Aynen canım, takma boşver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…