2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Dikkat et kendine canım. Bünyeni zayıf düşürmemeye bak. İnşallah düzelir yavaş yavaş, vitaminler etki ettikçe

Rahim boyunda şimdilik sıkıntı yok ama bebek biraz daha inerse olabilir dedi dr o yüzden ayakta kalmamaya özen göstericem canım

İnşllah cnaım sağol sende yemene dikkat et senin oğlanda biraz zayıftı bu diyetler bizi böyle yaptı bide şeker hastası annenin bebeği kilolu olur derler:)
Evet ya )))) kız iri ama oğlan narin olacak sanırım günde iki kere yiyebiliyorum, bir kere de meyve . o kadar fazla yiyemiyorum , zaten midem nerede bilmiyorum, göğsümün ortasından 1-2 parmak aşağıda bebiş geziniyor. Nereye sıkıştı mide bellisi yok ))))

Yarimyamalak uyumaya calistigim birgeceden meraba tabiki birde esimin sahuru var benim gibi bu saatte uyuyamayan varmi dostlar

Yarimyamalak uyumaya calistigim birgeceden meraba tabiki birde esimin sahuru var benim gibi bu saatte uyuyamayan varmi dostlar
Tabiki ben:)) hiç uykuyla aram yok geç saatlere kadar uykum gelmiyo sabahın köründe de geri uyanıyorum ne olacak bu halimiz

Tabiki ben:)) hiç uykuyla aram yok geç saatlere kadar uykum gelmiyo sabahın köründe de geri uyanıyorum ne olacak bu halimiz
Bilmiyorum ben normalde uyuyorsum sadece lavobaya kalkiyorsum ama son aylara girdigimiz icin birde dahada agirlastigimiz ivin uyuyamiyoruz sanirim

Yok yok farketmiyor ilk idrar olması falan direk git ver

Bilmiyorum ben normalde uyuyorsum sadece lavobaya kalkiyorsum ama son aylara girdigimiz icin birde dahada agirlastigimiz ivin uyuyamiyoruz sanirim
Valla bu haftalara kadar çok çabuk geçmişti ama sanki artık bu haftalardan sonra zaman geçmiyo gibi geliyo, çooooook uzun geliyo daha bi 12 hafta olması

Sıcak olsa sıcak su torbasına niyetlendim ama rahim ağzını gevşetir diye korkuyorum , sıcak çok iyi geliyor, yastığa sarılmışım bacaklarımla öyle duruyorum
Gecmis olsun canim sen sicak su torbasini karnina degil ama ayaklarina koy.. benim de cok yanmam olmustu on dkda bi gidiyordum.. ayagima sicak su torbasi koydum bol su ictim bide cranberry juice turkiyedeki karsiligi kizilcik herkes yazmis zaten oylelikle gecmisti...

12 haftadan cok oldu ama nıye oyle dedı doktorum acaba
Hic bilmiyorum ki benimki oyle dedi ama sen doktoruna guven gerek gormedi demekki

Doktor da onceki igneden olabilir dedi. Bi bos gebeligm oldi.. ondan snra 10 haftalık bir kurtajim oldu kurtajdan snra uyusmazlik ignesi yapildi. Ondan once hic yapilmamssti bu igne. Bu igneyi geçen sene temmuz da vuruldm.
Insallah ignedendir icini ferah tut :) sonuclarini alinca bizide habersiz birakma
Sağol canım. K Kayra2021 söylemişti , ben de sipariş ettim. Bebek emerken diğer meme de uyarıldığı için ondan sızan sütü toplamak için canım. Eki Görüntüle 2150540
Hadi bakalim gule gule kullan ilk basta bende pompa olarak sadece bunlardan alacam zaten surekli evde bebegimle olacagim gerek olursa elektrikli pompayi sonradan almaya karar verdim.. onu sadece akan sutu toplamak icin degil ayrica sagmak icin de kullaniyorlarmis yorumlara gore tutturunca kendi kendine sagiyormus artik nasilsa deneyip gorecez

Canım ya giremedim akşam hiç yeni gördüm, tahlil yaparlar eğer enfeksiyon varsa verebilirler canım ama acil doktoruna bağlı tabi belki de reçete yazıp gönderirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…