2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende var cnaım akıntımda var zaten sürekli çamaşır değiştiriyorum günlük ped kullanmak istemiyorum mecbur günde 3,4 ker değişiyorum
Aynen canim ya bende oyleyim akintidan cok benimki nemli altima kacirmisim gibo benxe gunluk bed istemedigim icin surekli camasir degistiriyorum dr a soyluycem baksin bebekten gelmesinde

Hangi doktora görünüyorsun canm
Ilk ozcan ozkanla basladim bir kere mutlu ercana girdim bu docent sonra randevuda sikinti oldu bir dahakine o arada seker yuklemesi falan oldugu icin tekrar ozcana aldim ama o gun sabah hastalarina hilal asik varinca bakiyormus bu bayanida begendim ilgisi iyiydi yeni gelmis zaten askeri sistemde bayan yoktu cunku

Gidip dünya para verip avent almışım, 2 usd likle idare edip çıldırtayımmı adamı )))))
Şükür bugün biraz iyiyim, kremim vardı hamileliğin 1,3 trimestrinde kullanmayın yazıyordu ama dayanamadım acıya. Hem rahim tarafa sürmedim sadece idrar tarafına sürünce baya bir etki etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…