2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Anladım canım bende doc a gidiyorum uğur keskinden çok memnunum lakin randevu sıkıntı bir iki kere de fidan ulasa gittim bu 2doktor da askeri sistemden kalma iki su de iyi ama fidan bey biraz daha rahat uğur keskin e göre bilemiyorum ya doğumu da nerde yapacam hiç bilmiyorum

Bişey sorabilir miyim, neden istirahat verildi , dikişli misiniz başka bi sebepten ötürü mü?

GATA ya mı gidiyorsun canım? Ben de Keçiören eğitim araştırma hastanesi ne gidiyorum herkes doğumunu çok ovüyor eltim 2 çocuğunu da orda doğurdu arkadaşımda orda yaptı doğumu mutlaka orda yap diyorlar zaten bende burda yapmayı düşünüyorum hem evime de yakın. Tavsiye ederim bı araştır istersen. GATA da doç lar kendi giriyor muymus doğuma?

Huhu kızlar neyapıyorsunuz bizim burda yagmur var hava kapali tabiki benim ruh halimde kapali sizler.neler yapıyorsunuz bebisleriniz nasillar
İyi canım bizim burda hava guzel bugun. Evde uzanıyoruz oğluşum tepikliyo şekersiz günün guzel havanın tadını çıkarıyoruz. Sen ne yapıyorsun cimcimen nasıl?

İyi canım bizim burda hava guzel bugun. Evde uzanıyoruz oğluşum tepikliyo şekersiz günün guzel havanın tadını çıkarıyoruz. Sen ne yapıyorsun cimcimen nasıl?
Bizde evdeyiz canim ben nemli havadan ve sıcaktan bunalmis durumdayįm benim cimcimenin keydi yerinde sanirim tepilere hoplatmalara ziplatmalara devam

Benim bi sıkıntım yok canım ama evden çıkınca azda olsa yürüyünce ağrılarım geri geldi onu fark ettim demekki dinlendiğim için ağrı sızı olmuyordu
Benimde bu gebeligimde yoğun idrar enfeksiyonu oldu ardından vajinal varis onun ekstra ağrıları grip vs. ilkinde bnde bu kadar yasamamistim daha normaldi ki o donemde calisiodum daha yorucuydu ama bu ikinciler kök söktürüyo veletler.inş senin bebişte zmninda glcek merak etme sen dinlenmeye bak az kaldı sabret cnm

Huhu kızlar neyapıyorsunuz bizim burda yagmur var hava kapali tabiki benim ruh halimde kapali sizler.neler yapıyorsunuz bebisleriniz nasillar
Burdada yağmur, şimşekler oynuyor canım. Ruh halimi bilmiyorum ki, bir yandan kızın ödeviyle uğraşıyorum yani yap diyorum sürekli , 2 dk da bir kayboluyor, masaya bağlayacağım sonunda. Hava çok kötü eczaneye gidebilecek gibi değil. Su içip içip wc de ağlıyorum.

Yeni eve geldim arkadaşlar kanamam çok hafif var ilaçlarla devam artık
Evine hoşgeldin canım. Kanamanın sebebiyle bağlı açıklama yapıldımı yoksa benim gibimi ? Uzan dinlen artık her günü kardan sayacağız canım. Ev iyi en azından oğlun gözünün önünde oluyor. Sana kim bakıyor bu arada?

Canim surda okulun bitmesine nekaldi cocuklar yaz tatili moduna erken giriyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…