2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben gatada yapcam cok dogum yapan arkadasim var memnunlarda tabi herkesin dogum hikayesi bir olmuyor ama iyi dusunelim iyi olsun

Evet canım gataya gidiyorum lakin doc lar girmiyor ı an doğum esnasında kim varsa o hoca giriyormus keçiören eğitim araştırma kaç haftalikken kabul ediyor bilgin var mi bn mamk yardım da oturuyorum

Bende hamileligimin ilk zamanlarinda keciorene gittim aslinda banada yakin ama gata daha cazip geldi bana

Aman canim iyi ol hepimiz guzellikle atlatalim son zamanlarimizi

Evet canım gataya gidiyorum lakin doc lar girmiyor ı an doğum esnasında kim varsa o hoca giriyormus keçiören eğitim araştırma kaç haftalikken kabul ediyor bilgin var mi bn mamk yardım da oturuyorum
Valla ben hafta ayrımı yaptıklarını görmedim ama bence 35-36 haftaya kadar yolu var. Gideceksen anca 1 aya randevu bulursun zaten canım denk gelirsen ya Zeliha atağa ya da sevgi türeye randevu al en azından orda 1 kere de olsa kontrol kaydn olur doğuma gittiğinde alırlar.

Tamam canım mhrsden alinabilir miyum randevu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…