2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Vücuduma bebek yağı sürdüm kaşıntım olmadı dün gece rahat uyudum. Bende demir eksikliği var acaba ondan mı kasınıyor

aynen ilk 2-3 gün önceydi
neden hissetmiyorum diye isyanlardaydı
o gün sonunda bi vurdu hissetti
ohh vurduuu bana tekme attı diye uçtu sevinçten

o oldu 2 gündür ben bile zor hissediyorum
Bizim ki sürekli vuruyor maşallah. Eşim elini karnıma koyuyor bebek vurup duruyor nasıl hoşuna gidiyor ama bebek vurunca :)

Kızlar kimin baktığını soran olmuş eşimin yeğeni var sağolsun ev işi çocuk falan bakarsa yeter yardımcıda gelecek zaten bekar kız sonuçta. Aileme söylemedim çok kötü bişey olmadığı için hem uzaklar hemde kardeşim 20 gün olmadı doğum yapalı bilmiyorum iyi mi ettim ama vicdanım el vermedi durmazlar çünkü telaşlansınlar istemedim

Vücuduma bebek yağı sürdüm kaşıntım olmadı dün gece rahat uyudum. Bende demir eksikliği var acaba ondan mı kasınıyor
Kuruluktan da kasinabilir. Bebek yagiyla rahatladigina gore.. vucudu susuz birakma biraz daha fazla su icmeye calis. Bir de nemlendirici kullan. Rahatlarsan problem yok.. rahatlamazsan da dediklerimi unutma canim

Cok rahatsiz oldugum bir konuyu dile getirmek istiyorum. Memelerimle ilgili

Gebelik oncesinde gayet guzellerdi, yani belki vucudumda sevdigim tek yerlerdi, insan kocasindan bile cekinir ya bazen, iste benim cekinmedigim guvendigim tek organimdi. Gayet dik, sert ve pembeydi.

Hamileligimin 2ci ayinda biseyler olmaya basladi tabi, ilk ucundaki pembe kahveye donmeye basladi ve genisledikce genisledi. Bunu zaten bekliyordum, herkes de oluyor. sonra bir sisti bir sisti dersin patlicak 1 ay da sis dolastim. Vee final suan ikisi de asagi bakiyor bir digerinden yamuk, kahve alan mememin yarisina kadar geldi, yetmezmis gibi memem full catladi, boyle bir renk yok yani o kadar diyorum.
Sutyen takmasamda sutyen yok demezsiniz uclari asagi da o kadar yani .

Kesinlikle sarkti artik kabul etmeye calisicam. ( parantez acicam, evet cocuk dunyaya getiriyoruz olacak o kadar gibi cumleler mumkunse yazmayin , bunu tabiki bende biliyorum.)

Benim moralim cok bozuk bu duruma, inek memesi gibi, nineminkine de benzemiyo degil .

Ayna da bakarken gulmem geliyo bazen, ay gercekten komedi cunku.

Benim gibi vucudundaki bu tarz degisiklikler yuzunden mutsuz olan varmi.?

Benimde gògùslerim bi acayip oldular ònceden ufacik tefeciklerdi simdi hem búyúkler hemde biri digerinden daha búyúk birde sanki sarktilar uclarida koyu kahve oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…