2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Rahatsız olan kızlar, bunlar belli egzersizlerle geçiyor. 2-3er sene emzirmiş arkadaşlarım ki tahmin edersiniz ne kadar bozulmıştur, düzenli egzersizle yendiler bu durumu. Renk de geri dönecek doğumdan sonra yavaş yavaş. Bir tek çatlaklara birşey diyemeyeceğim.

Biz 3 eşim 4 kardes ve bu sayı bana taa en başından beri çok ideal geliyor ki şu dönemde yaşadığım cevredeki akraba ve arkadaşlarım sanki sozlesmis gibi en fazla ikide kalıyor. Nasip olursa kızım ile oglum arası tam 2yas 9ay olacak, hatta kızımın iki yaş doğumgününde memeden kestigim hafta hamile kaldim, çok şükür kızım artık büyüdü akillandi diyebilirim ve ideal olduğunu düşünüyorum, tecrübelerine güvendiğim insanlar diyor ki büyük okula başlamadan düşünüyorsan üçüncüyü de erteleme yoksa ilkokul eğitimi yazısı okuması ödevi okul telaşlarina dalinca yeni bir bebeğe bakmaya enerjin ve vaktin kalmıyor vs yani jenerasyon farkı olmasın vs gibi... Belki daha çok erken bunları düşünmek icin ama zaman hızlı geçiyor, ayrıca 33yasinda ikinci kez anne olacağım inşallah yani çok fazla bir zamanim da kalmıyor sanki

Benimde aynı aşağıya sarktilar ama şikayetçi değilim çünkü çok kucuklerdi şimdi büyüdüler asıl çok mutluyum

Canım ilk gebeliğimde bazen eşimde diyordu horladığımı ağırlaştığın için normaldir birde gün içinde yoruluyorsan olabilir
Çok dengesiz uyuyorum. Sahura kadar eşimle oturuyorum yatağa yatmam 5 i buluyor. Ve sağlıklı uyuyamıyorum uykumuda almış olmuyorum. Ama artık vaktınde uyuyacagım vaktinde kalkacagım.

Maşallah ya o zaman sanki 4cocuk onlarin ihtiyacı hamilelik vs hiç böyle yerlere giremez gibi geldi ki benim ikinci iken ilkindeki gibi takip edemiyorum.
İlk ikisinin yaşı büyük kızım 16 yaşında oğlum 10 yaşında. Diğer kızım 3.5 olmak üzere. Büyükler bana yardımcı oluyor ben de yatıyorum biraz sorunlu geçiyor bu hamileliğim. Yatarken de KK da dolanıyorum öyle

Benim ilk 3 çocuğun arası 6 yaş. Okula başladılar bebek geldi eve. İlk sene ders problem olmuyor ama toplantıya katılmak etkinlikler biraz problem oluyor ufak çocukla. İlk defa bu çocukta aynı evin içinde 2 çocuk bakacağım ikisi okula giderken ikisi bana kalacak. Tırsmıyor değilim

Çocuk çok güzel birşey bakacak enerjinin ve maddi imkanının olduğunu düşünüyorsan erteleme. Başta masraf çok değil okul başlayınca masraf artıyor. He şuna da inanıyorum ne göreceğimizin ne yaşayacağımızın garantisi asla olamaz. Rabbim hayırlı yazılar yazsın bol rızıklar versin herkese.

Ben de eğer birini daha doğurabilirsem , sağlık açısından mümkün olursa 3 çocuk istiyorum, kızımla oğlumun arasında 7 yaş farkı olacak kısmetse, bunu da kreşe yolladığım zaman bir tane daha yapmak isterim. Ama küçük yaşlarda ard arda yapmaya cesaret edemem sanırım.

Günaydın herkese,ilk kez kendimden korktum hafasonu banyo dolaplarını temziledim,fayanslarını silfdim ama uzanmadım çok mopla sildim üşüttüm mü yoruldum mu karnıma bir ağrı girdi dedim ben gece doğurmaya gidecem galiba çocuk kasılıyo içimde adet ağrısı gibi bir ağrı farkında değiliz ama galiba eskisi gibi değiliz artık iyi bir ders oldu,sizde aman diyim dikkat edin.

Merhabalar birşey sormak istiyorum malum sizler daha öndesiniz içinizde öğretmen falan olup sınavlarda görev alan oldumu. Hafta sonu açıköğretim vardı 29. 30. haftalarda sınav görevi alsam zorlanırmıyım acaba. YKS sınavı var 30 haziranda görev çıkmış banada.

Geçmiş olsun canım. Aman aman dikkat et. Başımıza ne geldiyse bu iş temizlik yapma yüzünden geldi. Hava da ısınıyor bir şunu yapalım diyerek yamulduk. Dikkat et kendine, dinlen hatta bugün mümkünse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…