- 22 Kasım 2016
- 2.052
- 3.936
- 133
- 31
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #41.201
kaç gündür giremedim yeni gördüm canım çok geçmiş olsun güzel haberlerin eksik olmasın inşallah..benimde cumartesi akşam hafif lekelenme oldu ama gün boyu çok yoğundum ondan dı sanırım..hayırlısıyla kucağımıza alsaydık şu tosbikleri :)Hepinize ayrı teşekkür ederim kızlar bebekte bi sorun olmadığı aşikar gelene kadar bile oynadı kanamanın sebebi yok gözle görülür bişey bulamadı dr. bi kaç gün kontrol altında olucam hemen gerekli iğne vs yapıldı serum takıldı. nstye bağlayacaklar birazdan
Benimkinde sarkma olmadi ama göğüs uclarim koyulasti ve kenar cizgisi bozuldu. Gayet muntazam yusyuvarlak cizgisi vardi ve kibardi. Simdi kenarlarindan renk yayilmis gibi duruyor ben de bunu sevmiyorumCok rahatsiz oldugum bir konuyu dile getirmek istiyorum. Memelerimle ilgili
Gebelik oncesinde gayet guzellerdi, yani belki vucudumda sevdigim tek yerlerdi, insan kocasindan bile cekinir ya bazen, iste benim cekinmedigim guvendigim tek organimdi. Gayet dik, sert ve pembeydi.
Hamileligimin 2ci ayinda biseyler olmaya basladi tabi, ilk ucundaki pembe kahveye donmeye basladi ve genisledikce genisledi. Bunu zaten bekliyordum, herkes de oluyor. sonra bir sisti bir sisti dersin patlicak 1 ay da sis dolastim. Vee final suan ikisi de asagi bakiyor bir digerinden yamuk, kahve alan mememin yarisina kadar geldi, yetmezmis gibi memem full catladi, boyle bir renk yok yani o kadar diyorum.
Sutyen takmasamda sutyen yok demezsiniz uclari asagi da o kadar yani.
Kesinlikle sarkti artik kabul etmeye calisicam. ( parantez acicam, evet cocuk dunyaya getiriyoruz olacak o kadar gibi cumleler mumkunse yazmayin , bunu tabiki bende biliyorum.)
Benim moralim cok bozuk bu duruma, inek memesi gibi, nineminkine de benzemiyo degil .
Ayna da bakarken gulmem geliyo bazen, ay gercekten komedi cunku.
Benim gibi vucudundaki bu tarz degisiklikler yuzunden mutsuz olan varmi.?
Bende geçen hafta temizlik yaptım bugün agriyla geçirdim geceyi sanirim acısı yeni çıkıyorGünaydın herkese,ilk kez kendimden korktum hafasonu banyo dolaplarını temziledim,fayanslarını silfdim ama uzanmadım çok mopla sildim üşüttüm mü yoruldum mu karnıma bir ağrı girdi dedim ben gece doğurmaya gidecem galiba çocuk kasılıyo içimde adet ağrısı gibi bir ağrı farkında değiliz ama galiba eskisi gibi değiliz artık iyi bir ders oldu,sizde aman diyim dikkat edin.
Ben ogretim uyesiyim. 30. Haftamda bu haftasonu acikogretime gittim bir problem yasamadim. Açıköğretim ogrenci erken cikinca bitebilen bir sinav daha rahat oldugu icin istedim. Osym sinavlari hem suresi uzun hem de bir ton proseduru var ben tercih etmiyorum. Ama problem yasayacagini sanmam eger hamileligin problemli degilseMerhabalar birşey sormak istiyorum malum sizler daha öndesiniz içinizde öğretmen falan olup sınavlarda görev alan oldumu. Hafta sonu açıköğretim vardı 29. 30. haftalarda sınav görevi alsam zorlanırmıyım acaba. YKS sınavı var 30 haziranda görev çıkmış banada.
Benimkinde sarkma olmadi ama göğüs uclarim koyulasti ve kenar cizgisi bozuldu. Gayet muntazam yusyuvarlak cizgisi vardi ve kibardi. Simdi kenarlarindan renk yayilmis gibi duruyor ben de bunu sevmiyorum
Merhaba kızlar. Sizlerin horlama şikayetiniz oldu mu hiç? Bende başlamış eşim öyle diyor
Ilk 20 gun icinde renk toparlaniyor. Onu dert etmemeye calisiyorum. Ama sarkma veya catlak icin birsey diyemeyecegim. Benim ilk oglumda da hem hamilelik doneminde hem de 2 yil emzirdikten sonra sarkma olmadi. Insallah bunda da formu bozulmaz. Sut varken iyi de emzirme bitince ne olacagi muammaAynen yuvarlak cizgi gitti yayildi baya bicimsiz bir sekilde, lekelenmis gibi. Insallah az cok toparlariz
Bende cok kucuk bir et beni göğüs ucuna yakin cikti. Bir anda aaaaa bu nerden geldi oldum. Kasinti yok ama oyle orda duruyor. Emzirirken bebis koparmazsa iyi.Madem konu göğüsler :) benimde bi sorum var,göğüslerinizde et beni gibi bişeyler çıktımı? Ama şu yuvarlak minik topçuklardan bahsetmiyorum baya baya et beni çokta kaşınıyo
Ben varım canım butun vicudum berbat, hiç bir güzeliğim kalmadı artık herkesin özendiği o güzel vicütdan sadıce kuleri kaldı, en güzel yerim olan yüzüm şuan sivilcelerle ve derinin altından görünen damarlarla savaşında yenildi, cok mutsuzum.Cok rahatsiz oldugum bir konuyu dile getirmek istiyorum. Memelerimle ilgili
Gebelik oncesinde gayet guzellerdi, yani belki vucudumda sevdigim tek yerlerdi, insan kocasindan bile cekinir ya bazen, iste benim cekinmedigim guvendigim tek organimdi. Gayet dik, sert ve pembeydi.
Hamileligimin 2ci ayinda biseyler olmaya basladi tabi, ilk ucundaki pembe kahveye donmeye basladi ve genisledikce genisledi. Bunu zaten bekliyordum, herkes de oluyor. sonra bir sisti bir sisti dersin patlicak 1 ay da sis dolastim. Vee final suan ikisi de asagi bakiyor bir digerinden yamuk, kahve alan mememin yarisina kadar geldi, yetmezmis gibi memem full catladi, boyle bir renk yok yani o kadar diyorum.
Kesinlikle sarkti artik kabul etmeye calisicam. ( parantez acicam, evet cocuk dunyaya getiriyoruz olacak o kadar gibi cumleler mumkunse yazmayin , bunu tabiki bende biliyorum.)
Benim moralim cok bozuk bu duruma, inek memesi gibi, nineminkine de benzemiyo degil .
Aynen benimde uca çok yakın,bi sıkıntı olur mu acaba diye düşünmüyo değilim :/Bende cok kucuk bir et beni göğüs ucuna yakin cikti. Bir anda aaaaa bu nerden geldi oldum. Kasinti yok ama oyle orda duruyor. Emzirirken bebis koparmazsa iyi.
Canım allah korusun daha var, dikat et biraz önemli olan sen ve bebişinsin, burak her yeri pislik götürsün bebek oldukdan sonra yaparsın,Günaydın herkese,ilk kez kendimden korktum hafasonu banyo dolaplarını temziledim,fayanslarını silfdim ama uzanmadım çok mopla sildim üşüttüm mü yoruldum mu karnıma bir ağrı girdi dedim ben gece doğurmaya gidecem galiba çocuk kasılıyo içimde adet ağrısı gibi bir ağrı farkında değiliz ama galiba eskisi gibi değiliz artık iyi bir ders oldu,sizde aman diyim dikkat edin.
Ben varım canım butun vicudum berbat, hiç bir güzeliğim kalmadı artık herkesin özendiği o güzel vicütdan sadıce kuleri kaldı, en güzel yerim olan yüzüm şuan sivilcelerle ve derinin altından görünen damarlarla savaşında yenildi, cok mutsuzum.
Sanada geçmiş olsun,yat dinlen son haftada böyle olacak yatacakken enerji patlaması oluyo ilkinde öyle olmuştum 40. haftada alışverişten kocamı arıyordum doğurcan dışarlarda geziyon derdi :) her aramamda sancım başladı diye arıyorum zannederdi ki 41de doğurdum.Bende geçen hafta temizlik yaptım bugün agriyla geçirdim geceyi sanirim acısı yeni çıkıyor
Doğru söylüyorsun canım 5 yıl bekledim bekledim iki hafta öncede bütün evi badana yaptırdım daha da bişey yapmam doğuma yakın parasıyla birine son temizliği yaptırcaz artık,valla insan evde daha çok yoruluyor hep ayaktayım iş yerinde de oturmaktan ayaklarım şişmeye başladı :) görünüme gelince aynı durumdayız kendimi hiç güzel hissetmiyorum kii topuklu ayakkabıları giyip şıkır şıkır giyinen biriyken iki çeşit kıyafeti dön dolaş giy suratta sivilceler tadını çıkar diyip duruyorlar dedim neyin tadını çıkartıcam aynı şeyleri giyip giyip geliyorum hareketler kısıtlandı hoşurdıyacam yakında almışım 13 kilo :) amaaa hepsi geçecek doğumdan sonra kendinize öyle teselli verin ilk hamilelikte 20 kilo alan ben 3 ay sonra işe döndüğümde herkes şok olmuştu,sağlıkla bir doğuralımda.Canım allah korusun daha var, dikat et biraz önemli olan sen ve bebişinsin, burak her yeri pislik götürsün bebek oldukdan sonra yaparsın,
Ay canım benim aynı durumdan benden şikayetçiyim benimde ilk gebelikte başladı bozulmaya ama emzirme dönemi bitince şaşırtıcı bir şekilde kilo almaya başlayınca çok güzelleştiler ama şimdi tekrar beter oldu ben emzirme döneminden sonra küçültürüp silikon taktırmayı düşünüyorum şimdiden dktr araştırıyorumCok rahatsiz oldugum bir konuyu dile getirmek istiyorum. Memelerimle ilgili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?