2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın annişlet. Bende şırıl şırıl akıpta buz gibi olan çeşmeden su içtim ve sonuç 3 gündür ishal. Totom çıkacak artık bende şükür süslü hastane çıkışı hariç tüm kıyafetlerini banyo bakım temizlik malzemelerini kendi pijamalarımı falan herşeyi aldım bitti. Sallanan Beşik dün baktık bugün alacak sanırım eşim, bebek odası inşallah artık yapılacak(kp yapacak) ve bebek arabası kaldı. Bi yandan ev bayram çıkışı hemen badana olacağı için baza altlrı gardrop içleri fakan detaylı temizliğe girdik kv ve kuzenlerim ile sağolsunlar.

Kolay gelsin canım yakayıp ütülümek için erken diymi bende bayram sonrası bayramda yaparım diye düşünüyorum

Kolay gelsin canım yakayıp ütülümek için erken diymi bende bayram sonrası bayramda yaparım diye düşünüyorum
Bebek eşyaları değil canım kendi dolap ve baza altlarım. Badana bitmeden dolaplar gelip boya kokusu çıkmadan yıkamam bebek kıyafetlerini erken tabi onun için. Ben herşey üstüste gelmesin diye kendi dip işlerimi bitireyim dedim.

Ben varım bu sabah eşim gece uykusuz kaldım dedi o kadar çok horluyomuşum,yatakları ayırıcaz galiba :/
Geçen gece eşimde oturma odasına geçmiş yatmış. Çok rahatsız oldum diyor. Bende geç içeride yat madem dedim ona. Bir zahmet sende horlayadığın gecelerde de içeridr yat dedim.

Gerçi ben 31 haftayım bayramda yapmam iyi olacak

Gunaydin herkese:) bende dun bebek kiyafet alisverisini bitirdim banyo kuveti puset kaldi sadece onuda bir daha ki ay alacagiz. Deterjan olarak ne aldiniz onerileriniz varmi

Gunaydin herkese:) bende dun bebek kiyafet alisverisini bitirdim banyo kuveti puset kaldi sadece onuda bir daha ki ay alacagiz. Deterjan olarak ne aldiniz onerileriniz varmi
benımde onlar kaldı arastrdım e bebekten unıbaby yada baby&me alcam canım yorumlar guzel

Bende sivi olarak dusunuyordum cunku toz deterjan suda daha zor ariniyormus bakiyim dediklerinize de tesekkur ederim

Uyku apnesine sebeb olabildiği için ve oksijensiz kaldıgın için tehlikeli diye okudum. Emre beye soracağım bende

sor bakalım ne diyecek
benimde 5 inde randevum
ben normalde de horladığım için

ben e bebekten baby&me sıvı aldım
daha kullanmadım tabii de bakalım nasıl olacak

Meslektaşız bende öğretim üyesiyim cevabınız için teşekkür ederim. Ösym sınavları daha sıkıntılı lavaboya gitme izni varmı öğrenmem lazım

Ben toparlamaya fırsat veremedim kendime hop yine hamilelik, ama bu sefer toparlıycam inşallah, umarın. Kendime inanmiyorum nedensa hiç.

Kızlar elimde yaklaşık 10 paket dalan sabun var oğlumdan kalmıştı rendeleyip sulandırıp onunla
Yıkardım şimdi kızımda yanı yenidoganda kullanmamın bi sakıncası olurmu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…