2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bir makalede okudum. Ciddiye alınması gerekir benek gelişim geriliği falan diyor. Taktım biraz kafaya (

Eşim beni uyandırıyor horladığımda pozisyon değiştirince devam etmiyor.
istersen yastığını biraz yükseltebilirsin olumlu etkisi olacaktır canım.

Sana bunu yazdıkdan sonra butun evi sildim supurdum tozunu aldım halıları. Fırcaladim, niye yapdım sozde sana akıl veriyorum yapma diye ama kadınız duramıyoruz pislik kirlilik görünce, ilk hamileliğimde 22 kilo almişdim 7 kilomu veremeden hop ikinci hamilelelik şimdiye kadar 9 kılo aldım toplam 16 kilo fazlam var, 15 ila bitire bilirim inşallah yoksa toparlamak hayal benim için, en cokda catlaklarım kızımdan kalan vicudumun her yerinde var onlardan kurtulamıycam sanırım hıc bir zaman.

Eşim beni uyandırıyor horladığımda pozisyon değiştirince devam etmiyor.
istersen yastığını biraz yükseltebilirsin olumlu etkisi olacaktır canım.
Evet yükselttim dün gece. Birde 12 gibi yattım uyudum. Olmamış bu sefer kendi söyledi eşim. Sanırım birazda aşırı uykusuzluk yorgunluktan oluyor. Vakitlice yatmak en doğrusu bence

Aynen yuvarlak cizgi gitti yayildi baya bicimsiz bir sekilde, lekelenmis gibi. Insallah az cok toparlariz

Cnm o gogus ucu koyulasmasi buyumesi bebeğin daha rahat emebilmesi için onemli ben daha önce bi yerde okumustum Yeni doğmuş bebekler bulanık görüşe sahip oldukları icin daha büyük, daha koyu renkli areola memenin geri kalanından ayırt etmek daha kolaymis. 2. Si benim ilk kızimda büyüdü genisledi uclari, daha sonra eski haline döndü . Ztn dolgun gogusluydum suan 2.cide daha da buyuduler ama genelde emzirme bittikten sonra eski haline dönüyorlar belki cok az daha büyümüş oluyorlar.

Biraz önce kargodan oğlumun hastane çıkışı gldi tam istediğim gibi renkli Batman takimi kumaşı çok iyi, çok beğendim inş Allah giydirmeyide nasip eder

Eklentiler

• 2018-05-28 13.34.46.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 217
  • Screenshot_2018-05-19-10-26-31.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 222
Kızlar en başından beri notmal doğum istiyorum, ama doğum sancısından çok kesip biçme işlerinden korkuyorum. Tecrübeli anneler kesilirken dikiş atılırken vs çok acı hissediliyormu yoksa uyuşturuyormu doktor o çıkış anları nasıl bilgi verir misiniz?

Evet yükselttim dün gece. Birde 12 gibi yattım uyudum. Olmamış bu sefer kendi söyledi eşim. Sanırım birazda aşırı uykusuzluk yorgunluktan oluyor. Vakitlice yatmak en doğrusu bence

az kaldı zaten 2 ay daha dikkat edersek sonra horlayamayacağız uyuyamayacağımız için

mrb bacılar ŞİMDİ anlayan biri bana yardımcı olursa sevinirim ben gebelik şekeri için diyete baslamadım daha diyetisyene gidicem kan değerlerimi ölçüyorum bir bakın değerlerime
sabah cumartesi
AÇLIK 91
TOKLUK 106
PAZAR BES SAAT SONRAKI AÇLIK 104
TOKLUK İLK SAAT 150
TOKLUK İKİNCİ SAAT 117
BUĞÜNKİ SABAH TOKLUKİKİ SAAT SONRKI 104
ÖGLE BİR SSAT SONRASI 150

Canım kesinlik kesildiğini ve dikili hissetmiyorsun zaten Doğum yaptığın için onun rahatlamışlığı oluyor benim makatıma kadar dikiş vardı ama hiç kesilirkende dikilirkende anlamadım

Hic birsey hissetmiyorsun canim. Lokal anestezi yapiliyor ki igneyi bile hissetmiyorsun. Dogumda korkulacak en son sey rahat ol

Kızlar ilk kizimda hacisakir granül sabun deterjanı kullamistim şimdi yine aynımı alsam yoksa sivi dediklerinizdenmi alsam karar veremedim tabi toz sabun bazen kalıntı birakabiliyodu ama başka bi sıkıntı yasamamistim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…