2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Dirayetli eşin var demek ki maşallah. Benim ki hayatta dayanamaz. Beni baygın görecek ayakta kalacak anında düşer bayılır bir de neşteri görse elinde daha da ayılamaz
Aaa sen genel anesteziden bahsediyorsun. Ben spinal yada epidural sezeryan icin yazdim bunu. O sekilde girmez zaten. Hem erkeklerin dirayetli durusuna aldanmamak lazim is o ameliyathane kapisina gelince gozler yasariyor burunlar cekiliyor onda hemfikiriz hem sana bisey olur endisesi hem bebege bebege sonucta ameliyat yani. Ya benimki gercekten cok istiyor yada pok surdurtmuyor bilemiyorum dr dan kac kere kendisi rica etti ise yaramadi orasi ayri :))

Allah canınızı almaya hem çok romantik hemde çok tatlısınız ya Allah ayırmasın.

Rabbim anneciğinin mekanını cennet eylesin inşallah. Hepimiz bir imtihan için geliyoruz dünyaya. Kazananlardan olmak biraz meşakkatli oluyor ama sonu güzel olacak inşallah. Rabbim sana kendi ailende huzur sağlık mutluluk versin inşallah.

Aaaa öyle bir durummu var süpermiş babayı içeri almıyolar video çektiğimize şükret bahşişi
Dogum biter bitmez bir iki resminide cekip hemen kapiya kostu bahsisi aldi teli verdi :) bebegin bakimi kontrolleri bitincede digeri kucakladi kapiya çıkartti bildigin sebeke gibi çalıştilar :)))

Çok sağol canım benim amin herbirimize inşallah

Dogum biter bitmez bir iki resminide cekip hemen kapiya kostu bahsisi aldi teli verdi :) bebegin bakimi kontrolleri bitincede digeri kucakladi kapiya çıkartti bildigin sebeke gibi çalıştilar :)))
Ben oğlumda ameliyathaneye girerken erkek hemşirlerden biri eşimin hangi takımlı olduğunu sordu ben de Gs dedim. Bebek doğmuş kapıda kulağına gs marşı okumuş ,eşime de söylemiş ben kulağına marşı okudum artık doğuştan gs oğlun diye, bir de öyle kapmış bahşişi uyanık

Vaay bu daha guzel taktikmis zekice :)))

Evet
Evet canim o risk cikti bende 2 ay oldu..cok gezip tozmamak yorulmamak şartıyla devam ediyorum. Buna şükür..senin erkek miydi bebis?
evet erkek benim seninki neydi benimde çıktı ama geçti şu an 20. Haftada vardı şimdilik sıkıntı Yok gibi inşallah senin Doğum pozisyonu alıp dönmüş mü bebeğin doktorun bişey Dedi mi

Merhaba kizlar gecen hafta bianda telimi elimden kaydirip dusurdum ve gitti simdi eski tele takdirdik tamire gitti bakamadim kac zamandir son sayfaya bakabildim bahsis olayini omudum bizdede esime bebegi getirene bahsis ver demistik oda tutusturmaya calismis sevincle parayi kadin geri itmis ben dr um diye rezil oldum sizin yuzunuzden diye kizdi bize:) bu arada minik kuzular doguma mi gidiyor neden bu kadar erken olmus ikizmiydi acaba Allahim hayirlisiyla bebegini kucagina almayi nasib etsin ben daha hazirlik bile yapmadim yikamadim alincaklar bitmedi yapmalimiyim acaba oldum okuyunca esimde bez alalim vs desem ne acele ediyorsun diyor

Çantamı aldım düştüm yola bu kez sanırım ilk doğuran ben oluyorum herkes hakkını helal etsin

Kim nasıl ne koparabilirse yarışına giriyolarmış :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…