Selam kızlar.
Benimde kızım olacak allah kısmet ederse.
wintersun
canım rabbim yerinde dinlendirsin mekanı cennet olsun inşallah. Benimde 15 günn sonra 12 yıl olmuş olacak hiç geçmeyecek gibi geliyor ama zaman nasılda su gibi akmış neler yaşandı neler geçti
Benimde annem yok babamla sorunlarımız var abim sağolsun çok ilgilidir(!) benim kendi çekirdek ailemden bir iğne ucu kadar maddi desteği geç manevi olarak sen iyimisin ne alemsin yapaılacak birşeyin varmı diye soran dahi yok. Sende bi sorun var belki diyendüşünmeyin bütün aile şok halinde benim onlar için o kadar verici olmama rağmen onların bu şekilde davranmaları krşısında. Sağolsunlar halam amcam yengem kuzenlerim falan beni çok tutuyorda eşimin ailesine karşı mahçup olmayım diye birsürü şey alıp elli kere yapılcak işin vs diye arayıp gelip soruyolar. Onun dışında çoğu şeyi kv aldı benim. Genel olarak lafını sokmaz ama bir iki kere soktu sokmadı desem yalan olur. İnsan nefret ediyo kendi ailesinden gerçekten... bazen diyorum buda benim sınavlrımdan biri boşver diyorum. Sonrada düşünüyorum onlar benim değil ben onlrın insaniyet sınavınıyım ama onlar geçemiyorlar.