2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Allah sabır versin kuşum, bende maaş ödenir sıkıntı yokta Doğum sonrasına kalsın istiyorum izinler. Napalım telkin etcez kendimizi başka çare Yok. Hoş dur bakalım daha çalışabilir raporu alabilecek miyiz onuda bir görmek lazım

Benimde oyle canim ben 32. Haftadan sonra calismayacagim buyuk ihtimal benim hem stres hem 3 numara buyuyen sisen ayaklarimin agrisi olduruyor
Kıyamam ya o kadar şişti mi ayakların. Hoş bende 2. Numaraya geçmek üzereyim ama. Gerçekten stresten bebeğim de karnımda hızla hareket ediyor bariz gözlemliyorum bunu. Telkin etmeye çalışacağım kendimi. Dayanmam lazım

Eşim de benim sezeryan dogumuma giricekti son ana kadar gricem dedi tam benı gotururlerken ben yapamicam giremicem diyerek bi fena oldu surat bembeyaz agliyo falan dedim ztn gelme bayilacaksin yoksa

Eşim de benim sezeryan dogumuma giricekti son ana kadar gricem dedi tam benı gotururlerken ben yapamicam giremicem diyerek bi fena oldu surat bembeyaz agliyo falan dedim ztn gelme bayilacaksin yoksa
Aaa yan cizmis resmen yari yolda birakmis gibi olmus :)) bana esim yapsa demedigimi bırakmam ben gidiyorum olan bana oluyor sen gelmeyeceksin olduuu :))

Dün akşamdan bu yana kanama yoktu bugün hiç önce sümüksü kahverengi nişey geldi şimdi yine kanamam var bu nişan olmuyor değil mi

Dün akşamdan bu yana kanama yoktu bugün hiç önce sümüksü kahverengi nişey geldi şimdi yine kanamam var bu nişan olmuyor değil mi
Olabilir varsayimda bulunmak cok zor ama stres yapmamaya calis nisan bile olsa ilac ve serumla dogum durdururluyor. 6cm aciklikla hastanede yatisla 4-5 hafta dogum icin bekleyenler var umarim sadece kanamadir degilse bile hemen doguma sartlandirma kendini. Benim nisan sonrasi her iki hamileligimdede kanama devam etmedi.

Canım inşaallah değildir bu haftada nişan gelir mi bilmiyorum.bildiğim kadarıyla 36dan sonra geliyor .doktor ne dedi bize yaz müsait olunca olur mu .Allah yardimcin olsun

Son düzenleyen: Moderatör:
B
Hahaha boşver ayılsada bayılsada girsin canım düşünsene kocan bayılmış sen o panikle doğuruyorsun olduda bitti maşallahhh:) senaryolar hazır hemen gördünmü
Enim eşimde girmem diye tutturdu ben istiyorum diyorum hayir benim ne isim var girmem diyo

Ben diyete basladim baslayali tuzsuz yiyorum canim alisiyorsun

Kendini sıkmamaya çalış canım gereksiz insanlar yüzünden boşver ben de iş yerinde çok sıkıntı ve stres yaşıyorum bakalım 2 Temmuza kadar dayanmaya çalışacağım.olmadi 21 Haziranda haftam doluyor gidip yazdiracagim

Aaa yan cizmis resmen yari yolda birakmis gibi olmus :)) bana esim yapsa demedigimi bırakmam ben gidiyorum olan bana oluyor sen gelmeyeceksin olduuu :))
Valla yan çizdi eşsek o sırada heyecandan bişi yapamadim ama çıkınca bayağı söylendim . Şaka bi yana daha genç yaşta esimde yüksek tansiyonda var oyüzden çok üstüne gitmedim tansiyonu falan çıkar diye.ama eşiyle girmek isteyenler baştan peşin peşin anlaşın çünkü erkekler daha panik

Ya bence bu teklif eşten gelmeli bizim zorlamamizla olmaz sonucta farkli bir ortam. Sonrakk surecte bile ne tepki verecegini kestiremezsin. Ben sahsen esim kendisi istemese gir diye baski yapmaz istemezdim. Ama gelicem deyipte gelmemesi sana hayal kirikligi olmustur o anlamda dedim sahsen ben uzulurdum:))

Arkadaslar minik kuzulardan haber varmi yeni girdim ve gòrdûm sok oldum son durumu ne acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…