2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

maşalalh prenseslere
inşallah ilaçlar iyi gelir
peki rahim ağzının kısalması sorun mu
artık dikişte atılmıyor büyüdükleri için değil mi ?
Canın kısalırsa açılma başlayacak ve erken haftalarda doğacaklar o nedenle progestan + kasılmayı durdurucu ilaç kullanılacak dikiş şuan söz konusu değil çok şükür biz yılanın başını küçüklen ezelim diyor doktorum

2 ayrı dojtora muayene oldum 2 sininde söylediği 2,5 mm den sonra riskli bir hal aldıgı. Su an endişe etme çokta bence. Stres hiç yapma o da tetiklerse bide. Rahat ol doktor kontrolündesin neticede.
Evet canım bende içimi serin tutuyorum ama kasılmalar baya yüksek çıkınca azcık endişelendim ilacı kullanıcaz bakalım olmadı hastaneye yatış ve serum tedavisi ne diyim bunada çok şükür

Nasilsiniz kizlar bugún bi girmedim baya muhabbet olmus
Ben sürekli bakıp duruyorum kalbim agzımda heran biri doğuracakmış gibi napim işte böyle benim evde bir yaramazım var oda tepemde dolanıyor kedim. Sen ne yapıyorsun ?

Yabancı cisim yemek yerken gıda borusuyla gırtlak arasına kaçtığında da oluyor canım kasıtlı yaptığını düşünme. Benim kızda kaçıyordu, dr un aleti var , onunla çıkarıyor, bildiğin irinli çürümüş kalıntı oluyor. Ama tek burun akıntısı göstermez onu, ağızdan gelen koku, ateş, iştahsızlık eşlik eder. Kaç sene çektim ben ondan. Bu arada öyle birşeyden şüphelenirsen çocuğın kafasından banyoda bir kova su dök, çocuk böyle iç.çekiyor sıkışıyor ya nefes için , kendi güçlü çekip çıkarıyor onu.
Ama canım alerjiyse de bir ay burun akabiliyor, çok güzel enfeksiyon doktorumuz kızıma ilaç vermedi gripten sonra bir aydır burnu akıyordu. Alerji halinde kalmış dedi, süt,bal,portakal suyu ver bol bol dedi gerçekten haklı çıktı.

Evet canım bende içimi serin tutuyorum ama kasılmalar baya yüksek çıkınca azcık endişelendim ilacı kullanıcaz bakalım olmadı hastaneye yatış ve serum tedavisi ne diyim bunada çok şükür
Kasılmayı kendin hissediyormuydun rahatsız oluyormuydun?
Bende günde 2 kere filan oluyor ama olduğunda kasılmaya sıcak basması eşlik ediyor, en fazla yarım dk bir dk.

Insallah en kisa zamanda Rabbim size ve isteyen herkese nasip etsin

Hepinize çok teşekkür ederim kızlar bebeğin kalp atışında kendisinde sıkıntı yok açılmam da yok ancak plesentada kanama var doktor plesanta ayrılmaya başlayabilir dediği için önce üni. Hastanesine gidicem ayrıntılı bakılacak sonra tekrar buraya gelicem inşallah öyle bişey yoktur

Çantamı aldım düştüm yola bu kez sanırım ilk doğuran ben oluyorum herkes hakkını helal etsin
Kalbim çıkıyor heyecandan şimdi okudum hadi kuzum on hafta demiyorum on güncük daha dayannn
Yine de rabbim hayırlı olanı, sağlıklı olanı versin bebeğinle senin için, bir dr mantığı yapıyoruz içeride dursun diyoruz ama iyisini Allah biliyor. Rabbim yar yardımcın olsun canım benim.

İnşallah yoktur canım. Plasenta yaşlanmaya başlamış falan dedimi? Yaz mümkün oldukça

Canım bende şimdi girdim yeni gördüm inşllah olmaz bir sorun bekler bebeğin sağlıkla hayırlısıyla habersiz bırakma bizi

Insallah bisey yoktur canim yakışıklıda birazdaha sabreder gúzel ve hayirli haberler alirsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…