2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende geldim dktrda in teyzeleri bebeği pek göremedi cihaz bana dönük değildi Doğum pozisyonuna geçmiş kordonu sormayı unuttum heyacandan ama görse söylerdi zaten çıkarmış muhtemelen başka dktr gittim çünkü 2100 gram olmuş reglime göre 30+6 ama ultrasona göre 33+3 13 temmuz Doğum görünüyor ultrasona göre

İnşallah yoktur canım dualarımız seninle hayırlı haberlerle dön ınsaallah .Minik sıpa popişine tokadı haketti artık :) ben inanıyorum daha en az 6-7 hafta bekleyecek küçük bey

Oyy kocaman olmuş kız seninki maşallah:) tütütü nazar değmesin

İnşallah canım iyi haberlerini bekliyorum.

Bu ara yemek yedikten sonra midem agriyor ya acaba niye.. cok rahatsiz ediyor. Yanma degil de direk agri giriyor

Ayy çok romantikk.. Ben de ağlamasını görmek isterim yani. Anlasın hissetsin isterim

Maşallah,tontiş önden gidiyor. Ele gelir olmuş artık güzel habe canım benim.

Bu ara yemek yedikten sonra midem agriyor ya acaba niye.. cok rahatsiz ediyor. Yanma degil de direk agri giriyor
Bebiş yukarıda duruyorsa midene baskı yapıyordur canım sona doğru aşağı inecekmiş rahatlarsın inşallah .Soda belki işe yarar ben her akşam yemekten sonra içiyorum

Kasılmayı kendin hissediyormuydun rahatsız oluyormuydun?
Bende günde 2 kere filan oluyor ama olduğunda kasılmaya sıcak basması eşlik ediyor, en fazla yarım dk bir dk.
Benim kızlar tepe yapıyorlardı ya onların çoğu kasılma çıktı ben o anda içimde bir çekilme hissediyorum gayet rahatsız edici bir duygu

Ohhh kızlar yokmuş ayrılma sadece kanama var zaten vardı benim önceden alışkanlık yaptı bebekte herhalde sancımın olup olmadığını sordu dr vardı ama ben umursamıyordum en başa döndük yine küçülmesini bekleyecez yine kanamanın. İyiki üni hastanelerinde her saat başı dr var her bölümün sabahı bekleyemezdim ömrümden ömür gitti.

Oh çok şükür gözümüzaydın

Maşallah oğluna canım ayy okudum çok heycan yaptım 1 bucuk ay kalmış yani. Ee sezeryan olursa ozaman haziran sonuda olabilirmi yani

Çok gecmiş olsun canım yaramaz bi doğsun varya fırcalıcam :)

Evet canım çok şükür saçları da vardı bu arada :)
Ayy saçlarınıdamı gördün?? Resmen insancık olmuş yeğenim tttt Maşallah.
Yarın da ben gidiyorum bakalım. Benimki biraz minnoş, 1,5 olmuştur belki. 27+4 krn 1026 gr dı, yarın 29+6 olacak, bakalım. 300-500 arası almıştır inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…