2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çok gecmiş olsun canım yaramaz bi doğsun varya fırcalıcam :)
Hiç deme ya bu kez ciddi anlamda korktum artık başımdan aşağı kaynar sular döküldü sakin bi gebelik geçiremiyorum nedense bundan böyle daha dikkatli olacaz ne yapalım her gelen başım gözüm üstüne ama birde şu hastaneye yetişme meselesi olmasa daha çok sevinicem

Üniversiteler iyi canım, ben de eşime söylemiştim olur da erken doğum riskim olursa belki o an ben panik yaparsam özele değil üniversite hastanesine götürsün diye. Plasentada kanamayla çoğumuz aylardır geçiriyoruz canım. Geçmiş olsun. Kızımdada ben böyle çantalı gidip geri geri geliyordum ))))

Almıştır inşllah canım benim sizden önde ondan heralde çabuk çabuk dünyaya gelmek istiyor belli yarın güzel haberler gel inşllah 1500 olmuştur

gazelim_24 ohh maşallah kuzucupa yaaa hem büyümüş hem saçlarla şekil yapmış ben suratlarını 21. Haftadan beri görmüyorum
Makine pek iyi değildi ben öyle iyi göremedim ama Şaçlarını görebildim kafa aşağıdaydı ama kasığım da çok ağrı bar bugün oda ayrı bir durum öyle nts ye falanda girmedim ultrason da görüp çıktık

Kızlar böyle adet olunca kaşıklar sızlar gibi ağrır ya öyle ağrıyor bide bacaklarım belim ağrıyor bu yalancı sancılar böyle birşeydi dimi

Minik kuzular ayy önce haberi okudum sonra mesajlarını Allah tan bir şey yok çok geçmiş olsun tekrar korkutmasın bizi
İlk sıra ikizlerin olur genelde öne geçmeye çlışmasın bakayım
Teşekkür ederim canım hiç birimizin ki erken olmasın inşallah ben ne yitip içiyorsam artık bu bebeğin içerde çok durmaya niyeti yok

Sodayı kestim ödemden kurtuldum ne kadar çok ödem yapıyormuş soda meğerse

Ben de bir ara ödemden kurtulmak için denedim sodayi kesmeyi bir işe yaramadı .Bu 10 gündür havalar serinledi ıstanbulda ben havalar serinleyince rahatladım. Ama ağustosa kadar mecbur tekrar ısınınca ben şişeceğim

Ayyyy hiç deme ben bugün yine hastanedeyim tabi doktorun bırakmaya niyeti yok bu kez kadında şaşırdı artık çantayı eve çıkarmicam arabada dursun bu stresle unuturum falan evde uzak

Ben de İstanbul’da Başakşehir’deyim burası şehir içine göre 2-4 derece daha düşük ama bana hala sıcak gibi. Evde şort tshirt dışarı çıkarken giyinmek bana zulüm nasıl geçecek son 2.5 ay bilmiyorum. Bir de benim ayaklarımın altı yanmaya başladı son birkaç gündür anlamadım gitti.

Anladım cnm ama aksama doğru diğer burnu da akmaya başladi tek burun olmaktan cikti ztn ateşi falan yoktu sadece alerjikmis ama verilen ilaclari kullanicam 20 gun icinde süt bal zencefil vs vermedigim bişi klmadi ama geçmedi bakalm verilen ilaçlar umarım ise yarar.

Ay belli oluyor mu ultrasonda saçlar ya :)
Benim mide yanmalarım fena, hurafeler doğruysa ben de saçları gorururum artık herhalde :)
Kuzum ilk kızımda resmen ejderha gibiydim sanki mide yangınım ağzımdan çıkacaktı, herkes saçlı doğacak dedi kel bir kızım oldu Diğerlerinde az yandı ama saçlı doğdular. Gaviscon alıyorum bir yudum anında kesiyor.

Benimkide benim istegimle giricekti zaten kendi baştan istemedi kötü olurum falan dedi biraz ben zorlayınca tmm demişti sonuç yine giremedi :) ama bence de dediğin gibi girmek isteyen girsin böyle zorla olunca sonunda fire veriyorlar

Buda iyi bi haber cnm ins korktugun başına gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…