2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Annemin kardesimde öyle olmuştu hatta el içi ve ayak altlari pancar gibi kıpkırmızı olmuştu 6-7 sene sonra geçti tuzlu suya koysan canım iyi gelir belki

Hahah hadi yaa gerçekten hurafe o zaman bakalım benimki nasıl olacak ben bayağı saçlı dogmusum gerçi bana çekerse saçlı olur da eşim sapsarı doğmuş:)

Super hbr rahatla biraz artık

Maşallah cnm kocaman olmuss :) peki doktor ultrason tarihine göremi dogumu belirliyecek bişey soyledi mi? benimde ultrasonda hep daha önde gidiodu ondan merak ediorum
Yani burdaki doktor her ikisinde hesaplama yaptı reglime göre 1 Ağustos son tarih ultrason göre 13 temmuz falan öyle birşey bir hafta falan normalde son haftalarda tamamlar diye düşünüyorum ben bu kadar önde olmaz

Alerjik nezle canım 1-1,5 ay sürebilir endişe edecek bir şey yok demişti bizim dr. Geçmiş olsun canım.

Yani burdaki doktor her ikisinde hesaplama yaptı reglime göre 1 Ağustos son tarih ultrason göre 13 temmuz falan öyle birşey bir hafta falan normalde son haftalarda tamamlar diye düşünüyorum ben bu kadar önde olmaz
Erken yumurtlamaysa olur canım. Benim kız erken yumurtlamaydı, kilosu önde gidiyordu senin oğluş gibi. 37 haftalık 3800 gr doğdu.
Bunun ama hem ultrason bir hafta küçük gösteriyor hep, hem de kilosu az demekki geç döllenme.

Benım doktorda 1 ağustos demişti ama 3 yada 4 gun daha geri gldi temmuz sonu gibı gozukuyor galiba

Evet canın muhtemelen senin geç döllenme oldu ben şimdi temmuz 1 de falan giderim diyordum ama iki haftaya tekrar ultrason a girerim eğer yine önde olursa daha erken giderim

arkadaslar size birsey daha sormak istiyorum beyaz peynirimsi akıntım var acaba mı ?

Bizde de tam tersi annem sürekli mağazaları gezer sürekli bişey alır kayınvalidem de cebinden para çıkacak diye ödü kopar herşeyi biz yapalım diye bekliyor ona göre de anneanneler alır yapar. Sormaz bile ne yapıyorsunuz ne aldınız bi ihtiyacınız varmı diye hatta diyor ben bişey almıycam bebek bi doğsun da bakarız artık diyor. Herkeste farklı demek bizim çocuklarımız sağlıkla dünyaya gelsin de bişey almasınlar kendileri bilir.

Ya kabahatlerini biliyorlar korkmuşlar. Allah'tan bebeğe bişey olmamış

Baya cikmis neden yatis vermedi doktorun bol bol su iç hapinida mutlaka kullan bende 27. Haftada kasılma yüzünden bir gece yattım ama 30 a kadar cikti doktor baya sıkı tuttu ucunu şuan 32 deyim
Düzensiz olduğu için yatış yapılmadı canım ilacın adı nidicartmış bu arada

Düzensiz olduğu için yatış yapılmadı canım ilacın adı nidicartmış bu arada

Benim doktor biraz Fazla saglamci yatirdi beni duzensizdi benimkide.. Benimde adalat aynı özelliklerde ilaçlar allahin izniyle erteliyor onlar yorgunluk ve su ihmal etme çok büyük etken canim

Benim doktor biraz Fazla saglamci yatirdi beni duzensizdi benimkide.. Benimde adalat aynı özelliklerde ilaçlar allahin izniyle erteliyor onlar yorgunluk ve su ihmal etme çok büyük etken canim
Sen şimdi iyi misin canım bende önlem amaçlı adalat kullanıyordum iki gün önce geldiğimden bu yana

Evet

evet erkek benim seninki neydi benimde çıktı ama geçti şu an 20. Haftada vardı şimdilik sıkıntı Yok gibi inşallah senin Doğum pozisyonu alıp dönmüş mü bebeğin doktorun bişey Dedi mi
Anladim canim insallah skntisz devam eder bundan snrada..benim kız donup donmedigini bilmiyorum cuma kontrolum vsr bakalim ne yapıyor cimcime gorucez.

Sen şimdi iyi misin canım bende önlem amaçlı adalat kullanıyordum iki gün önce geldiğimden bu yana

Ben allah'a çok şükür iyiyim kasılmam haftamda olan herkesle aynı derece yalancı olanlardan ama yürümüyorum çarşı pazar gezmiyorum evin icin de normal aktiflikteyim yada arabayla gidiyorum gittiğim yere bakalım bole gidicek herhalde kaça kadar giderse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…