2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Senin az kalmış doğuma bi daha kçtü bişey olmaz inşallah

Kızlar bu kasılma dediğiniz ayaltayken daha mı çok olur benim yatarken bişey yok ama ayakta olduğum zaman arada bi sertlik hissediyorum karnımda ama ağrısız oluyor

Aman zaten kimseden beklentim yokta sadece yorum yapmasınlar sussunlar köşelerinde otursunlar. Benim evladım değil mi? Alırım yaparım herbirseylerini.

Evet canım bende içimi serin tutuyorum ama kasılmalar baya yüksek çıkınca azcık endişelendim ilacı kullanıcaz bakalım olmadı hastaneye yatış ve serum tedavisi ne diyim bunada çok şükür
Allah beterinden korusun canım ikizlerde oluyor bu tür şeyler. Ama herşey yoluna girer ilaç etki eder zaten merak etme. Bu arada sen hala kan sulandırıcıya devam ediyormusun? Clexana ya?

Evet ya canim cok kotu durumdayim temmuz 2 ye kadar dayanirim sonra bana ye bye :)

36 dan sora kesiyor dedi geçen nts de ki hemşire ilacı ama ben sana diyim doğurcan sanma 40 da anca doğuruyor hapı içenler dedi ama bünyeye ve bebeğe de bağlı sanirim
Senin ilk gebelik miydi canım kimi dıysam 40 haftadan önce doğurmuyor sezaryenli olmasam bu bebeğe inat edip bende yata yata 40ı beklicem ama mecbur erken gelecek normale göre

Allah yardımcın olsun kolay değil inşallah vakti zamanında sağlıkla gelir oğlusun vatan Hastanesi'nde misin
Yok canım dr buradaki dra yönlendirdi bu kez biz alalım yatışını dediler tıp fakültesindeyim acil akşam saatlerinde geldim riskli bi durum olunca fakülte bakıyor ama risk yok şuan yinede git gel olmasın diye buradayım

Kızlar bu kasılma dediğiniz ayaltayken daha mı çok olur benim yatarken bişey yok ama ayakta olduğum zaman arada bi sertlik hissediyorum karnımda ama ağrısız oluyor
Cnm gerçek kasilma yatarkende ayaktaykende oluo farketmio karnın sertlesiyor nefesini kesiyor sertleşme, 10 saniye falan sonra karnın tekrar gevsiyor. Muhtemelen seninki ciddi bişi değildir ya yalanci kasilmadir yada ayakta durunca olan bi sertlesmedir belkide bebek dayiyordur bi yerlerini.

Haziran annelerine baktim sezeryan olucaklarin takvimlerinden hep 10 gun önce doktorları doğum planı yapmis. Bakalım bizimkiler hangi haftada gelicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…