2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ayaklarım ağrıyor uykum yok sıcak basiyo imdatttt her gece ayaklarimi buz gibi suya sokuyorum yoksa uyku muyku yok

Masallah ne guzel buyumus

Cok sukur canim insallah bir an once normale donersin vakti zamani gelince gelir bebisinde

Uzanınca yok ama canım hiç o sertlik hiç dayamaz bi uerini yaramaz bende anlamadım dra sorayım yarın

Ben günde 2 öğün yemek yiyorum canım aralardada ceviz badem elma yoğurt gibi şeyler atıştırıyorum.

Öğlen yemeklerini ben hep geçiştiriyorum ,meyve, yoğurt ekmek, çok acıkırsam nugget şnitzel tarzı 5 dakikada hazır şeyler yapıp atıştırıyorum o kadar.

Ben hic oyle ogun ogun yemiyorum karnim ne zaman acikirsa ozaman kalkip yiyorum

Benmi cok kasmışım yavvv :) valla rahatladım 2 öğüne devam aralarda meyve süt yoğurt zaten kendimi parçalasam oyle 4-5 öğün yada ara öğün yapamıyorum hava sıcak habire su içiyorum midem sisiyor napalim olduğu kadar yumurta acayip kokmaya başladı bugünlerde Onuda 2 günde 1 yesem diyorum , cok zorluyorum kendimi yemek icin ama mutlu değilim

Keşke yakın olsaydı o yolda mahfediyordur sabır canım zamanında gelsin inşallah.

Anladim canim insallah skntisz devam eder bundan snrada..benim kız donup donmedigini bilmiyorum cuma kontrolum vsr bakalim ne yapıyor cimcime gorucez.
Benim haftaya kan uyuşmazlığı iğnem var o zaman giderim kontrole ama çok merak ediyorum şu ara baya iş yapıyorum yada geliyorum acaba dönüşümü Noldu diye

Yarın ben de doktora gideceğim eşimle. O çok az gelebildiği için mutluyum. Kızlar, şu idrarda yanma için ürolojiyemi yönlendirecek acaba yoksa kendisi bir ilaç yazıyormu?

Yarın ben de doktora gideceğim eşimle. O çok az gelebildiği için mutluyum. Kızlar, şu idrarda yanma için ürolojiyemi yönlendirecek acaba yoksa kendisi bir ilaç yazıyormu?
Idrar testi yaptiktan sonra ilac veriyo canim ama sana belki test yapmaz agri ve yanma oldugu icin

Ben normalde yumurtayida yiyen biri degildim tiksinmemek icin canim istedikce menemen yapip oyle yiyorum yumurta yerine ceviz badem ye yumurta yiyemedigin gun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…