2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar sirtimda bir agri var nefes aldirmiyor sizdende olan varmi boyle
Sirtim dün benim de cok fenaydi canim..belim falsn değil yani.ama cereyanda kaldim bn ondandi tahmimin..sirtimiz terli fln oluyoruz uyandgmzda dikkat etmekte fayda var..oturur pozisyonda sirtina yastik koy biraz iyi gelmişti bna..

Sirtim dün benim de cok fenaydi canim..belim falsn değil yani.ama cereyanda kaldim bn ondandi tahmimin..sirtimiz terli fln oluyoruz uyandgmzda dikkat etmekte fayda var..oturur pozisyonda sirtina yastik koy biraz iyi gelmişti bna..
ceyranda kalmamaya cok dikkat ederim oylede bir durum olmadi ama gazmi var ki acaba kalbime vuruyor gibi sanki agri sirtimdan

Senin ilk gebelik miydi canım kimi dıysam 40 haftadan önce doğurmuyor sezaryenli olmasam bu bebeğe inat edip bende yata yata 40ı beklicem ama mecbur erken gelecek normale göre

Ilk gebeliğim evet canım benimde normal olcağı belli değil çünkü kan sulandırıcı iğne vuruyorum belki sezeryan yapar onu henüz konuşmadık hayırlısı olsun hakkimizda

Günaydınn kızlarr huzurlu musmutlu bol tepikli bi gün olsun bugün hepimize
Minik kuzular canım çok geçmiş olsun . Dur azcık daha oğluşş yaa
Günaydınnnn.. Beklerse beklicem canım ama bi gün de ben kendini pırtlatıcam o olacak bu kadar çok üzüyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…