2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kizlar insallah kus gibi hafif agrisiz sancisiz sorunsuz birgun olur hepimiz icin..
Bebislerinizin hickiriklarini hissediyor musunuz?ben gun icinde 3-4 kez rahat hissediyrm ve uzun suruyor başlayınca..
Acaba diyorum bu kadar hıçkırmasi normsl mi bilgisi olsn var mi?

Ciğerlerini midelerini geliştiriyorlar diye biliyorum canım,ama ne kadar olması gerektiğini bilmiyorum. Bir zararı yokki :)

Günaydınnnn.. Beklerse beklicem canım ama bi gün de ben kendini pırtlatıcam o olacak bu kadar çok üzüyor beni
Yaramaz çıktı senin sabırsız:) hayırlı vakitte gelsin inşallh canım benim. Kanama dışında sancın falan var mı canım soktular mı nst ye

Bende belkş daha faxla hıçkırdığını farkettim ama bir sorun teşkil edeceğini sanmıyorum canım endişenme sende biraz kendini rahat bırak

İyiyim canım, kontrole gideceğim bugün, eşimin dışarıda biraz işleri var, halledip dönmesini bekliyorum.
Ayyyy beboşu görmek ne iyi gelir şimdi sanaaa. Bizim kontrol günümüze çok var daha ama göz açıp kapayincaya kadar geçsin inşallah. Amiiin :)))

Canım bu gebeliğimde bi kere hissettim hıçkırdığını ama ilk gebeliğimde uzunnnn uzunnn ve en az günde iki kere hıçkırırdı oğlum ve sağlıklı doğdu bi sıkıntısı yok yani. çok normal bence ciğerleri gelişiyor

Ayyyy beboşu görmek ne iyi gelir şimdi sanaaa. Bizim kontrol günümüze çok var daha ama göz açıp kapayincaya kadar geçsin inşallah. Amiiin :)))
Şuan sadece bana sistit için ilaç vermesini istiyorum bebişi görmek de mutu eder , umarım yaramaz kilo almıştır ,deli dana gibi tepinmekten kilo almıyor ki veled.

Sancımda yok açıklıkda yok canım çok şükür nstye bağladılar bi sorun çıkmadı

Peki saol canim.sen nasıl oldun son durum ne? Cikiyor musun bugun?

Bi kez daha muayene olucam onu bekliyorum canım ona göre karar verilecek sanırım bıçak gibi kesmedi ama sızıntı şeklinde var hala kanama
Anladim canım insallah muayenede de hersey yolunda cikar.sakin sakin biraz daha bekler yaramaz adrenalyn yaratmaz annisini üzmez birdaha..amiinn

Çantamı aldım düştüm yola bu kez sanırım ilk doğuran ben oluyorum herkes hakkını helal etsin

sabah gördüm mesajı aklım gitti
şimdilik şükürler olsun bir şey yokmuş
bu çocuk seni 5 yaş yaşlandırdı
babasını da yollarda strese sokuyor inşallah bir daha olmaz

inşallah kısalmaz daha fazla
durdukları 1 gün bile kar
ah bu bebişler :)

Ayaklarım ağrıyor uykum yok sıcak basiyo imdatttt her gece ayaklarimi buz gibi suya sokuyorum yoksa uyku muyku yok

beni de al yanına
uykudan gözümü açık tutamıyorum ama hem yanıyor hem üşüyorum
bacaklarım ağrıyor ama kramp girmiyor
sanki girse rahatlıcam şaka gibi

Kızlar hastane susleme için internetten malzeme aldınız mı yada site instgrm oneriniz var mı? E Egepam almisti oda ürünlerı gelince paylasicakti.

ben gitti gidiyordan alıcam beşik için tül falan beğendim sepete ekledim duruyor öyle
bir de face de bi bayan var ona bakıyorum ikisinden biri

süsleme malzemelerini
hediyelikse
tahtakaletoptancıları var orada uygun bulmuştum bi kısmını oradan aldım
hepsispottan oda kokusu şişesi
akgünzüccaciyeden de minik kavanoz aldım :)

gazelim_24 maşalllah kocaman olmuş darısı başımıza
benim kız bana benzerse saçlı doğar sonra dökülür hepsi
1 yaşında toka takacak saç olmaz kafasında
babasına benzerse de sonrasında saçsız olur

ay evet ya o da var bide. ya benim 32. haftam tam 9 haziranda doluyor ve o gün de doktorum yok. acaba 31+6 da falan veriyorlar mı ki bu izni

Oyy masallah subhanallah kuzuya annesi..sağlıkla doğsun insallah.nasil besleniyorsun guzel kilo almis yavrun
Ben hiçbirşey yiyemiyorum canım aksine besleyemediğimi düşünüyordum öyle ceviz donduk badem hiç yiyemiyorum içim almıyor kahvaltı zorla bir yumurta akşamdan yemekte neyaptıysam ama etli yemek hergün var

Oy yerim ben onu kel kafada çöl tatlı oluyorlar

Şuan sadece bana sistit için ilaç vermesini istiyorum bebişi görmek de mutu eder , umarım yaramaz kilo almıştır ,deli dana gibi tepinmekten kilo almıyor ki veled.
Çok çok geçmiş olsun. İnşallah şifa bulursun.
Almıştır almıştır :) Hem tepiniyorlar hem de etlenip butlaniyorlar ehehehhehehe. Mucize bu beboşlar yahuuu:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…