2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar hastane susleme için internetten malzeme aldınız mı yada site instgrm oneriniz var mı? @Egepam almisti oda ürünlerı gelince paylasicakti.
Bende araştırıyorum bi kaç instagram sayfasında güzel kapı süsü takı yastığı gördüm atabilirim sana isimlerini burdan söylenmiyosa canım lohusa tacı terliği nasıl bişey düşünüyosunuz birde kolları dantelli sabahlıklar var alcakmısınız yoksa çokmu abartılı onlar sadece pijama takımı sabahlıkmı alcaksınız

Sardim sarmalandim yattim zaten cok yorgundum biraz rahatliyinca uyumusum simdi bir seyim yok gece oluncada insan korkuyor
Iyi bari geçmesine sevindim canim..zaten gece basliyor sıkıntılar..ne ypcgini da sasiriyorsun anliyorum seni..birbirimize soruyor biraz rahtliyoruz iste

Günaydin canlar ben bugun daha yeni kalktim gece uyuyamayinca busaate kadar uyumusum saolsun cimcimem gecenin 3 ne kadar karnimda yerdegistirmedigi tepiklemedigi yer birakmadi daha simdi kahvalti yapacam

Benim de günde 2-3 kere denk geldiği oluyor ve dışarıdan da hissediliyor. Normal olmamasını düşündürecek bir şey görmüyorum ben

canım çok geçmiş olsun. hayırlısı nasıl olacaksa öyle olsun inşallah :) sağlıkla gelsin minnoşun

Kızlar hepinizi yek tek alıntılayamadım tekrar tekrar teşekkür ederim son muayenemi de oldum iyiyz biz çok şükür bi sıkıntı yok tosbikte 1300 gr olmuş sığamıyor içeri galiba. Çocukların bile bile yangın alarmına bastığı gibi alarma basıyor bu bebek durmadan inşallah bi daha yaramazlık yapmaz

Kızlar aramızda 27-28 haftalarda kan uyuşmazlığı iğnesi olan varmı? Varsa fiyatını soracaktım devlet karşılıyor mu birde onu? 356 tl gibi bi fiyat gördüm sanki
canım ben oldum. doktor mor reçete ile veriyor ilacı. eczane karşılamıyor ücretini. 363 tl gibi bir ücreti var. biz ilacı eczacılar birliği odasından aldık ücret ödemeden. normal eczane ücretin tamamını istiyor çünkü. ilacı aldık kendi hastanemizde yaptırdık.

Ay yapmasın içerisi güzel dursun güzel güzel yüzsün nedir yani çıkıp ne yapacak sanki erken erken:)Geçmiş olsun canım inşllah bir daha korkutmaz bizi

Ay hadi güzel haberlerle gel yakışıklı büyümüştür inşllah
Ftm41 , sağolun canlar. İnşallah büyümüştür deli danam. Bu çocuk nasıl canlanıyor biliyormusunuz? Sürekli hoplayan zıplayan durduğu yerde duramayan zayıf çocuklar oluyor ya, aynen öyle Kızım kuzu kuzu otururdu tombalak olmuştu, gerçi hala öyle. Odasından yemek yemek için çıkar geri döner, aynı yerde saatlerce oyalana bilir. Bunu bir yerde durması için bağlayacam gibime geliyor
Ay iyi olsunlar sağlıkla gelsinler inşallah. Bir şekil baş ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…