2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çok şükür canım benim. Kanama alanı için ilaç verdimi? Traumeel yazıyorlardı bana kızımda. Bol bol et, et suyu ve özellikle uzun süre kısık ateşte pişmiş kemik suyu iç. Gerçi içiyorsundur evde çocuk var diye yapıyorsundur onun için.

İçim dışım et oldu zaten canım ilaçları daha almadık akşam eşim getirir bilmiyorum. Zaten 80 kiloyuda bulmuşum sonunda bundan sonra koca bi dana yesem ne olur ki dimi

Benimki hala devam ettiriyor. Çok ünlü bir risskli doğum uzmanına sordum gereksiz dedi. Sende pıhtılaşma sorunu varmıydı canım?
Yoktu kuzum banada perinatoloğum bıraktırdı aradı doktorumu bu ilaç kesilmeli bu kız düşse biyerde naparız dedi kan akışı gayet iyi diyip kullandırtmadı canım

Kızlar aramızda 27-28 haftalarda kan uyuşmazlığı iğnesi olan varmı? Varsa fiyatını soracaktım devlet karşılıyor mu birde onu? 356 tl gibi bi fiyat gördüm sanki
Bende vurulcm cnm runden beri eczneden hber bkliyorum sipariş verdiler her yerde yokmus o igne. Fiyatıni da hic sormadm baya pahalıymis fiyati. Napalim mecbur olucaz. Bm internetten baktm ama o kadar değildi sanki

@annecikk-16 canım bende de kan uyuşmazlığı var cuma günü gidicem 27+3 olcaz ve devlet hastanesi ücretsiz yapıyor
Emin olmamakla beraber bu igne farkli bir igne galiba. Bnde kurtajdan snra vurulmsutum uyusmazlik icin. Oyle olsa ayni gun vururlardi bna sonucu aldiktan snraa. Bu igne mor receteyle satılıyormus. Yoksa ikimzki ayri ayri seulee mi acaba ??

Kızlar aramızda 27-28 haftalarda kan uyuşmazlığı iğnesi olan varmı? Varsa fiyatını soracaktım devlet karşılıyor mu birde onu? 356 tl gibi bi fiyat gördüm sanki
Ben cumartesi günü kan uyuşmazlığı için kan verdim sonuçları alınca doktorum reçete yapacak,o reçete ile eczacılar odasına başvuru yapacakmışız oda bizi eczaneye yönlendirecekmiş. O şekilde ücretsiz olacakmış. Hastanede 400 liraymış ücreti.

Tam medah yaziyordum ki eczaneden hber gldi fiyati varmi dedm tabiki var dedi 67 tl dedi. Bn sokkk icime ssu serpildi 300 tlden snra.. yoksa bn mi yanlış anladm acaba

Kizlar sirtimda bir agri var nefes aldirmiyor sizdende olan varmi boyle
Eveet karnım çok doluydu dün gece hazmedemedim çok rahatsızdım sabah tuvalete çıktım agrı var sırtımda dünden de çok Yorgun’um onlardan diyorum ama nefesimi sıkıyor üstelik burnumda tıkalı

Devlet hastanelerinde ücretsiz yapıyorlar bende yaptıracağım şimdiye kadar iki defa oldum 30. Haftayı bekliyorum biri devlette biri kendi özel hastanemde oldum yatış yapıyorlar hastaneye iğne ücretsiz oluyor ama özelde yatış ücreti artı muayene ücreti aynı iğne fiyatına geliyor devlette tek kuruş ödemeden vurundum

Benim de günde 2-3 kere denk geldiği oluyor ve dışarıdan da hissediliyor. Normal olmamasını düşündürecek bir şey görmüyorum ben
Cigerlerinin gelisme surecinde bolca hickirdiklarini okumustum..birde anne karninda belli miktar amniyotik sivisini yutuyormus bebeler ve yuttuklari içinde diyaframda kasilmalar oluyormus buda hickiriga sebep..yani hepsini okudum arastrdim biliyorum da..boyle asılsız evhamlar yapıyorum bazen annelik içgüdüsü sanirim..diyorum solunumunda mi bir sorun var vs..o yuzden sizlere sorma geregi hissettim.ama herkeste oyle imis hemen hemen..icim daha rahat artık..

Ben kürtaj dan sonra vuruldum bı de 13.haftamda kanamam oldu hafif o zaman da vurdular hatta tarihini not et çünkü 2 ay mı 3 ay mı ne korur dediler tekrar vuracaklar bence aynıdır ya. Kan uyuşmazlığının farkı yoktur yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…