2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben cumartesi günü kan uyuşmazlığı için kan verdim sonuçları alınca doktorum reçete yapacak,o reçete ile eczacılar odasına başvuru
Aklim neden karisti . Kürtajdan snra yapilan igne anti D iğnesydi . Acaba hamilelikde farkli bir igne mi yapiliyor.

Kan uyusmazligi ignesini bende vuruldum kizimda ozel hastane bir 30 hafta civari birde dogumdan sonra vurdu. Sonrada dusukte normal muayne girisi ile hastaneye yatis yapildi cuzi bi ucretti yaptilar. Ilkinde birini ellerinde yoktu eczacilar odasindan almistim para felan vermedim oyle yuklu hatirlamiyorum. Bu sefer daha vurulmadim cuma kontrolumde belli olur.

Eveet karnım çok doluydu dün gece hazmedemedim çok rahatsızdım sabah tuvalete çıktım agrı var sırtımda dünden de çok Yorgun’um onlardan diyorum ama nefesimi sıkıyor üstelik burnumda tıkalı
Bende acaba usuttummu diye dusunup sarip sarmalandim uyumusum ama bu bir anda da oluyor usutmeklede ilgisi yok heralde

Kan iğnesi vurduran varmı aranızda kızlar? Çok acıyor meret. Faydasından çok zararı var sanki .
Kan sulandırıcı ben gebeliğin başından beri hala kullanıyorum
Özellikle sürekli yattığım için kan dolaşımının yavaş olacağından dolayı asla kesmiycez dedi drum
Kızlar aramızda 27-28 haftalarda kan uyuşmazlığı iğnesi olan varmı? Varsa fiyatını soracaktım devlet karşılıyor mu birde onu? 356 tl gibi bi fiyat gördüm sanki
Ben cuma yaptırdım canım eczane odası filan bilmediğim için direkt eczaneden aldık yanında olan ilaçlar da vardı evet 400 tuttu
Eğer kalkabilseydim benim dr un yazdığı mor reçete özel olduğu için geçerli değildi
Normal kadın doğumcuya yazdırırsanız olur dediker ama net bikgim yok

Tam medah yaziyordum ki eczaneden hber gldi fiyati varmi dedm tabiki var dedi 67 tl dedi. Bn sokkk icime ssu serpildi 300 tlden snra.. yoksa bn mi yanlış anladm acaba
eczacılar birliği bulursan ücretsiz. bize de ilk sorduğumuzda %80 i devlet karşılıyor siz 60-70 tl gibi bişey ödeyeceksiniz dediler. sonra gün geldi bir gittik eczanede ücret karşılanmıyor hasta hepsini ödüyor dediler.

Bende cumadan beri şeker dietine başladım ölçümlerim yüksek çıkıyor ilk başta ekmek değiltirdim pilav patates gibi
Ürünleri kestim dondurma karpuz sıfırlandı eywallah
Dün meyveden mi acaba dediler öğleden sonra yediğim meyveyi vermediler
Saat 7 de akşam yemeği yedim sonra yemedim birşey tokluk ölçtük 2 saat sonra da yattım zaten
Sabah saat 11 de kahvaltıyı bekliyorum tulum peynirini çok severim bebeklere kilo yapsın diye kaşar yiyorum tepsiye bi bktım yağsız peynir alınmış düşmüyormuş şekerim bi de böle deneyeceklermiş
Ben kalkıp biley alıp yemediğim için ne gelirse onu yiyorum ama o peynirin soframdan alınması nasıl koydu bana anlatamam bi yandan ağzıma lokma alıyorum bi yandan gözümden yaş süzülüyor
Çok çok çok yoruldum hamilelik benim psikolojimi mahvetti evden çıkmamak sürekli yatmak tuvaletini başkasına yaptırtmak özellikle kv !! Üzerine şeker ve diyet sinirlerim yıprandı ne kadar dayanabilirim bilmiyorum

Bn sormadan eczaci dediki 45 tl ilac oilac parası 18 muane parası. Dedmki bi arkadas da bu igneyi 300 tlye almis dediki sigortası mi yoktu. Blmiyorim dedim.. arada ki fark bi ucurum yani

çoook az kaldı canım biraz daha sabır. sonra hepsi geçecek inşallah. hayırlısıyla sağlıkla gelsinler de dünyaya bebişler bu günlerin bir önemi kalmayacak. hayatımızda bir anı olarak yerini alacak sadece :)

ah canım wintersun eşinle konuş bunu sen
ben bunları yemezsem bebekler gelişemez de
şekere çözüm bir şekilde bulunur ama senin moral bozukluğun daha kötü
zaten çok zor bir gebelik yaşıyorsun

Meleklerin icin dayan canim sonunda hediyelerin onlar olacak allahin izniyle gececek bu gùnler

Bn sormadan eczaci dediki 45 tl ilac oilac parası 18 muane parası. Dedmki bi arkadas da bu igneyi 300 tlye almis dediki sigortası mi yoktu. Blmiyorim dedim.. arada ki fark bi ucurum yani
çok ilginç ya. ben valla bütün gün koşturdum bu iğne için. sigortam olduğu halde. mor reçeteyi direkt eczaneden alamıyorsun sigortayla dediler bana.

Az kaldi canim benim biraz daha disini sık her sey daha guzel olcak bu gunleri hatirlayip iyiki sabretmisim evlatlarim icin diceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…