- 16 Ocak 2013
- 3.099
- 3.243
- 198
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #41.921
Cevapların için saol kuzum illk bebek olcak inşallah deneyimsizim o yüzden ne lazım ne değil anlayamıyorum
4. Yılda 4 kişimi oluyorsunuz? Maşallahbenımkıde 4.yılımız 17 ağustos ve benımkı sezeryan 38+1 yapıyor o tarıhde bakalım bizde 4 kişi oluyoruz
bende öyle valla kuzum mevlüt kıyafetinide şimdiden alcakmısınızaynı durum bende de var - vardı
ben arkadaşlarımı çok gözlemledim şimdide almadan önce çoğu şeyi sordum
artık isyan edecek kıvama geldiler ama ne yapayım
gereksiz eşya ile evi doldurmak istemiyorum
bende öyle valla kuzum mevlüt kıyafetinide şimdiden alcakmısınız
4. Yılda 4 kişimi oluyorsunuz? Maşallahçok güzel ya araya zaman bırakmadan ikinci çocugu bizde düşünüyoruz. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah
yok doğunca alıcam
beğendiğim elbise var ama
çocuk beyaz tenli olursa mor alıcam
esmer olursa pembe alıcam :)
niyetim öyle yani
İnşallah sağlıcakla giysin kuzucuklar iyi düşünmüşsün canım
Once kv mevlut yapma niyeti varmi o onemli. Bu kadar umursamaz bir kadin icin masrafa girmeye hic gerek yok eger esin cok sıkıntı yaparsa annemde yapmicak eger istiyorsa annen yapsin de konuyu kapat hamileyken hic strese girmeKızlar size bir konuda danışmak istiyorum. Eşimle benim herşeyime koşturan annem herşeyimize yardım eden annem bu düğünden bugüne kadar hep böyle oldu ben eşimin ailesinden ne maddi manevi destek görmedim esimde görmedi. Zor günlerimiz de oldu ailesi bize sırt çevirdi benim annem bana hep para veriyordu hamile kaldım düşük tehlikem oldu kayınvalidem oralı bile olmadı ki kayınvalidemle aynı yerde oturuyoruz gelip kapımı bile çalmadı annem bir buçuk saatlik yoldan gelip bana bakıyordu kürtaj oldum hep annem yanımda oldu sonra kayınvalidem benim çocuğumun olmasını istemedi bunuda hep laflarıyla belli ediyordu benim zoruma gidiyodu. İkinci hamileligimde de düşük tehlikem vardı annemde kalıyodum kayınvalidem sürekli düştümü diye soruyordu bana hep laf ediyordu senin birşeyin yok diyodu ben hep uzuluyodum. Oda kürtajla sonlandı annem baktı bana kayınvalidem bende hastayım bakamam dedi. Şimdi üçüncü hamileligim bundada başta düşük tehlikem vardı annem geldi bana yardımcı oldu baktı kayınvalidem birgün gelipte halimi sormadı gezmelere gitti hep Allah'a şükür sıkıntılarımı atlattım iyiyim şu an kayınvalidem bebeğe bişey alma konusunda ben bişey almıycam dedi benim elimden orgude gelmiyor yapamam dedi tamam dedim. Dogum yaptığında sana yardımcı olamam bebeği elime bile alamam dedi tamam dedim. Oğlumun bebeklik eşyaları duruyor onlardan veririm dedi bişey demedim. Benim annem ördüde ördürüyorda baya eşya da aldı beşik bile aldı. Doğum yapınca da annem bana bakıcak benim burda çevrem yok bende annemin orda mevlüt okutmak istiyorum annemde öyle dedi burda bakıcaksam mevlutte burda olur dedi esimde şimdi tutmuş diyor ki bizim orada da yaparız niye dedim daha masraf yapıyorsun annem küser dedi ben deliye döndüm ya dedim annen bize ne yapıyor ki bide onun gönlünü mu yapacam diyorum sen onlardan ne istiyorsun diyor ne bekliyorsun diyor o zaman onlarda benden beklemesin diyorum kızıyor ya o zaman dedim annen de evinde mevlüt yapsn madem çevresi var niye mevlutu annen yapsn dedim diye bana kızıyor niye ondan bekliyormuşum biz yapacakmışız. Ya böyle bir dünya varmı ya siz bi akıl verin bana kusura bakmayın uzun oldu
Kıyamam yaa az daha sabır kuzum çok zor durumun anlıyorum ama bu zor günler bitecek karşılığında iki yakışıklı annesi olacaksın içini ferah tut her üzüldüğünde elini karnına koy oğluşlarla konuş etkilenmesinlerde biran önce büyüsünler gelişsinlerde gelsinler o göz yaşların mutluluk gözyaşların olsunBende cumadan beri şeker dietine başladım ölçümlerim yüksek çıkıyor ilk başta ekmek değiltirdim pilav patates gibi
Ürünleri kestim dondurma karpuz sıfırlandı eywallah
Dün meyveden mi acaba dediler öğleden sonra yediğim meyveyi vermediler
Saat 7 de akşam yemeği yedim sonra yemedim birşey tokluk ölçtük 2 saat sonra da yattım zaten
Sabah saat 11 de kahvaltıyı bekliyorum tulum peynirini çok severim bebeklere kilo yapsın diye kaşar yiyorum tepsiye bi bktım yağsız peynir alınmış düşmüyormuş şekerim bi de böle deneyeceklermiş
Ben kalkıp biley alıp yemediğim için ne gelirse onu yiyorum ama o peynirin soframdan alınması nasıl koydu bana anlatamam bi yandan ağzıma lokma alıyorum bi yandan gözümden yaş süzülüyor
Çok çok çok yoruldum hamilelik benim psikolojimi mahvetti evden çıkmamak sürekli yatmak tuvaletini başkasına yaptırtmak özellikle kv !! Üzerine şeker ve diyet sinirlerim yıprandı ne kadar dayanabilirim bilmiyorum
Kuzum okudukça benim gözlerim doldu. Yıpratma kendini, yatsanda ne eziyetler çeksemde sonuçta bunlar beklenen istenen bebekler kanlı canlı olsunlar iyi olsunlar sağlıkla gelsinler. Sen can taşıyor olmanın keyfini çıkar kuzucum. Daha neler yer içer neleri gezersin bebişlerle onları düşün. Üzme kendiniBende cumadan beri şeker dietine başladım ölçümlerim yüksek çıkıyor ilk başta ekmek değiltirdim pilav patates gibi
Ürünleri kestim dondurma karpuz sıfırlandı eywallah
Dün meyveden mi acaba dediler öğleden sonra yediğim meyveyi vermediler
Saat 7 de akşam yemeği yedim sonra yemedim birşey tokluk ölçtük 2 saat sonra da yattım zaten
Sabah saat 11 de kahvaltıyı bekliyorum tulum peynirini çok severim bebeklere kilo yapsın diye kaşar yiyorum tepsiye bi bktım yağsız peynir alınmış düşmüyormuş şekerim bi de böle deneyeceklermiş
Ben kalkıp biley alıp yemediğim için ne gelirse onu yiyorum ama o peynirin soframdan alınması nasıl koydu bana anlatamam bi yandan ağzıma lokma alıyorum bi yandan gözümden yaş süzülüyor
Çok çok çok yoruldum hamilelik benim psikolojimi mahvetti evden çıkmamak sürekli yatmak tuvaletini başkasına yaptırtmak özellikle kv !! Üzerine şeker ve diyet sinirlerim yıprandı ne kadar dayanabilirim bilmiyorum
Ay bindallısını yerim yaaa.... Kız çocuğunu süslemek harika bir şeyAmiin inşallah
hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza
bir de bizim kasımda düğünümüz var 3 aylık falan olacak
onun için bindallı alıcam minnak oluyor ya
yine renk için bekliyorum doğmasınız
Gözünaydon canım çok şükür sağlıklı iyiDr dan geldim canlar. 1336 gr olmuşuz. Benim hesaba göre 29+6 olmalıyız ama ultrasona göre 29+2 görünüyor. Baş aşağıda , adet ağrılarını o yüzden hissediyormuşum. Bebek aşağıda oldupundan sezeryan yerine baskı yapıyor dedi. Uzan, dinlen, rutin şeyler bir de. Sezeryani sordum spinal yapıyoruz dedi.
Ay bindallısını yerim yaaa.... Kız çocuğunu süslemek harika bir şey
Bu kvler hep böyle oğullarıda ne yapsalar göz yumar ana kuzuluğuna devam eder. Hersey senin eşinde bitiyor canım. Bence annende yapacagın mevlutu gönlünce yap kvdende kendisi yapıyorsa yapsın sen hiçbirşeye karışma derim ama anladığım kadarıyla eşin annesine hiç hak etmediği halde masraf yapıp annesini sevindirme peşinde yazıkKızlar size bir konuda danışmak istiyorum. Eşimle benim herşeyime koşturan annem herşeyimize yardım eden annem bu düğünden bugüne kadar hep böyle oldu ben eşimin ailesinden ne maddi manevi destek görmedim esimde görmedi. Zor günlerimiz de oldu ailesi bize sırt çevirdi benim annem bana hep para veriyordu hamile kaldım düşük tehlikem oldu kayınvalidem oralı bile olmadı ki kayınvalidemle aynı yerde oturuyoruz gelip kapımı bile çalmadı annem bir buçuk saatlik yoldan gelip bana bakıyordu kürtaj oldum hep annem yanımda oldu sonra kayınvalidem benim çocuğumun olmasını istemedi bunuda hep laflarıyla belli ediyordu benim zoruma gidiyodu. İkinci hamileligimde de düşük tehlikem vardı annemde kalıyodum kayınvalidem sürekli düştümü diye soruyordu bana hep laf ediyordu senin birşeyin yok diyodu ben hep uzuluyodum. Oda kürtajla sonlandı annem baktı bana kayınvalidem bende hastayım bakamam dedi. Şimdi üçüncü hamileligim bundada başta düşük tehlikem vardı annem geldi bana yardımcı oldu baktı kayınvalidem birgün gelipte halimi sormadı gezmelere gitti hep Allah'a şükür sıkıntılarımı atlattım iyiyim şu an kayınvalidem bebeğe bişey alma konusunda ben bişey almıycam dedi benim elimden orgude gelmiyor yapamam dedi tamam dedim. Dogum yaptığında sana yardımcı olamam bebeği elime bile alamam dedi tamam dedim. Oğlumun bebeklik eşyaları duruyor onlardan veririm dedi bişey demedim. Benim annem ördüde ördürüyorda baya eşya da aldı beşik bile aldı. Doğum yapınca da annem bana bakıcak benim burda çevrem yok bende annemin orda mevlüt okutmak istiyorum annemde öyle dedi burda bakıcaksam mevlutte burda olur dedi esimde şimdi tutmuş diyor ki bizim orada da yaparız niye dedim daha masraf yapıyorsun annem küser dedi ben deliye döndüm ya dedim annen bize ne yapıyor ki bide onun gönlünü mu yapacam diyorum sen onlardan ne istiyorsun diyor ne bekliyorsun diyor o zaman onlarda benden beklemesin diyorum kızıyor ya o zaman dedim annen de evinde mevlüt yapsn madem çevresi var niye mevlutu annen yapsn dedim diye bana kızıyor niye ondan bekliyormuşum biz yapacakmışız. Ya böyle bir dünya varmı ya siz bi akıl verin bana kusura bakmayın uzun oldu
Yaz cnm isimleri ozeldende olur. Lohusa takımı alcam ama abartı çok dantelli bişi istemiorum lohusamda modellere bakiorum hem şık hem sade modeller varBende araştırıyorum bi kaç instagram sayfasında güzel kapı süsü takı yastığı gördüm atabilirim sana isimlerini burdan söylenmiyosa canımlohusa tacı terliği nasıl bişey düşünüyosunuz birde kolları dantelli sabahlıklar var alcakmısınız yoksa çokmu abartılı onlar sadece pijama takımı sabahlıkmı alcaksınız
Bu yaramazların ne yapacakları hiç belli olmaz bakalım nasıl sürprizler yapacaklar :)bebişler hep yıldönümlere geliyor galiba
benimkisi 17 sinde doğarsa babasıyla aynı gün olacak doğum günü
ya da 1 hafta bekler 1 eylülde doğarsa evlilik yıldönümümüz olacak :)
Gözün aydın canım gördünmü oğluşu keyfi nasıldı? Kilosu iyimi doktor ne dedi?Dr dan geldim canlar. 1336 gr olmuşuz. Benim hesaba göre 29+6 olmalıyız ama ultrasona göre 29+2 görünüyor. Baş aşağıda , adet ağrılarını o yüzden hissediyormuşum. Bebek aşağıda oldupundan sezeryan yerine baskı yapıyor dedi. Uzan, dinlen, rutin şeyler bir de. Sezeryani sordum spinal yapıyoruz dedi.
Görsem de anlamıyorum bir şey canım. Normal dedi , ben kilosu azmı diye sordum hayır olması gerektiği gibi, ne yukarı ne aşağı tam olması gereken dedi. Ben kızımla kıyasladığım için bana ufak geliyor ama iyi diyorsa takılmıyorum artık belki de böylesi iyi, aşağıda ya, doğmaya kalkmasın otursun oturduğu yerde.Gözün aydın canım gördünmü oğluşu keyfi nasıldı? Kilosu iyimi doktor ne dedi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?