2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cevapların için saol kuzum illk bebek olcak inşallah deneyimsizim o yüzden ne lazım ne değil anlayamıyorum

aynı durum bende de var - vardı
ben arkadaşlarımı çok gözlemledim şimdide almadan önce çoğu şeyi sordum
artık isyan edecek kıvama geldiler ama ne yapayım
gereksiz eşya ile evi doldurmak istemiyorum

benımkıde 4.yılımız 17 ağustos ve benımkı sezeryan 38+1 yapıyor o tarıhde bakalım bizde 4 kişi oluyoruz
4. Yılda 4 kişimi oluyorsunuz? Maşallah çok güzel ya araya zaman bırakmadan ikinci çocugu bizde düşünüyoruz. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah

4. Yılda 4 kişimi oluyorsunuz? Maşallah çok güzel ya araya zaman bırakmadan ikinci çocugu bizde düşünüyoruz. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah

bebişler hep yıldönümlere geliyor galiba
benimkisi 17 sinde doğarsa babasıyla aynı gün olacak doğum günü
ya da 1 hafta bekler 1 eylülde doğarsa evlilik yıldönümümüz olacak :)

İnşallah sağlıcakla giysin kuzucuklar iyi düşünmüşsün canım

Amiin inşallah
hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza

bir de bizim kasımda düğünümüz var 3 aylık falan olacak
onun için bindallı alıcam minnak oluyor ya
yine renk için bekliyorum doğmasınız

Once kv mevlut yapma niyeti varmi o onemli. Bu kadar umursamaz bir kadin icin masrafa girmeye hic gerek yok eger esin cok sıkıntı yaparsa annemde yapmicak eger istiyorsa annen yapsin de konuyu kapat hamileyken hic strese girme

Kıyamam yaa az daha sabır kuzum çok zor durumun anlıyorum ama bu zor günler bitecek karşılığında iki yakışıklı annesi olacaksın içini ferah tut her üzüldüğünde elini karnına koy oğluşlarla konuş etkilenmesinlerde biran önce büyüsünler gelişsinlerde gelsinler o göz yaşların mutluluk gözyaşların olsun

Dr dan geldim canlar. 1336 gr olmuşuz. Benim hesaba göre 29+6 olmalıyız ama ultrasona göre 29+2 görünüyor. Baş aşağıda , adet ağrılarını o yüzden hissediyormuşum. Bebek aşağıda oldupundan sezeryan yerine baskı yapıyor dedi. Uzan, dinlen, rutin şeyler bir de. Sezeryani sordum spinal yapıyoruz dedi.

Kuzum okudukça benim gözlerim doldu. Yıpratma kendini, yatsanda ne eziyetler çeksemde sonuçta bunlar beklenen istenen bebekler kanlı canlı olsunlar iyi olsunlar sağlıkla gelsinler. Sen can taşıyor olmanın keyfini çıkar kuzucum. Daha neler yer içer neleri gezersin bebişlerle onları düşün. Üzme kendini

Amiin inşallah
hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza

bir de bizim kasımda düğünümüz var 3 aylık falan olacak
onun için bindallı alıcam minnak oluyor ya
yine renk için bekliyorum doğmasınız
Ay bindallısını yerim yaaa.... Kız çocuğunu süslemek harika bir şey

Gözünaydon canım çok şükür sağlıklı iyi

Ay bindallısını yerim yaaa.... Kız çocuğunu süslemek harika bir şey

çok özeniyordum yıllardır bende eşimde
Allah gönlümüze göre verecek inşallah

kuzenim düğün tarihini koyunca direk kına için bindallı alırım dedim
çok şeker oluyorlar

Bu kvler hep böyle oğullarıda ne yapsalar göz yumar ana kuzuluğuna devam eder. Hersey senin eşinde bitiyor canım. Bence annende yapacagın mevlutu gönlünce yap kvdende kendisi yapıyorsa yapsın sen hiçbirşeye karışma derim ama anladığım kadarıyla eşin annesine hiç hak etmediği halde masraf yapıp annesini sevindirme peşinde yazık

Yaz cnm isimleri ozeldende olur. Lohusa takımı alcam ama abartı çok dantelli bişi istemiorum lohusamda modellere bakiorum hem şık hem sade modeller var

bebişler hep yıldönümlere geliyor galiba
benimkisi 17 sinde doğarsa babasıyla aynı gün olacak doğum günü
ya da 1 hafta bekler 1 eylülde doğarsa evlilik yıldönümümüz olacak :)
Bu yaramazların ne yapacakları hiç belli olmaz bakalım nasıl sürprizler yapacaklar :)

Gözün aydın canım gördünmü oğluşu keyfi nasıldı? Kilosu iyimi doktor ne dedi?

D Doga27 , ben de yaptırtmam kv me. Başından beri çocuk istemiyor ve bunu her şekilde herkesin içinde farklı sebeplerle söylüyordu (gençliklerini yaşasınlar, var zaten olanlar yeter, bana gelinim lazım sağlığı yıpranmasın ve s.) zorlandığım zamanlarda sana dedim yapma diyordu. O yüzden yardım etmesini de kabul etmiyorum ev işlerinde. Asıl bebek istememe sebebi kp, üvey kızıma da ben bakıyor olmam. Akşamları bende toplanırlardı hizmette dururdum. Ve haliyle maddi desteği de çektik üzerlerinden ki onların evine kişibaşına giren para bizimkinin iki katı. Bebeğin herşeyini kendimiz aldık, babamlar küçük koli giyim yolladılar hediye babında ama babam gelecek yarım ay sonra, benimkiler yurtdışında yaşıyor. 1000 usd kadar hediye verecek (annem sağolsun miktarına kadar fısıldadı bana ))) geçen kv me dedim ki, beşiğin içine yün döşek yaptırmak lazım. Yaa şeyden yaparız dedi kıymık süngerden. Ufak beşiğin tuttuğu yün ne kadar eder allah aşkına?! Anneme söyledim dün , yapar yollarım dedi.
Şimdi kardeşim benden sana öneri, tamam söyle eşine. 40 gününü annemde yaparız diğerini annende. Guya heveslenmiş gibi dur. Annendeki yapıldıktan sonra ikinci mevlit gündeme geldiğinde ay öldüm bittim çocuğum nazaramı geldi ne, huysuz oldu, burnu aktı, iştahı gitti kilo almadı vs vs ben bir daha yapmam bebeğim hasta olur hallerine gir. Hatta al dr a falan götür :) Hevesleri kursaklarında kalsınlar

Gözün aydın canım gördünmü oğluşu keyfi nasıldı? Kilosu iyimi doktor ne dedi?
Görsem de anlamıyorum bir şey canım. Normal dedi , ben kilosu azmı diye sordum hayır olması gerektiği gibi, ne yukarı ne aşağı tam olması gereken dedi. Ben kızımla kıyasladığım için bana ufak geliyor ama iyi diyorsa takılmıyorum artık belki de böylesi iyi, aşağıda ya, doğmaya kalkmasın otursun oturduğu yerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…