@Doga27 , ben de yaptırtmam kv me. Başından beri çocuk istemiyor ve bunu her şekilde herkesin içinde farklı sebeplerle söylüyordu (gençliklerini yaşasınlar, var zaten olanlar yeter, bana gelinim lazım sağlığı yıpranmasın ve s.) zorlandığım zamanlarda sana dedim yapma diyordu. O yüzden yardım etmesini de kabul etmiyorum ev işlerinde. Asıl bebek istememe sebebi kp, üvey kızıma da ben bakıyor olmam. Akşamları bende toplanırlardı hizmette dururdum. Ve haliyle maddi desteği de çektik üzerlerinden ki onların evine kişibaşına giren para bizimkinin iki katı. Bebeğin herşeyini kendimiz aldık, babamlar küçük koli giyim yolladılar hediye babında ama babam gelecek yarım ay sonra, benimkiler yurtdışında yaşıyor. 1000 usd kadar hediye verecek (annem sağolsun miktarına kadar fısıldadı bana ))) geçen kv me dedim ki, beşiğin içine yün döşek yaptırmak lazım. Yaa şeyden yaparız dedi kıymık süngerden. Ufak beşiğin tuttuğu yün ne kadar eder allah aşkına?! Anneme söyledim dün , yapar yollarım dedi.
Şimdi kardeşim benden sana öneri, tamam söyle eşine. 40 gününü annemde yaparız diğerini annende. Guya heveslenmiş gibi dur. Annendeki yapıldıktan sonra ikinci mevlit gündeme geldiğinde ay öldüm bittim çocuğum nazaramı geldi ne, huysuz oldu, burnu aktı, iştahı gitti kilo almadı vs vs ben bir daha yapmam bebeğim hasta olur hallerine gir. Hatta al dr a falan götür :) Hevesleri kursaklarında kalsınlar