2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kim bakacak canim sana anlamadim
Eşim ))))) bebeği beslemediğimi düşünüyor. Onun için özellikle sordun küçükmü diye hayır deyince rahat nefes aldım )))) geceleri üstümü açıyorum adam otomatiğe bağlamış örtüyor açıyorum örtüyor rahat bırak diyorum evladımın üstünü örtüyorum karnın örtülü duracak diyor

Tatlım baş yastığı hariç diğerlerini alabilirsin dünde konuştuk bebiş kusacağı için zaten epey yan yatmak zorunda kalacak sırt üstü yatırmanın imkanı yok o yüzden bu yastığada gerek yok hem kafası nasıl olursa olsın düzeliyor bir şekilde

Hadi canim seninki baya takintiliymis aslinda gûzel bisey bende benimkine diyorum gel azcik sev biseyler sòyle senin sesini duyup hissetsin bi iki kere kizim diyo tamam benimkide odun modunda herseti yapiyo ama sevmeye yada hissetmeye gelince adama bi kal geliyo

Gözünaydın canım minik iyiymiş. Ay ne güzel işte benim kocada ancak örtümü alır üzerimden sabaha kadar savaş halindeyiz

Kızlar nereye girsem kiraz çekirdekli bebek bel bandı karşıma çıkıyor beni takip ediyor gaz içinmiş. Ebebekte bile var.
Kullanan varmı? İşe yarayan bir şeyse, kiraz dolu evde, kendimiz de yaparız.

Gözünaydın canım minik iyiymiş. Ay ne güzel işte benim kocada ancak örtümü alır üzerimden sabaha kadar savaş halindeyiz
Yok daralıyorum vallahi, terliyorum bir yandan da örtüyor. İnce pikem var onu örtüyorum üstüne yine battaniye örtüyor gece uykulu uykulu demediğimi bırakmıyoeum faydasız ))

Asıl sevgi babaya bebek kollarını ona açınca gelecek. Hele ki sende kız bebek, babayı esir edecek bak görürsün.

Yok daralıyorum vallahi, terliyorum bir yandan da örtüyor. İnce pikem var onu örtüyorum üstüne yine battaniye örtüyor gece uykulu uykulu demediğimi bırakmıyoeum faydasız ))
Bende çok daralıyorum inan ki nefes alamıyorum artık ama ayaklarım yanıyor daha çok karnımı örtüyorum sadece.

Allah canını almaya güzelmiş benimkide gelecek ya taktikleri topluyorum ayyy belimmm ayyy dikişimmm ay oram ay buram

İyi canım çok sevindim sağlıklı olsunlar yeter zaten kiloyu doğum sonrasıda alırlar sorun yok.

Bnm esimde oyle bi uyurkn elini kokuyor karnıma. Yavrum tepki verince hmn elinj cekiyor dedm sen suan bisey anlamiyorsun sağlıcakla doğsun kucağına al o zmn anlicksn dedm.

Ben çok kullandım emzirme minderini çok da rahat oluyor bebek üzerinde. Daha sonra 6 aylık olunca da ortasına oturtuyorum destek için. En az 1 sene kullandım ben yastığı.
Aaa ne güzel bende almayı düşünüyordum ilk bebekte eşime dedim c yastık al Allah canını almaya onun e bebekten boyun destekleyici yastık almış ay dedim bu ne c şeklinde yastık işte dedi neyse dedim kalsın sen bi daha alma güya sürpriz yapmış biberon c yastık çıngırak vs hamileyken bunda da ben alayom diyorum

bana sorulmamış ama bende cevap vereyim yardımcı olabileğimi düşündüm :) ben hıbor 3500 kullanıyorum doktor normal de olur sezeryanda hiçbiri için engel değil dedi
Bnde hibor kullandm gebelik basinda saeces 3 kutu ondan snra coraspine başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…