2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

O dert bendede var isilik olcam hep bu adam yüzünden

Eki Görüntüle 2151932 Eki Görüntüle 2151933 Eki Görüntüle 2151934 Kızlar bakım çantası aldınız mı ben sırt çantası düşünüyorum bu nasıl sizce

bu çantalara bende baktım ama çok pahalı diye vazgeçtim çok hoş duruyor
ben normal bi sırt çantası alıcam siyah

Bacağına gece uyurken Kramp giren, sonra uyanıp nefes alamadığı için 1 saat uyuyamayan tek anne ben miyim :) ?

benim bacağıma kramp girecek gibi ağrıyor sanki kramp girse rahatlıcam böyle uyku uyuyamıyorum
sağ tarafıma yatınca da birkaç gündür nefes kalitem düşüyor

AliExpressden daha önce bisey bisey almadigm icun guvenip alamadm ben ya. İns gönlüne gore glir
inan bende emin olamadım ama arkadaşım aldı istediği gibi geldi :) kısmetime artık ne gelirse :) yorumlar güzeldi.. millet çok fena olmuş ordan 10 liraya getirtip burda 30 liraya satıyor

Ben c yastık desem aval aval bakar suratıma benim ki hiç anlamaz bu işlerden. Adama çıngırak al dedim akülü araba alıp geldi 15 sene önce. Eğer çok zorda kalırsam birşey aldırmak için, nette resim marka buluyorum ,olduğu mağazayı da bulup var mı diye teyit ediyorum öyle siparişe gönderiyorum adamı.

Sağa sola baktım dedim eskirse yenisini alırım bu kadar para vermeyeyim nasıl olsa iki çocuk olacak lcwde anne bebek çantası son bi tane kalmıştı siyah onu aldım bende iş görür gibi durıyor bemcede genişliğine vs bak normal sıet çantasıda olur tabi

Bak aynıymışız bu konuda seninle beceriksiz ayol bunlar. Sezaryenli olunca da rahat oluyor mu c yastık onu merak ettim

inan bende emin olamadım ama arkadaşım aldı istediği gibi geldi :) kısmetime artık ne gelirse :) yorumlar güzeldi.. millet çok fena olmuş ordan 10 liraya getirtip burda 30 liraya satıyor
2 dolarlık terliğin aynısını İnstagram da 90 lira fiyat verdiler bana Ben ufak şeyleri sipariş veriyorum sıkıntı çıkmadı şimdiye kadar ,sadece kızıma minie mouse çanta siparişi vermiştim örümcek adam geldi

bende öyle düşünüyorum lcw ye bakarım
anne bebek çantası olunca kafadan 50 tl koyuyorlar ekstra bölüm için
bilmiyorum daha :)

T TubaSude örümcek adam iyiymiş para iadesi isteseydin yapıyorlar genelde
bende çok şey alıyorum oradan genelde doğru geliyor
beden vs yanlış geldiği oldu korse almıştık o zaman da iadesini yaptı diğeri sizde kalsın dediler

Minik kuzular bizimki de kesinlikle anlamaz yaa mümkün değil yani
ancak resim atıp göstereceksin öyle

Kızlar nereye girsem kiraz çekirdekli bebek bel bandı karşıma çıkıyor beni takip ediyor gaz içinmiş. Ebebekte bile var.
Kullanan varmı? İşe yarayan bir şeyse, kiraz dolu evde, kendimiz de yaparız.
Mikro dalgan varsa yap canim cok kolay pirincle bile yapabilirsin

İade etmeye gerek kalmadı kızım bayıldı çantaya o kadar severek kullanıyor ki hala inanamazsın. Üstü süslü püslü Bülent Ersoy kıyafetler , sırtında örümcek adam çantası

Vallahi tatlım beğenmediker siyah diye okul çantasına benziyormuş güya ama ben beğendim geniş ve güzel yeter yani bu nettekilerinde çok çok büyük olduğunu sanmıyorum bi sırt çantası ne denli büyük olabilir ki.
Bu kocalarla işimiz var benimki doğru almadan da gelirse birde beni fırçalar sen öyle dedin diye deli

bana sorulmamış ama bende cevap vereyim yardımcı olabileğimi düşündüm :) ben hıbor 3500 kullanıyorum doktor normal de olur sezeryanda hiçbiri için engel değil dedi

Bende oksopar kullanıyorum henüz konuşmadık birşey ama bu gittiğimde sormayı düşünüyorum çünkü birsüre önceden iğne kesiliyor ya allah korusun anı bir doğum başlangıcında öğün iğne vurmuş da olabilirim kafamda deli sorular

benim iğnenin değeri düşük canım coraspirinde almıyorum..seninki kaçlık? benimki 2 mg 3500

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…