- 16 Ocak 2013
- 3.099
- 3.243
- 198
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #41.981
İade etmeye gerek kalmadı kızım bayıldı çantaya o kadar severek kullanıyor ki hala inanamazsın. Üstü süslü püslü Bülent Ersoy kıyafetler , sırtında örümcek adam çantası
Vallahi tatlım beğenmediker siyah diye okul çantasına benziyormuş güya ama ben beğendim geniş ve güzel yeter yani bu nettekilerinde çok çok büyük olduğunu sanmıyorum bi sırt çantası ne denli büyük olabilir ki.
Bu kocalarla işimiz var benimki doğru almadan da gelirse birde beni fırçalar sen öyle dedin diye deli
Kız sormaya korkuyomda ne oldu sizin oda geldimiAllahımmmmhayal ettim dee
aynıı model demek ki bunlar mayası aynıkendi beceriksizlğğini başkasına atma
Belimize inmeden korkmamıza gerek Yok sanırım benim bagırsak sorunuymuş geçti şimdi senin nasıl oldu geçti miBende acaba usuttummu diye dusunup sarip sarmalandim uyumusum ama bu bir anda da oluyor usutmeklede ilgisi yok heralde
Kıyamam canım benim okurken bende ilk dört ay çok yattım o günlerim geldi aklıma senin daha uzun bi süreç sanırım allah yardımcın olsun üzülme bunların hepsi geçici günler bi kaç ayımız kaldı şurada sabır anne gerçekten kolay olunmuyormuş nelerle uğraşıyoruz hepimiz birden ama zor elde edilen şey daha kıymetli olur diyorlardı hep bana hamileliğim çok sıkıntılı geçtiği için kıymetlilerimiz için biraz daha sabredicez bende diyet yapıyorum iki hafta oldu kaç çıkıyor şekerin genelde benim ölçtüğüm ilk haftalar daha yüksek çıkıyordu doktor kontrolü dışında ölçüyorum şimdi baya düştü stresde yükseltiyor şekeri bazenBende cumadan beri şeker dietine başladım ölçümlerim yüksek çıkıyor ilk başta ekmek değiltirdim pilav patates gibi
Ürünleri kestim dondurma karpuz sıfırlandı eywallah
Dün meyveden mi acaba dediler öğleden sonra yediğim meyveyi vermediler
Saat 7 de akşam yemeği yedim sonra yemedim birşey tokluk ölçtük 2 saat sonra da yattım zaten
Sabah saat 11 de kahvaltıyı bekliyorum tulum peynirini çok severim bebeklere kilo yapsın diye kaşar yiyorum tepsiye bi bktım yağsız peynir alınmış düşmüyormuş şekerim bi de böle deneyeceklermiş
Ben kalkıp biley alıp yemediğim için ne gelirse onu yiyorum ama o peynirin soframdan alınması nasıl koydu bana anlatamam bi yandan ağzıma lokma alıyorum bi yandan gözümden yaş süzülüyor
Çok çok çok yoruldum hamilelik benim psikolojimi mahvetti evden çıkmamak sürekli yatmak tuvaletini başkasına yaptırtmak özellikle kv !! Üzerine şeker ve diyet sinirlerim yıprandı ne kadar dayanabilirim bilmiyorum
Evet bende annemde istediğim gibi yapıcam diğerine karısmıycam eğer yapılırsa tabi. Aynen hala onu sevindirme peşinde ama o annesinin umrunda bile değilBu kvler hep böyle oğullarıda ne yapsalar göz yumar ana kuzuluğuna devam eder. Hersey senin eşinde bitiyor canım. Bence annende yapacagın mevlutu gönlünce yap kvdende kendisi yapıyorsa yapsın sen hiçbirşeye karışma derim ama anladığım kadarıyla eşin annesine hiç hak etmediği halde masraf yapıp annesini sevindirme peşinde yazık
Yok KV. Hiçbirşey umrunda değil eli cebine gitmesin istiyor korkuyor ondan bişey istiycez diye ben anlamam deyip kenara çekiliyor bana diyor senin annen anlar o işlerden bende ondan kızıyorum bana birgün destek olmamış bir insan için ne diye masrafa gireyim sonra ben sıkıntı çeksem sanki acmısın susuzmusun diye soracak mı onun gözünde eşim zengin herşeyi yaparOnce kv mevlut yapma niyeti varmi o onemli. Bu kadar umursamaz bir kadin icin masrafa girmeye hic gerek yok eger esin cok sıkıntı yaparsa annemde yapmicak eger istiyorsa annen yapsin de konuyu kapat hamileyken hic strese girme
kirmizidefter canım bende de kan uyuşmazlığı var cuma günü gidicem 27+3 olcaz ve devlet hastanesi ücretsiz yapıyor
Kızlar hepinizi yek tek alıntılayamadım tekrar tekrar teşekkür ederim son muayenemi de oldum iyiyz biz çok şükür bi sıkıntı yok tosbikte 1300 gr olmuş sığamıyor içeri galiba. Çocukların bile bile yangın alarmına bastığı gibi alarma basıyor bu bebek durmadan inşallah bi daha yaramazlık yapmaz
Bende vurulcm cnm runden beri eczneden hber bkliyorum sipariş verdiler her yerde yokmus o igne. Fiyatıni da hic sormadm baya pahalıymis fiyati. Napalim mecbur olucaz. Bm internetten baktm ama o kadar değildi sanki
Ben cumartesi günü kan uyuşmazlığı için kan verdim sonuçları alınca doktorum reçete yapacak,o reçete ile eczacılar odasına başvuru yapacakmışız oda bizi eczaneye yönlendirecekmiş. O şekilde ücretsiz olacakmış. Hastanede 400 liraymış ücreti.
İlk gebeliğimde gebelikte ve doğum sonrasında yaptırdım ama hiç bu kadar para verdiğimi hatırlamıyorum ya.Devlet hastanelerinde ücretsiz yapıyorlar bende yaptıracağım şimdiye kadar iki defa oldum 30. Haftayı bekliyorum biri devlette biri kendi özel hastanemde oldum yatış yapıyorlar hastaneye iğne ücretsiz oluyor ama özelde yatış ücreti artı muayene ücreti aynı iğne fiyatına geliyor devlette tek kuruş ödemeden vurundum
Hamilelikte bizimkilerin kafası değişik çalışıyorEşim ))))) bebeği beslemediğimi düşünüyor. Onun için özellikle sordun küçükmü diye hayır deyince rahat nefes aldım )))) geceleri üstümü açıyorum adam otomatiğe bağlamış örtüyor açıyorum örtüyor rahat bırak diyorum evladımın üstünü örtüyorum karnın örtülü duracak diyor
Gecti canim arada oluyor zatenBelimize inmeden korkmamıza gerek Yok sanırım benim bagırsak sorunuymuş geçti şimdi senin nasıl oldu geçti mi
Allaha havale et canim benim cok esinlede tartisma birak annesinin yaptiklarini kendi gorsun sen annenle diledigin gibi mevludunu yap eninde sonunda esinde annemlede yapalim diyince programi annenle yap de yada kendini toplayinca kendi evinde bir tane yapYok KV. Hiçbirşey umrunda değil eli cebine gitmesin istiyor korkuyor ondan bişey istiycez diye ben anlamam deyip kenara çekiliyor bana diyor senin annen anlar o işlerden bende ondan kızıyorum bana birgün destek olmamış bir insan için ne diye masrafa gireyim sonra ben sıkıntı çeksem sanki acmısın susuzmusun diye soracak mı onun gözünde eşim zengin herşeyi yapar
Aynen öyle canım bende sinir oluyorum sonra da haklı gibi herşeye alınır küserler bide şikayet ederlerKusurabakma ama senin kayin valide mevlúdú birak obebege torununum demeyi bile haketmiyo bòyle bi sacmalik varmi sen hicbirsey yapma bakma herseyi her zorlugu sen ve annen cejsin mevlùdú kayin valide alinir diye onun ordada yap sús gibi otursun bi kòsede sinir oluyorum bòyle insanlara
doktorum son hafta bırakırsın dedi...tanıdıklarım var benim sabahında iğnesini olup akşamında doğum yapan..açıkçası bende ürkmüyor değilim..doktor değiştirmek zorunda kalacağım oda ayrı dert
Tamam canım çok sağolAllaha havale et canim benim cok esinlede tartisma birak annesinin yaptiklarini kendi gorsun sen annenle diledigin gibi mevludunu yap eninde sonunda esinde annemlede yapalim diyince programi annenle yap de yada kendini toplayinca kendi evinde bir tane yap
Kız sormaya korkuyomda ne oldu sizin oda geldimi
KV Derdi benim sevmiyor beni eşimle evlenmemizi istemedi evlenince de oğluna bana tavır aldı yapmadığı kötülük kalmadı. Yok asla yapmaz o kadın birşey istesek triplere girer valla sonra çok başımız ağırır ondan birşey beklemiyorum ama esimde görsün bazı şeyleri yaniMevlüt dedigin 40 mevludu degil mi canim. 40 ini annemde okuturuz diş mevlüdunu bizde okuturuz diyip ara yolu bulmaya çalış. Kv nin derdi nedir bilemiyorum ama var böyle uyuz tipler. Hicbirsey yapmaz yapmaz sen de mesafe koyarsin sonra niye ben dışlaniyorum diye oglunu doldurmaya baslar. Annenin sunlari yapmasi lazim ya da yapmasini istiyorum diyip yaptirma sansin var mi
Devlete gidip orada yaptır testi o da bedava ben o testi istedim diye bana ters ters konuşmuşlardı ama kanamam olunca mecbur yaptılar özelde doktorun yatış veriyor hastaneye yatış üçretin var birde doktora muayene için giriş açtırıyorsun bizim muayene 85 yatış 120 idi ikisi yine 200 e geldi ve iğneye 230 lira demişlerdi mecbur kalınca orada da yaptırdım devlette de yaptırdım ben ama ücret söz konusu olunca devlet daha iyiİlk gebeliğimde gebelikte ve doğum sonrasında yaptırdım ama hiç bu kadar para verdiğimi hatırlamıyorum ya.
Ben özel dr a gidiyoum o yazamaz mı o ilacı. Devlete gidersem yazdırmak için indirect comb testi sonucunu mu götürmeliyim yanımda. Devletteki Dr lar kızmasın bide bana ilaç yazdırmaya gittim diye
Güzel günlerde kullansın arya bebekGeldi geldi dün kurmaya başladık iftardan sonra yavas yavaş yaptigimiz icin hafta sonu biter insallah
saol kuzum haklisin yorumlardada zaten kullanamadik yaziyodu hep yan yatış yastiği icin ne diyosun ona gerek varmi pekiTatlım baş yastığı hariç diğerlerini alabilirsin dünde konuştuk bebiş kusacağı için zaten epey yan yatmak zorunda kalacak sırt üstü yatırmanın imkanı yok o yüzden bu yastığada gerek yok hem kafası nasıl olursa olsın düzeliyor bir şekilde
onuda çikarttim ihtiyaç olursa ilerde alirimEmzirme minderi gereksiz bence
Canım ben almadım alan varsa belki yazar sana bebeğin yastığı çoktu onu arkasına dayadım o şekilde sağlı sollu yattı zaten bebek dönene kadar lazım olacak bişey oda 4 ay için alınır mı bilemedimsaol kuzum haklisin yorumlardada zaten kullanamadik yaziyodu hep yan yatış yastiği icin ne diyosun ona gerek varmi peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?