2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İade etmeye gerek kalmadı kızım bayıldı çantaya o kadar severek kullanıyor ki hala inanamazsın. Üstü süslü püslü Bülent Ersoy kıyafetler , sırtında örümcek adam çantası

Allahımmmm hayal ettim dee

aynıı model demek ki bunlar mayası aynı kendi beceriksizlğğini başkasına atma

Bende acaba usuttummu diye dusunup sarip sarmalandim uyumusum ama bu bir anda da oluyor usutmeklede ilgisi yok heralde
Belimize inmeden korkmamıza gerek Yok sanırım benim bagırsak sorunuymuş geçti şimdi senin nasıl oldu geçti mi

Kıyamam canım benim okurken bende ilk dört ay çok yattım o günlerim geldi aklıma senin daha uzun bi süreç sanırım allah yardımcın olsun üzülme bunların hepsi geçici günler bi kaç ayımız kaldı şurada sabır anne gerçekten kolay olunmuyormuş nelerle uğraşıyoruz hepimiz birden ama zor elde edilen şey daha kıymetli olur diyorlardı hep bana hamileliğim çok sıkıntılı geçtiği için kıymetlilerimiz için biraz daha sabredicez bende diyet yapıyorum iki hafta oldu kaç çıkıyor şekerin genelde benim ölçtüğüm ilk haftalar daha yüksek çıkıyordu doktor kontrolü dışında ölçüyorum şimdi baya düştü stresde yükseltiyor şekeri bazen

Evet bende annemde istediğim gibi yapıcam diğerine karısmıycam eğer yapılırsa tabi. Aynen hala onu sevindirme peşinde ama o annesinin umrunda bile değil

Once kv mevlut yapma niyeti varmi o onemli. Bu kadar umursamaz bir kadin icin masrafa girmeye hic gerek yok eger esin cok sıkıntı yaparsa annemde yapmicak eger istiyorsa annen yapsin de konuyu kapat hamileyken hic strese girme
Yok KV. Hiçbirşey umrunda değil eli cebine gitmesin istiyor korkuyor ondan bişey istiycez diye ben anlamam deyip kenara çekiliyor bana diyor senin annen anlar o işlerden bende ondan kızıyorum bana birgün destek olmamış bir insan için ne diye masrafa gireyim sonra ben sıkıntı çeksem sanki acmısın susuzmusun diye soracak mı onun gözünde eşim zengin herşeyi yapar

kirmizidefter canım bende de kan uyuşmazlığı var cuma günü gidicem 27+3 olcaz ve devlet hastanesi ücretsiz yapıyor

Bende vurulcm cnm runden beri eczneden hber bkliyorum sipariş verdiler her yerde yokmus o igne. Fiyatıni da hic sormadm baya pahalıymis fiyati. Napalim mecbur olucaz. Bm internetten baktm ama o kadar değildi sanki

İlk gebeliğimde gebelikte ve doğum sonrasında yaptırdım ama hiç bu kadar para verdiğimi hatırlamıyorum ya.
Ben özel dr a gidiyoum o yazamaz mı o ilacı. Devlete gidersem yazdırmak için indirect comb testi sonucunu mu götürmeliyim yanımda. Devletteki Dr lar kızmasın bide bana ilaç yazdırmaya gittim diye

Hamilelikte bizimkilerin kafası değişik çalışıyor çok şükür sağlıklıymış kuzucuk maşallah

Allaha havale et canim benim cok esinlede tartisma birak annesinin yaptiklarini kendi gorsun sen annenle diledigin gibi mevludunu yap eninde sonunda esinde annemlede yapalim diyince programi annenle yap de yada kendini toplayinca kendi evinde bir tane yap

Aynen öyle canım bende sinir oluyorum sonra da haklı gibi herşeye alınır küserler bide şikayet ederler

Tamam canım çok sağol

KV Derdi benim sevmiyor beni eşimle evlenmemizi istemedi evlenince de oğluna bana tavır aldı yapmadığı kötülük kalmadı. Yok asla yapmaz o kadın birşey istesek triplere girer valla sonra çok başımız ağırır ondan birşey beklemiyorum ama esimde görsün bazı şeyleri yani

Devlete gidip orada yaptır testi o da bedava ben o testi istedim diye bana ters ters konuşmuşlardı ama kanamam olunca mecbur yaptılar özelde doktorun yatış veriyor hastaneye yatış üçretin var birde doktora muayene için giriş açtırıyorsun bizim muayene 85 yatış 120 idi ikisi yine 200 e geldi ve iğneye 230 lira demişlerdi mecbur kalınca orada da yaptırdım devlette de yaptırdım ben ama ücret söz konusu olunca devlet daha iyi

saol kuzum haklisin yorumlardada zaten kullanamadik yaziyodu hep yan yatış yastiği icin ne diyosun ona gerek varmi peki

saol kuzum haklisin yorumlardada zaten kullanamadik yaziyodu hep yan yatış yastiği icin ne diyosun ona gerek varmi peki
Canım ben almadım alan varsa belki yazar sana bebeğin yastığı çoktu onu arkasına dayadım o şekilde sağlı sollu yattı zaten bebek dönene kadar lazım olacak bişey oda 4 ay için alınır mı bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…