2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım eczacı bi arkadaşım var onu aradım direkt devlete git yazarlar dedi hatta ılımlı iyimser bir dr adıda verdi devletten sağılsun o şekilde halledicem

Merhaba kizlar gun ici parca pincik okuyabiliyorum.dr a gidip iyi haber alanlar daim olsun ins.bunalanlar slklntl cekenler biraz daha sabir az kaldi ins. Gececek bu gunler.sabah arkadasimla konustum.25 saatlik sanci sonu normal dogum yapti.oglumu gorunce herseyi unuttum ve ona bakinca dondurma gibi eriyorum dedi.dogum yapanlar bilir bu duyguyu.ilkler de buna konsantre olsun.
Burada 1 yasina kadar yastik yorgan yasak gibi birsey bu arada.kullanmayi dusunenler arastirsinlar bence.opucukler herkese.

Peki ne kullanılıyor bebekler için yatak olarak. Ben daha hiç bir şey almadım. Türkiyeden kardeşlerimin gönderdikleri var çok abartmayı düşünmüyorum çok hızlı büyüyorlar çünkü.

Evet bende annemde istediğim gibi yapıcam diğerine karısmıycam eğer yapılırsa tabi. Aynen hala onu sevindirme peşinde ama o annesinin umrunda bile değil
Hepsi aynı canım ya bitek onların anaları var gibi davrandıklarında deli oluyorum. Evleniyolar analarının huyunu bile bile anacılar değiştiremezsin o yuzden sen kendi evladına bak hiç umursama patlasın çatlasın :)

Peki ne kullanılıyor bebekler için yatak olarak. Ben daha hiç bir şey almadım. Türkiyeden kardeşlerimin gönderdikleri var çok abartmayı düşünmüyorum çok hızlı büyüyorlar çünkü.
Yatak tercihi sana kalmis ama yorgan ve yastik kesinlikle onerilmiyor.bebegin basi besigin ortasinda olmali.hatirladiklarim bunlar.

Evet bende annemde istediğim gibi yapıcam diğerine karısmıycam eğer yapılırsa tabi. Aynen hala onu sevindirme peşinde ama o annesinin umrunda bile değil
Bizimde esimle aramizda benzer bi muhabbet gecti.. bu yaz zaten gitmiyoruz turkiyeye dedim seneye cocugun dogum gunune denk getiririz ziyareti annemlerin orda dogum gununu yapip doneriz hemen diye bizimkilerin ordada yapariz.. eslerimizin isguzarligi sirf anneleri alinmasin haksizlik olmasin diye dusunmeleri yoksa kvnin umrumda oldugundan degil.. ama kesin tavrimi koydum ya bi kere yaparim ya hic dedim sustu simdilik bakalim ama daha cok var zaman ne gosterecek..

Hepsi ayni burda olsaydinizda kesin benim anam diyip durcakti

Özele gidiyorum testi orda yaptılar oradaki doktorum yazacak bana mor reçete

Hepsi ayni burda olsaydinizda kesin benim anam diyip durcakti
Simdiden deyip duruyo zaten annem resim istiyorum gonder diyo onlara gonderince hemen bizimkilerede gonderelim diyo ama kvde daha beni bi kere arayip tebrik edip nasilsin demisligi yok izin vermiyorum bende...

Benim de bugun randevum vardi ama malum ultrason falan yok hic bilmiyorum kilosunu boyunu kalbini dinleyip geldik minigimin bide bugun bana bogmaca asisi yaptilar hic duymadim sizlerden turkiyedede yapiliyomu?? Benim icin degil bebek icin koruyuculuk sagliyormus onun asi takvimine kadar...

Ingilterede de var o asi ilkinde ebe unutmustu bende bilmiyordum pek.sonraki randevuda sordugumda suresi gecti ilk birkac hafta kalabaliga cikarma market otobus gibi birsey olmaz demisti.

O zaman evlenme zamanında yasanan sıkıntılari eşin görmüş olmali ve seni anlamali. Madem arkanda durmus senle evlenmis buna devam etmesi lazim. Benden sana tavsiye erkeklerle gelecek zamani tartisma. Bundan 5 ay sonrasında ki bir olay icin simdiden tartisma zamani gelince oldu bittiye getir. Ornek mesela arkadaslar eşim doguma girsin istiyorum diye simdiden konusup geriliyorlar. Ben bekliyorum dogum zamani aniden dogumhaneye cagiracam o anda ihtiyacim oldugunu bilir ve gelir diye dusunuyorum. Ama simdiden doguma girer misin desem bu oturup dusunecek korkacak telas edecek en iyisi girmeyeyim diyecek. Onlara düşünme zamani verme anlik gelissin olaylar anlik karar verdirt. Ama sen ilerisi icin planli ol.
Ben de esimle ilerde olacak mi olmayacak mi belli olmayan seyleri tartisir dururdum. Bosuna stres yasardik. Simdi ben düşünüyorum soyle yapar mi acaba diye ama ona soylemiyorum. Zamani gelince soyluyorum ve benim istedigim gibi oluyor. 14 yil sonra anca akillandim yani

Ingilterede de var o asi ilkinde ebe unutmustu bende bilmiyordum pek.sonraki randevuda sordugumda suresi gecti ilk birkac hafta kalabaliga cikarma market otobus gibi birsey olmaz demisti.
20. haftada banada bir bilgilendirme örneği verdiler ben form doldurmadan çıktım hastaneden. Ne olduğunu bilmediğim için. İlla yapılacak denmedi. Bende yaptırmadım. Tekrarda bir şey söylenmedi. Faydalı bir şey sanırım. Türkiyede de tetanoz aşısı var burda yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…