2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İdrar yolu enfeksiyonu icin doktor ilaç yazdı, kremi anladim surucez de, ilacı hazneye koyun yazmış eczacı erkekti galiba idrar yaptığımız kısma koyucaz değil mi, tecrübeli arkadaşlar ?

16 ila 32. Haftada yapiliyormus.ebe randevunda sormayi unutma canim.

Evet ailesine dedi ben yüzüğü atmadığım sürece kimse bana ayrıl diyemez dedi biz çıktık bu yola dönüşü yok dedi evlendikten sonra da ezdirmedi beni kimseye laf söyletmedi. Mantıklı fikir valla en iyisi zamanı gelene kadar susmak zamanı gelince bu şöyle olsun bu öyle olsun demek bende daha söylemem birşey zaten gününü beklerim daha iyi boş boş stres yaşamaktan iyidir dediğiniz gibi

Aynen darılmasınlar istiyorlar ama kırılan biz oluyoruz

Ingilterede de var o asi ilkinde ebe unutmustu bende bilmiyordum pek.sonraki randevuda sordugumda suresi gecti ilk birkac hafta kalabaliga cikarma market otobus gibi birsey olmaz demisti.
Tetenoz asisi falan turkiyedeki gibi ayrica yok burda bana cocuk icin bogmaca asisi dedi ama eve gelince baktim verdikleri kagida tetenoz difteri ve bogmaca ucu bir aradaymis..

Bana kalsa takmıyorum hiçbirşey danısmıyorum annesine bebekle ilgilide birşey anlatmıyorum bebek odası aldık bir ay sonra haberi oldu. Alışverişe annemle gitcem dedim alındı ama takmadım o bana öyle davranırsa bende o yok gibi davranırım. Benim tek derdim bebeğim bi kucağıma alsam başka birşey istemiyorum

Bunun icinde varmis tetanoz bende eve gelince fark ettim 27 ila 36. Haftalar arasiymis Tdap vaccine diye geciyo bana yapilan yaptirmak istiyorsan daha cok vaktin var

Aynen darılmasınlar istiyorlar ama kırılan biz oluyoruz
Malasef ama fazla dusunmemeye bosvermeye calis yoksa gene olan bize oluyo.. Ben beni onlar arayana kadar bir daha aramayacam dedim hamileligin basindan beri hic konusmadik esimin ailesiyle dusun.. bugun esim gorustu babami oluyon sen diye 32 yasindaki adami cocuk sever gibi bi ses tonuyla seviyo.. torunum napiyo diye sordu sonrada bebegimiz bizi gormeyecek gelirsiniz tam alisir gidersiniz diye aglamaya basladi bende duyuyorum nasil sinirlendim ama yapcak bisey yok.. kapatirkende bebegime babaannenin selami var diyo.. esimde gelmis elini karnima koyup selam iletiyo saka gibiler

Canım seni etiketlemiştim öğlen, o taktik de iyi, E Egepam la aynı düşünüyoruz demekki )))

Sardim sarmalandim yattim zaten cok yorgundum biraz rahatliyinca uyumusum simdi bir seyim yok gece oluncada insan korkuyor
Aynı sıkıntıyı bende yaşadım, yaklaşık bir hafta her gece sırt ağrısı çektim gaz sancısı gibi karnımın üst kısmına da vuruyordu ve dayanılmaz bi ağrıydı, böbreklerimde genişleme ve protein kaçağı çıktı ağrı Bundan kaynaklanıyormuş, bi gözükmekte fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…