2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar iyi geceler benim 1saattir gòbek deligimin çevresi acıyo birde nefes almakta zorlaniyorum neyapmaliyim sizce uyanik olanlar bilgilendirirmi

Bir arkadas idrar deliği demiş diğeri vajina demiş cevapları okumadiniz galiba, eczaci da hazneye koyun diye yazmış, saka anlayisiniz bu kadar galiba
Bir de canim idrar deligi ve devami yani idrar yolu sonucta bir damar genisligindedir. Fitil koymak icin zorlarsan kendine zarar verebilirsin nitekim kanatmissin. Enfeksiyon idrar yollarinda da olsa rahim yollarinin da temizlenmesi lazim bakteriden. Fitili rahim yoluna koyacaksin. Bi de cevaplari okudum ben idrar yazan yoktu sanki.

Kızlar iyi geceler benim 1saattir gòbek deligimin çevresi acıyo birde nefes almakta zorlaniyorum neyapmaliyim sizce uyanik olanlar bilgilendirirmi
Catliyor olabilir mi ya da bebegin pozisyonundan kaynaklanıyordur. Ben de 20 li haftalarda gobegim icerden yirtilacakmis gibi agri olurdu. Karin hizli buyurken de bu agri olabilir gibi geldi bana. Ama gecmezse göbek fıtığıni da dusunmek gerekebilir. Simdilik poziyon degiserek dinlen sabaha gecer insallah

Devamli olan bi agri degil canim senin dedigin gibi ya bebegin hareketleri cok fazla oluyo durdugu pozosyondan yada gòbek búyúdúgú icin

Kızlar belimde ve sırtımda yanma şeklinde ağrı var sizce mühim bir durum mudur sanki kas gevşetici krem srmusum gibi bir his

Canım bukonu hakkinda bilgim yok ama dinlenince gecmiyormu yatiyorsan devamli belki ondandir

Günaydın arkadaşlar.ben daha henüz 2 gün önce ikili test yaptırdım.meraktan baktım sonuç çıkmışmı diye ekranda bunlar yazıyordu.nedemek bu acaba yorumlayabilen arkadaşlar varmı.kafama takıldı.doktor iki hafta sonra çıkar demişti sonuçlar.

Eklentiler

• 2018-05-31-07-20-34.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 67
Günaydın herkese. Bu reflü sorununa çare bulan var mı acaba? Artık gaviscon da işe yaramıyor. Yastığımı yükselttim, yatmadan 4-5 saat öncesine kadar yemeyi kesiyorum. Tüm yediklerim öylece midemde kalıyor ve inanılmaz bir asit vuruyor yemek borusuna. Ne yapacağımı şaşırdım.

Üç degil, iki, idrar ve vajina deliği, idrar yolu enfeksiyonu sonucta ama fıtıl o kadar buyuk ki... Neyde
İdrar yolu enfeksiyonu vajinal enfeksiyonda sebeb olur genelde veya ayrıca vajinal enfeksiyonunuzda var olabir gebelerde sık rastlanır bu yüzden fitil vajinaya zaten idar yapılan yerden fitil girmesi zaten imkansız yani onu biliyorsunuzdur diye şaka yaptığınızı düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…