2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben süt içiyorum her reflü olduğumda. baya işe yarıyor bende. bi dene istersen

Tetenoz asisi falan turkiyedeki gibi ayrica yok burda bana cocuk icin bogmaca asisi dedi ama eve gelince baktim verdikleri kagida tetenoz difteri ve bogmaca ucu bir aradaymis..
Simdi baktim ben de.cocuk felci, difteri ve tetenozu kapsiyormus.bebekleri 2 ayliga kadar koruyormus.sonra zaten kendi asilari oluyor.whooping cough vaccine diye geciyor burada.

Ben soğuk sütle geçiştiriyorum iyi geliyor. İki yudum soğuk süt sadece iki yudum. geçmezse 15 dakika sonra tekrar iki yudum iyi geliyor. Bu şekil idare ediyorum

Yakin zamanda butun idrar ve kan sayimlarim yapildi bir sey cikmadi acikcasi benim kalbime vuruyor nefes alamiyorum

canım öle düşünme gelişim nöbetleşedir bak maşşallah kilosu da baya iyi demekki bugünlerde kilo hızlanmış sonra da boyu uzar

Günaydın

Geçen ay normal olan kan değerlerim yine yerlerde Sömürdü bu kız beni sömürdü
Hep sòmûrúyorlar canim benimde demirim normaldi bu ay yerlerde doktor demir ilaci verdi bizim yememiz onlara besin saglamamiz gerekiyormus yasaklarla nasil yiyeceksek 1 hafta uymadim diyete sonuc bugún aclik 117

Canım bence de bekle zamanı gelince halledersin. Benim kv ler de şehir dışında yaşıyor. Doğum zamanı annesi kesin gelecek de babasını henüz bilmiyorum. Birlikte gelip kalıyorlar hep. Ben mesela bekleyeceğim doğuma yakın isteyen gelsin ama lohusayken evde senden başka erkeğin kalmasını istemiyorum, erkek kardeşim bile kalamaz ulu orta mememi çıkarıp emzireceğim diye söyleyeceğim eşime. Artık gelir mi, gelirse nerede kalır bilmiyorum. Şu anda bile misaif ağırlayacak halim yok, bir de yeni doğum yapmış halimi düşünemiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…